Sezatoarea canadiana (123)
Raspunsuri - Pagina 4
CriPOD spune:
...fug in lunch, asa pe scurt...
Ieri s-au facut 20 de ani de cand mi-am schimbat numele si m-am inhaitat cu alu meu. Am pus si eu un link in contul comun la cadoul pe care l-am primit amandoi... Enjoy! (please nu puneti linkuri publice)
Magdone, cred ca merg diseara, adica incerc. Mi-a amintit Outlook ca are fie-mea la scoala o chestie pt cursuri legat de un schimb de 3 luni in Franta. Incerc sa-l trimit pe tac-su, da; ala-i paralel cu educatia plozilor. Cam 60% ca vin totusi, il trimit cu reportofon, ca n-am mai fost de 3 saptamani din tot felul de motive.
Mai viu, ca m-asteapta trupa sa plecam.
Ktrinel spune:
mqqm, felicitari pt aniversare ... what ??? ...pe bune ??? adica iti apartin ...ultimele 2 poze ???
maru spune:
ok, mqqm, imi dai curaj, ca eu ma gandesc cu nostalgie la al doilea copil...d-apoi la al treilea!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ica 1975 spune:
MQQM, deci ultimele poze sunt de actualitate (eu credeam ca-s puse asa din amintiri ), felicitari !!!
Magdone spune:
Mqqm, ceeeee? tu vb serios? sunt ale tale ult 2 poze, intreb si eu ca si Ktrinel. eu vin mai mult ca sigur deseara
felicitari pentru aniversare, frumos cadou v-ati facut!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Magdone spune:
ktrinel
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
dragelor-vreau si eu parola si id,pls- sa inteleg ca mqqm va fi mamica pt a 3oara?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
lakioana spune:
Felicitari !!!! Asta da curaj. Sa fie intr-un ceas bun !!!
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)