Sezatoarea canadiana (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Salina

Fetelor, aveti copii la Colegiul Stanislas, sau ati auzit ceva despre el? De bine, de rau, orice...

Stanislas este scoala "sora" cu Marie de France, unde merge Antonia. Ambele sint gerate direct de Ministerul Educatiei din Franta si tolerate in Quebec, datorita dragostei intre "La Belle province" si tara muma...Deci daca vrei, iti pot povesti multe despre ambele (iti scriu telefonul pe PM si putem vorbi).

Ana, ti-am scris un PM...

Legat de condus, de multe ori se potriveste zicala "Pofta vine mincind"...Eu am carnet din 1989, nu am condus deloc pina in 1999, cind mi-am luat masina mea automata (sotul avind mereu manuala si eu refuzind cu indaratnicie sa o conduc ). La inceput mi-a fost tare greu, dar dupa inca 10 ani este OK, nu sint vreo artista la volan, dar ma descurc...La parcari laterale insa am ramas tot incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Diana, mqqm felicitari pentru bebei.......ca sa vezi..... lipsesc 2 zile de pe forum si uite ce vesti gasesc.....numai de bine, bravo fetelor, noi am ramas tot la capitolul incercari
Ana stai ca nu scapi de mine, mi-am cerut scuze , mi-am luat papara si amu-s gata
Ktrinel multumesc de sfaturi, cat despre balansat deja imi da cosmaruri, sunt lenta pentru ca mi-e teama sa nu scriu gresit sumele. Nu am babe din potriva sunt toti sub 30, mai putin directoarea si tipa de la receptie. Tu ai fost curajoasa de ai rezistat 3 luni sa vad eu cat rezist .
Sotul meu a primit marire salariala mai mare decat ne asteptam suntem multumiti de inceputul anului 2009 sa vedem cum o sa fie mai departe, poate ne ajuta DD sa il terminam cu un bebe.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Oana, mersi mult pt raspuns. Imi pare rau ca intre timp am editat si-am sters intrebarea pt ca am cascat ochii mai bine pe site-ul lor si-am vazut ca taxa este trimestriala. In... inocenta mea crezusem ca e taxa anuala, chiar ma si miram.
Cred ca nu e momentul acum dar sa-l vad si pe David cum evolueaza.
Inca o data mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nelia, multumesc de incurajarile legate de tratamentul lui David ( am impresia ca esti singura care a citit mesajul meu, ca numai tu mi-ai raspuns ...).
Tare mi-as dori sa scape micutzul de alergii, ca-l fac si irascibil, ii limiteaza tare mult dieta, s-ar mai ingrasa si el putin...sa vedem.
Te mai rog o data, imi trimiti si mie parola sa va vad fotografiile si sa pun si eu de ale noastre ?

Mqqm, m-ai lasat masca...mi-au trebuit 2 pagini sa inteleg ce zici acolo, neavand cum vedea fotografiile...plus ca tu scrii asa mai, sintetic si filozofic ...
Pai ce sa zic, sa fie intr-un ceas bun, o sa vezi ce raza de soare va fi copilul asta in viata voastra, toti veti roi in jurul lui si sigur pe tine si pe sotul tau va va intineri !
Bravo inca o data ! Si solicitam si invitatie la botez, na !

Denisam, daca se face in februarie intalnire, semnez prezent, poate daca ma prezint ma baga si pe mine cineva inseama, ca pe forum se pare ca nu prea citeste lumea ...insa sa ai in vedere la stabilirea datei ca pe 16 parca e long week-end, si poate unii pleaca la cottage.

Maru, nu are rost sa facem galerie pt Kitchener-Waterloo ca multa lume are impresia ca aici e la tara...as este, de la casa mea mai e 1 km si incep fermele...dar ce frumos, liniste, aerisit si plin de natura e totul !
Eu sunt o provinciala si locul asta ma prinde de minune, dar altii carora le place agitatia li se poate parea plictisitor.

Try, ai incercat medicamentul ala pt sinusuri ? Ca si pe mine ma deranjeaza rau de tot...dar acum ma doare mana stanga de mor, de abia astept ziua de luni cand merg la rheumatolog, sa-mi zica ce am pe langa ce stiu ca am...

Mona, si eu sunt pt co-sleeping, David par exemplu coslipaieste cu bunica-sa dar in paturi separate de vreo 2 ani, din lipsa de al 4lea dormitor...dar lada ca Ioana mea si-a pus dorinta de Craciun sa ne luam casa mai mare, asa ca poate il separam si pe el in dormitor, singur-singurel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Laura, nu mai fii suparata! Cred ca toata lumea s-a luat cu felicitarile proaspetelor viitoare mamici. Si eu mai am uneori sentimente din astea, mai iau cate o pauza Uite, eu am citit ce-ai scris tu si mi s-a parut interesant. Dar n-am stiut ce sa zic . Dar, imi pare rau, trebuia sa gasesc o vorba buna. Uite o floricica daca nu e prea tarziu.
Sincer, as veni si eu la intalnirea voastra, pt ca abia astept sa va cunosc si sa cunosc Toronto si imprejurimile dar poate la primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Laura, trimis. Eu am citit mult despre alergii atunci cind a avut Tudora reactia aceea ciudata la nu stiu ce, ca nu a iesit alergica la nimic. Si atunci am descoperit si altfel de testari si tratamente decit cele cunoscute, numai ca daca nu i-a iesit nimic la testul clasic si nici nu a mai avut vreo problema pina atunci, am renuntat sa ma mai interesez. Pina la acel episod cu Tudora, alergiile erau departe de mine, desi si Agata a avut dermatita atopica la 8 luni, stirnita se pare de banane si am ferit-o (la sfatul unui medic dermatolog din tara) pina la 3 ani de tot ce ii putea provoca alergie (nu gluten, ca la asta i-a facut testul si nu era). Dar cind am vazut cum se poate umfla un copil in mai putin de un sfert de ora si cum nu avea aer sa respire si facea atit de urit... acum sufar cot la cot cu parintii care au copilasii cu alergii. Si nu cred ca nu te citesc fetele, numai ca, probabil fetele care au citit nu au fost puse in situatia respectiva. Si eu citesc multe mesaje de la fete, dar nu raspund, pentru ca pur si simplu ma depasesc (casa, masina, asigurari de tot felul... chiar si servici, cautat servici). Dar ia sa ma vezi dupa ce voi trece si eu prin astea, termina capitolele de la Sezatoare una-doua. Abia astept sa vad poze cu voi, cred ca ar fi prima oara, nu-mi aduc aminte sa mai fi vazut pina acum.

Ah! Pai daca e asa pe la voi, vin si eu... in vizeta! Ca si eu sint de la tara si as da orice sa ma pot intoarce sa traiesc intr-un mediu asemanator. Sint atit de taranca in sufletul meu incit atunci cind merg pe la prieteni care au casa in afara Montrealului, ne oprim pe cimp, sa miros pamintul. Mai ales cel de pe linga ferme sau de linga paduri... oh, doamne, mirosul acela de pamint, mai ales dimineata sau seara, ma incarca de toate energiile supte de viata in oras.

Simi, ai fost la Juliette Binoche? Am vazut si eu costumele de acolo, dar sint prea scumpe pentru buzunarul nostru. Mie imi place si Orchestra foarte mult, dar nici de acolo nu-mi permit sa cumpar, numai cind iau cadouri ma duc acolo si o data sau de doua ori pe an pentru ai mei.
Hai, ca am scapat de urecheala. Nu a zis nimic Octav, i-au placut si a fost de acord ca acum e momentul sa luam pentru iarna viitoare, si ar fi bune sa facem asta si pentru noi, nu numai pentru copii. Faptul ca pica aceste reduceri intr-un moment prost pentru noi, asta e alta poveste...

Ma duc sa impaturesc rufe, ca daca nu o fac acum, iar se aduna... Cind or inventa astia dom'le o masina care spala, usuca si le si impatureste, eventual calca daca e nevoie, sa imperecheze ciorapii... sa le iei numai si sa le pui in dulap. Acum imi dau seama de ce se tot minuna lumea cum de pot spala, intinde rufe, peria, calca, impaturi... eu acum calc strictul-strictului-strict necesar si in scurt timp voi renunta si la asta... si numai faptul ca trebuie sa le impaturesc si sa le pun in dulap ma oboseste!

Edit: Dar mai intii am vazut pozele...

Ana, vai, ce poze frumoase. Mi-au dat lacrimile: munti, pisica neagra, munti! Tudor e tot timpul cu gura pina la urechi, si cica nu i-a placut.
Khristin, e un scump tinarul tau! Si maareee! In ultima poza seamana cu surioara lui!
Ktrinel, vazut si printesa frumoasa de doi ani! Am vazut si fete si copilasi de la Sezatoare pe acolo!

Si daca tot nu am plecat si v-am zis ca-s de la tara, uite un banc primit astazi:

Un cioban deschide usa la un compartiment... - Saru`mana, pot sa shad si eu aici? O tipa super, tinuta bussiness: - Da poftiti. Se asaza baciu, da jos mitzoasa si incepe sa ciopleasca cu brisca un lemn. Tipa ii arunca ocheade, si... stupoare: baciul avea doua slituri. -Bade, scuza-ma, dar de ce ai doua slituri? - Apai duduie, io am doua... una mica pentru fetele de la oras, si una mare si faloasa pentru cele de la tara. - Atunci bade, nu te uita cum sunt eu imbracata, ca tot de la tara vin!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laurajr, trebuie sa vii musai de data asta, ca de fiecare data ne-ai tras clapa, ne-ai promis ca vii si apoi te-ai evaporat.

Nelia, multumim de aprecieri..cam ai dreptate copilasii astia ai mei seamana de zici ca-s "gemeni" la 6 ani diferenta

Try, e maricel fiimiu intr-adevar dar nici chiar 12 kile mey ...doar 7 la 3 luni ...eu una nu cred in cantare si chestii din astea, nu-l cantaresc decat cand mergem la controalele de rutina si nu tinem sa-l pufosim, mananca doar tzitzi in prezent, biberonul nu-l sufera

Fug si eu la somn

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

laurajr, , si la fel cum a zis Salina, si eu am citit si m-am gandit "wow, ce chestie interesanta", dar n-am stiut ce sa zic. Acum stiu: iti doresc sa-i dati de cap, cu orice mijloace.

mi-ro, ouch , da' sa stii ca nu-i chiar-chiar asa.

Ma duc si eu pe la poze un pic acum, pana nu imi inghit ochii.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Wow ce viteza aveti la scris.
mqqm, felicitari pentru bb.
nelia, de unde ai luat costumele?
Ajutati-ma si pe mine cu niste informatii, daca vreau sa ma inscriu la colegiu ce fac? Am gasit un program la Dawson si daca nu gasesc job in Toronto poate aman si ma duc la scoala. Pot sa fac colegiul asa batrana? Ce trebuie sa fac? Pleeeease

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu citesc tot, dar de raspuns numai cand apuc.

Raspund repede despre locul de joaca de pe Van Horne.
Este lg. statia de metrou Outremont.

Este de obicei liber, nu cred ca e cazul de rezervare.
Dar mai bine sunati si intrebati, cred ca nu e mare taxa ptr copii (daca este). Dar cred ca parintii trebuie sa consume ceva din resto.

Au si meniuri sanatoase ptr copii, de genul legume pasate

La Musee pour Enfants, cum a zis si Alina, nu e nici un loc ptr parinti.

Mihaela, ma bucur ca te-am mai citit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput