Sezatoarea canadiana (123)
Raspunsuri - Pagina 5
Salina spune:
Magda, nu rade ca si eu crezut la fel
mQQm, sincere felicitari! Nici nu stiu pt ce sa te felicit mai intai, ca tu esti asa un mister si-o surpriza si uite ca nu te dezminti! Daca am inteles noi bine, sa fie intr-un ceas bun! Si felicitari pt frumosii adolescenti si pt cutu' simpatic foc (nah, poate va pun si eu poze cu al meu)
A, neaparat trebuie sa-ti multumesc pt idee, am aplicat-o de ieri chiar si a functionat, copilul a raspuns pozitiv, s-a scormonit si-a gasit 5 lucruri care i-au placut ieri la scoala, mi le-a povestit, cam chinuit dar... e un inceput
Denisam spune:
Cristina- eu te felicit pt cei 20 ani de casnicie- dc e sa fie ale tale pozele alea, felicitari si mult curaj in continuare-dc sunt ale altcuiva, sau de acum 12-13 ani, iarasi faine si emotionante
Salina- ma bucur ca a functionat metoda mQQm-si eu am aplicat-o la fii-mea aseara, dar ea mi-a zis doar 3
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
mamaana spune:
mqqm felicitari!!! oau
azi am venit cu trenul la munca, a intarziat numai 10 minute; in schimb al meu a trebuit sa mearga in kitchener: a facut 3 ore; deseara ar trebui sa vina sa ma ia de la gara la 5...
o sa am o perioada mai dificila la munca, o sa am mult de lucru, dar sper totusi ca o sa am timp in pauza de masa sa va citesc macar, ca de acasa nu am cum intra cu nici un chip din lipsa de TIMP
DanaMario spune:
Diana felicitari !!!
Mqqm felicitari !!! desi intru mai rar pe aici acuma chiar ca nu prea mai pot sa vin sa ma vaicaresc doar cu un pitic.
Denisam spune:
Cristina- eu vrea lamuriri te rog si detalii- cate saptamini are poza,stii tu
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
carmen77 spune:
MQQM, felicitari! Sa fie o sarcina usoara si ce va doriti voi .. parca tu intrebai de nume de baieti .. sa inteleg ca vreti un baietel? Mie pe langa numele ce le-am dat baietilor mei, imi place Felix tare mult si e international.
nelia spune:
E clar, la anu' plec de-acasa de Craciun si de Anul Nou! Singura!
Mqqm, felicitari!!! Frumos cadou si original! A fost planuit sau s-a intimplat? De parca ar mai conta... Dar eu astept sa vii sa ne confirmi, si apoi mai urez una-alta.
Hai, spuneti tot acum: care e a treia ... ca sarbatorile au fost lungi si noi sintem multe!
Ana, nu stiu ce inseamna, dar la o cautare rapida uite ce am gasit, poate te ajuta:
http://referens.univ-poitiers.fr/version/up/emploi.asp?ID=I40005&BAP=JJ&F=99 Bafta miine la interviu!
Pucku, Agata nu este la o scoala englezeaca (noi nu avem dreptul sa ne dam copiii la altfel de scoli publice, decit in franceza)... Nu, este la o scoala publica, deci in franceza, dar cartierul este anglofon. Ea stie engleza de la gradinita, care a fost in engleza.
Autobuz scolar - exista si aici, Agata nu are dreptul pentru ca ea nu apartine de scoala unde este. Dar din clasa a III-a va deveni rezidenta permanenta a scolii, chiar daca noi nu locuim in cartier (dupa doi ani si o zi se intimpla asta) si va putea lua autobuzul. Numai ca eu tot va trebui sa-i iau pe cei mici, gradinita fiind linga scoala.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
CriPOD spune:
Multumim, m-am emotionat!
Si ziceti ca pe la voi pe-acolosha se fac poze de-alea la catelusi in devenire? Daca eram posesoarea "naturalei", poate ca-i faceam si eu niste poze de-alea, mai stii?
Scurt si la subiect, asta e parte din "contractul pre-nuptial" care se apropia de a intra in "breach of contract". Cadoul sunt rezultatele pe care l-am primit exact ieri de la nenea dr (printre care si confirmarea ca-i baiat bine), nu ca vine, c-aia stiam de ceva vreme.
Denisam, pozele sunt una de la 8.6, a doua de la 10.4.
Nelia, nu-i de sarbatori, e mai copt, vine in iulie pe la jumate. Si ca sa lamuresc tot, acum pot si eu sa ma plang in public... la 1000 de insule, tocmai trecusem cu 2 saptamani inainte printr-o pierdere devastatoare, motiv pt care nici n-am zis nimanui decat sotului si copiilor de data asta pana cand am iesit mai la liman. Mai la liman de-atat nu cred ca voi fi niciodata...
Salina, eu sunt mai neconventionala si cine ma cunoaste cu adevarat nu se mira prea mult de surprizele mele, noroc ca sotul meu ma lasa cu ale mele si nu se opune la nimic, desi el e tare cuminte.
Am scris o gramada, sper ca v-am scos un pic din ceata...
Ok, Magdone, am vorbit cu al meu, vin!
Ana, mersi de info despre Puerto Plata. Macar e fin nisipul? Cum il compari cu cel de la mare la granule si culoare?