Sezatoarea canadiana (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Felicitari!
Sarcina usoara, bebe sanatos si norocos si ...youpiiiii! sunt atat de incantata!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ei, acum pot sa te felicit, Mqqm! Sa ai o sarcina usoara in continuare, sa-ti iasa un flacau sanatos tun! Ieri m-a intrebat Octav ce face fecioru' ala care a fost in Romania, ala cu pantalonii scurti... Acum am ocazia sa i-l arat si sa-i spun ca nu vom fi singurii cu trei copii pe aici! Imi pare rau pentru pierderea suferita, nu a fost sa fie atunci, ci acum! Ah, si la ce facultate s-a inscris baiatul? Chiar sint curioasa sa aflu ce-si doreste sa devina... pentru moment, ca daca seamana cu tine, nu-l va tine toata viata, ci tot va oferi surprize.

Eu nu am curs in seara asta, s-a anulat... nici marti nu a fost, nu stiu de ce am senzatia ca se pregateste ceva, sper din tot sufletul ca nu o greva.

Ktrinel, nu stiam ca mai sint fete pe aici care nu au carnet, credeam ca sint singura. Parca mi-a mai venit inima la loc, citind ce ati scris, aflu ca nu sint singura care are frica de masina. Sa ma vedeti cum fac cind stau in fata si vine vreo masina mai aproape de a noastra sau se baga el in fundul celei din fata... Octav ride de mine de nu mai poate, ca el stie ce e frica, dar pe mine nu ma vede de prea multe ori speriata.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina-deci sa fie sanatos si norocos atunci si tie sarcina usoara in continuare. Legat de nume-mai imi plac Eric, Rares, Theodor si Andrei/w. De ce nu ai spus, inteleg perfect si deci dupa Frantza se lasa cu din astea-eu insa nu mai pot si nici nu ma simt pregatita pt nr 3-nici acum si nici peste 10 ani- ma cunosc. Deci zici ca zodie ca va fi un racusor ca fii-miu?Atunci ins. ca treb o intalnire mare prin mai ca s avezi si tu ce te asteapta din nou
BTW- ONTARIO-Mai facem intalnirea aia in februarie?In Mississauga?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ei, MQQM FELICITARIIIII!!!!! si un bebe perfect!!!!!!!!

Sa stii ca plaja e ca la M.Neagra, dar nu la Mamaia- comuna; nisip fin (mie nu-mi place nisipul), da' negru/sur, cum vrei.

Nelia saru'mina, se vede ca gugle tau e mai utilizat decit a meu ; m-ai luminat cu linkul

Ktrinel, esti o draguta

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mqqm, da' copiii mari stiu? Daca da, cum au reactionat cind au aflat!?!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca am mai intrat si eu pe aici, ca-n ultima vreme cam rarut. De sambata avem si noi un mic crestin in familie, care s-a comportat tare bine la cristelnita. Lui care ii place apa, a cam marait cand a fost scos de-acolo.

Diana, felicitari si sarcina super usoara sa ai. Ce moment frumos si emotionant…acum un an pe vremea asta am ramas insarcinata. Cat despre venirea bbului mai devreme, eu una nu stiu ce sa-ti zic, doar ca amandoi bbii mei au venit tarziu si atunci indusi…..

Denisa, nu am intrat inca in posesia pozelor de la botez. Asteptam prietenii fotografi sa ni le trimita. Sa stapanesti sanatoasa noua masina fara incidente neplacute.

Nelia, felicitari pt. initiativa contului comun si spor la invatat pt. sofat. Eu una nu m-as fi descurcat absolut deloc fara masina, in conditiile in care sotul meu mai face ore suplimentare destul de des. Si iaca asa, acum 7 ani a trebuit vrand nevrand sa iau taurul de coarne, dar acum imi place sa sofez.

Delphin, bine ai venit la subiect. Tu esti cu gandul la Canada si eu la Franta…e adevarat, m-as indrepta spre acolo peste ceva ani cu pensia de aici, nu cu salariile de acolo.

Daiopri, iti facem galerie tare…ca ma intrebai de kg…se mai duc ele, dar mai sint multe de dat jos pt. ca inca alaptez…mai imi dau vreo 3 luni si apoi gata la razboi cu ele.

Try, nasol cu pierderea slujbei pe timpurile astea, insa poti sa o iei si ca pe o oportunitate de recalificare daca tot ziceai tu ca nu-ti placea ce faceai. Bafta multa sa gasesti ceva ce-ti place.

Mqqm, felicitari pt. cei 20 ani de inhaitare . E adevarat ca primii 15 sint mai grei ? Si noi sm facut déjà 12…nici nu stiu cand au trecut. Si asta da surpriza cum bine spuneai…deci ai aflat déjà ca e baby boy ? Sa ai o sarcina usoara. Cum au reactionat your oldest ones ? Trebuie sa fie tare dragut la voi…cred ca te-ai molipsit si tu de la noi sigur. Asta e boala ce se ia.

Ca tot intreba Mqqm de Puerto Plata, pe noi ne tenteaza acum Aruba mai ales dupa ce o prietena ne-a trimis poze recente de acolo. Ceva feedback ? Denisa, stiu ca tu ai fost cu ceva timp in urma…

M-am invrednicit si am trimis ultimele poze ale tanarului meu in contul sezatorii daca vreti sa ne vedeti cum am evoluat. Si ca tot veni vorba de vesti, tocmai am aflat ca vom nasi de 2 ori anul asta. Sa fie cu noroc.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

La multi ani si multa sanatate in 2009!

Felicitari lui Diana si mQQm, sa aveti noroc de o sarcina fara probleme si de copii sanatosi.

Precis a nascut cineva decind nu am mai scris eu dar imi e rusine ca nu stiu cine, deh batrinetile.

Eu am citit numai citeva pagini pe sarite asa ca precis am scapat "stirile", nu va suparati pe mine.

Denisam, imi para rau de accident daca am inteles eu bine din comentarii. Eu zic sa settle cu asigurarile si sa move on. Pretul lor de recumparare e intotdeauna mai mic decit ce ofera piata si "imbunatatirile ulterioare aduse masinii", adica nu alea din fabrica, valoreaza foarte putin la revinzare, din motive care eu nu le gasesc explicatie logica.

Nelia, felicitari pt rezultate.

Ange, felicitari pt rezultatele campioanei.

Bun venit noilor membrii la sezatoare.

Oana, iti zic intre patru ochi cum e cu Australia, dragoste la prima vedere.

Ana, cum a fost in vacanta?

Tin pumnii la toti cei care isi cauta de lucru, sper sa gasiti repede ce va doriti voi.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-am uitat sa izti zic cu PP-clar nu e asa fain la PC- dar dc e cu grupul,rezisti tu- in ce perd- ca vrem si noi dar nu cred ca il conving pe mofturosul de sot care are o probl cu nisipul-mai rau ca un copil este-noi avem prieteni care nu au venit prea happy, dar ti-am zis,cred ca dc meergi doar pt relaxare si nu setezi standarde prea high,va fi ok cu grupul.
Chiar asa,ce zic copii tai,eu cred ca te vor ajuta mult
Mihaela-mersi fain, cred ca cedez ca nu ma mai tin nervii cu asa tembeli.
Khristin-vb simbata de Aruba sau te sun, dc zici cand vrei-noi in martie am vrea sigur,si ne putem arunca la Aruba, ai si tu 1 bunica si merge si Chris si gata,toata lumea happy

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cristina, felicitari ptr cei 20 de ani si mai ales ptr cadou.
Sarcina usoara, si un bebelush sanatos.

Am calculat si cam suntem in aceeasi schema de familie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cge, tu ce vrei sa spui cu «schema» ? ..

Mergi la inceput