Sezatoarea canadiana (123)
Raspunsuri - Pagina 10
Podeanu spune:
Cristina, m-ai lasat fara cuvinte....sa fie cu noroc, sa fie sanatos, si sa fie rasfatatul familiei.
Nu mi te imaginez rotunjoara.
Podeanu spune:
am uitat...Ana, ce placere deosebita mi-au facut pozele din Ro.(si eu tot la sorici am poftit)
lilidana spune:
Mona B,daca vrei sa te muti in Ottawa,poate cumperi casa noastra( e noua),ca noi vrem sa ne mutam in Toronto ,(tot din motive de job).
Nu glumesc,sa stii,iti pot da amanunte pe PM.
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu am uitat...Ana, ce placere deosebita mi-au facut pozele din Ro.(si eu tot la sorici am poftit) Born to shop, forced to work. |
Idem, mie mi-au placut mai ales peisajele de iarna...Ana, nu mai ai si alte poze?
Doloress spune:
wow ce de vesti bune in 2009 la sezatoare! Felicitari Diana si Mqqm, sa fie intr-un ceas bun!
Imi pare rau si de vestile mai putin bune, legate de recesiune, pierderea joburilor, schimbarea joburilor... Multa bafta tuturor!
Try am deschis, dupa luni de zile contul meu de e-mail pe care il am aici in profil si am gasit mesajul tau de atunci de dupa nastere, cand eram toata speriata si cu bebe in spital, iti multumesc acum abia pentru toate sfaturile, esti o comoara la casa prematurului Oricum, mi-a prins bine sa citesc mesajul tau ca acum m-a apucat spaima ca de ce bebele meu nu face una sau alta, pe cand toti de la Odisee sunt asa inaintati. Am citit insa mesjaul tau si am mai revenit cu picioarele pe pamant, mi-am adus aminte ca am un bebe prematur ca are de recuperat inca. Azi pentru prima data la 8 luni jumate s-a intors si el cum trebuie, de pe burta pe spate. Am fost tare bucuroasa. In fundulet sta binisor, asta e alt motiv de bucurie. Nu are nici un gand insa sa o ia de-a busilea, insa vin toate la timpul lor.
Nelia nu esti deloc singura cu frica de condus, ma inscriu si eu in club, am avut carnet in Romania, insa am condus numai cateva zile m-am urcat cu masina pe trotuar si de atunci nu am mai avut curaj. Acum insa ma bate si pe mine gandul serios sa-mi iau carnet aici, sa-mi zici daca gasesti un instructor calm si de treaba. La mine problema numarul unu e atentia, mereu sunt neatenta si distrasa de altceva, asta e inamicul numarul unu la condus.
Mi_ro te inteleg foarte bine, si mie mi-e frica de cand am copilul sa trec strada, imi vine sa ies eu intai si sa trag mai apoi carutul dupa mine SI eu cred ca dupa o anumita varsta ar trebui sa se dea teste pentru batrani, sa ii verifice daca mai vad cum trebuie, daca mai au mintea clara. Unii dintre ei iau o gramada de pastile care le afecteaza mult capacitatile.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Ica 1975 spune:
Diana si Monicuza, daca vreti putem merge si http://www.museepourenfants.com/visite.html l-am descoperit in pozele lui Cge si mi-a placut tare mult, si in plus nu avem nevoie de rezervare. Pare f interesant si cred ca s-ar amuza bine copilasii. Daca nu, varianta propusa anterior ramane valabile
Lakioana si Salina ce ziceti?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona_B Maru, merci de invitatie, pai sotul lucreaza la RIM, deci putea alege linsitit Waterloo...parca m-as muta la voi, daca as sti ca-mi gasesc un job de French teacher...in afara GTA-ului cred ca e mai greu. Ne mai gandim. |
Salina spune:
Ica- da, noi venim, e foarte frumos acolo. Dar sa stii e genul de loc unde trebuie sa urmaresti copilul, nu prea mai ramane timp si de schimbat pareri. Poate doar printre picaturi
Dar e fain, chiar si pt copii mai mari.
simi spune:
Ce de-a vesti bune!
Diana si mQQm felicitari din toata inima! sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatoase si infloritoare!
Ana iti tin pumnii pentru miine la interviu! Chiar asa, nu mai ai poze? Ca tare-s frumoase!
Am vazut pozele ,fetelor! Ce copii frumosi!
Dana, tu cind te vei opera la genunchi? Mult succes, iti tinem pumnii!
Nelia, eu i-am luat costum de ski Alicei de la Souris Mini, era redus de la 270$ la 170$ si l-am luat mai mare, sper s-o tina pina la liceu, asa... Marimea e 8, numai ca ea e micuta, cintareste 21kg, asa ca-i vine sigur inca doi ani! Dar ai dreptate, acum trebuie cumparate costumele de ski.
mimitete
Voi mai puteti cu iarna asta? Noi duminica serbam 15 ani de Canada si sincer, iarna incepe usor sa ma deprime. Trebuie recunoscut ca sint totusi rabdatoare!
Smile,tomorrow could be worse!
columbiana spune:
Mersi pentru aprecieri fetelor ; nu mai am poze de pe afara, restul sunt cu familia si prietenii, si oricum sunt de slabuta calitate; n-am reusit sa-mi updatez aparatul din cauze de buzunar ;
Vreau sa va intreb ceva: stiti cumva un stomatolog roman bunin vestul insulei sau Laval, pentru ca puntile la dintii mei se cam duc naibii, si am nevoie de lucrari mai mari; nu vreau un smecher care sa inventeze carii unde nu-s, am un dr.quebs foarte bun la 2 minute de casa dar e tare scump si cu romanii se mai poate negocia plata in rate; na, tot saracu'cu pretentii
Mihaela, ma bucur ca te "vad" anul asta, am scris despre Romania la bloguri; a fost ok in ansamblu, parca cum trece timpul mi se pare tot mai fain, se sterg cele negative si ramine dorul de familie.
Daca va hotariti cu intilnirea pentru simbata la Museul Copiilor in Laval venim si noi!
http://www.floriinro.ro/