Sezatoarea canadiana (123)
Raspunsuri - Pagina 7
mikiion spune:
Acum stau sa ma gandesc de cate zile n-am mai intrat pe aici. eu n-am mai citit de la pagina 17 capitolul trecut. Am inceput stagiu si stiti cum e la inceput, iar acasa nu mai am timp sa imi verific nici mesajele.
Am vazut pe fuga de Diana , felicitari.
Si am citi la suprafata ca ma intreba ceva Carmen. Nici n-am reusit sa vad bine, poti sa-mi scrii pe PM. O sa-mi vina un mesaj in hotmail si o sa stiu ca mi-ai scris.
Cred ca abia luni cand am pauza mare intre cursuri o sa apuc sa va citesc cum trebuie.
Eu incep sa ma intreb daca nu m-am inhamat la prea mult sesiunea asta.... Am 18 credite in total , incluzand cursul de engleza de sambata si ma intreb daca sunt normala
By
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
monicutza_bb spune:
Felicitari Diana pentru samburel/samburica
mQQm "Happy aniversary" si felicitari pentru cadoul pe masura
cge... adica ce vrei mataluta sa transmiti acolo, v-ati luat catel sau , sau amandoua?
ica eu sunt in continuare pentru play date pe 24 ianiarie, dar cred ca ar fi prea mult deranj la tine acasa. Dar daca in final asa decide toata lumea, venim si noi cu mare placere. Sunt curioasa cum vor interactiona soricelul tau cu flacaul meu, ca data trecuta cand ne-am vazut in fata blocului (stii tu pt ce) s-au cam ignorat. Si sunt curioasa daca cu fetitele in general este mai delicat, ca cu sora-sa este tare badaran
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
almo spune:
vin si eu cu un anunt de job pt cine ar fi interesat sau daca cunoaste pe cineva interesat.
Suna cam asa:
"Salut ,
La noi se deschid citeva pozitii, nu sint afisate, (XLS, Access) dar m-a rugat un sef sa-i aduc pe cineva bun inainte de a afisa pozitia.
Daca stiti pe cineva dati un semn"
Cine e interesat sa imi dea un PM pt detalii. Jobul e cred in Missisauga la Dixie cu Dundas sau in Marcham Hwy 7 & Leslie, nu stiu sigur inca dar aflu.
almo spune:
am aflat detalii, locatia e Mississauga si pentru asta trebuie stiut bine XLS si mediu Access.
Denisam spune:
Cristina-m-am topit toata dupa flacaul tau, treb sa nu ma mai uit ca aici e sezonul de berze vad
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
almo spune:
si inca un amanunt interesant
"mai au unul de "Adminstrator" nu e asa important xls si access, mai mult administrative rol, ceva excel, ceva access, si e la Dixie cu Dundas"
CriPOD spune:
Ana, ok, daca e fin e ok, desi as fi preferat alb, asta e. Oricum si eu am probleme cu nisipul, dar nici pietris ca la Nisa nu as vrea. Oricum eu nici nu stiu ce-oi cauta pe-acolo asa rotunjoara, dar nah.
Denisam, in march break, dar nu iti recomand perioada sau locatia. Va fi locul sub asediul hoardelor de adolscenti de a 12-a, lipsiti de orice tutela si cu acces liber la alcool. Stii cum? Daca nu-s ai tai, nu-i poti suferi.
Khristin, felicitari pt botez. La noi, cum am zis a fost un proces constient vechi de vreo doujceva de ani, dar asa s-au asezat lucrurile, oricum m-am saturat sa fiu cea mai tanara mama pe la sedinte cu parintii. Da, stim ca-i baiat de la analiza cromozomiala.
ktrinel, cred ca cge zice ca pana cum s-au asezat toate la fel. Inseamna ca asa, peste vreo 3 ani isi ia si caine si peste vreo 8 mai face si-alte treburi, daca are acelasi prenup.
Dragutzelor, continui sa va multumesc.
Ai mei copii au stiut, dar au fost foarte retinuti pana ieri. Asta pt ca atunci cand am pierdut s-au necajit, iar acum mi-au zis ca nu trebuia sa le spun pana cand eram mai sigura ca e bine. Fie-mea de atunci verifica periodic daca inca mai vrem, azi deja stiu toate prietenele ei, zice ca nu mai vrea nici in Franta, ca 3 luni e prea mult. Fiu-meu a fost destul de agnostic pana ieri cand a aflat ca-i baiat. Ca si tac-so, cica pot juca fotbal. Cea mai misto chestie, i-a zis lui tata-sau acu vreo luna, ca o sa vada asta micu, ca nu pupa el xbox si jocuri pana nu-si face portia zilnica de matematica, ca ii spune el ce important e sa muncesti de mic si constant. Am crapat de ras. All in all, sunt in extaz.
Azi n-am facut nimic pe-aici, asa ceva...
Denisam spune:
Cristina-am inteles, vrem Aruba sau Dominicana ca locatie.
Deci totul se bazeaza pe prenup si pe 16-17 ani diferenta-deci eu atunci nu mai pot al 3lea si oricum EU am decis 2,dc al meu vrea nr 3,poate pina atunci pot ei barbatzii sa duca sarcina.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almo vin si eu cu un anunt de job pt cine ar fi interesat sau daca cunoaste pe cineva interesat. Suna cam asa: "Salut , La noi se deschid citeva pozitii, nu sint afisate, (XLS, Access) dar m-a rugat un sef sa-i aduc pe cineva bun inainte de a afisa pozitia. Daca stiti pe cineva dati un semn" Cine e interesat sa imi dea un PM pt detalii. Jobul e cred in Missisauga la Dixie cu Dundas sau in Marcham Hwy 7 & Leslie, nu stiu sigur inca dar aflu. Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
aproape ca m-as duce pe jos
ia zi pe pm ca doar ce ne-au inghetat salariile...
mamaana spune:
mqqm inca o data felicitari!!
e asa de bine cu trei copii, noi planificasem numai doi, dar acum ca sunt trei, ne-am dat seama ca asa e cel mai bine, nu ne putem imagina viata cu numai doi copii