Sezatoarea canadiana (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mona, sa nu-mi spui ca plecati la Ottawa? Pai si cu casuta ce mai faceti?
Baietii mei sunt bine, tocmai ce l-am invatat pe adrian sa doarma in patut "deschis", i-am scos laterala de la patut. Si a fost chalange adevarat, nu gluma, dar nu m-am lasat pana nu s-a adaptat ca doar n-o dormi pana la 10 ani in patut. Ce mi-a dat de furca a fost faptul ca se dadea jos din patut si iesea afara din camera. Iar praslea nu stie de frica, de jena, de rusine, de vorba buna, el stie numai ce isi propune el si restul da la spate, nu prea da el doi bani pe planurile noastre. Dar am eu ac de cojocelul lui pufosel (ca a mai pus si el ceva carnita de cand cu tratamentul asta homeopat). Khristin, tu te laudai cu 12 kg? Noi acolo suntem la 2 ani, la 12 kg si ceva si 91 cm. Fi-tu cre' ca intra direct la liceu daca o tine tot asa , l-am vazut si e scump foc. Sa-i fie de bine botezul si voua la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

MQQM - m-ai lasat cu gura cascata. Si eu care ziceam ca sunt batrana pentru inca unul, ca nu mai am rabdare, ca Tudor e prea atomic si daca mai fac unul iese nuclear deja. Felicitari si toate cele bune, sa fiti sanatosi si sa-ti fie usor.
Diana - felicitari si tie, fain mesajul de anuntare. Sa fiti sanatosi!!!
Almo - Ti-am trimis un mesaj pe PM
Eu inca sunt sub soc dupa o saptamana de incidente. Saptamana trecuta joi sotul meu era sa-l loveasca pe un dement care i-a taiat fata(ala voia sa faca stanga in intersectie si nu s-a asigurat nici o secunda ca mai vine ceva din contasens), vineri am lovit-o eu pe una usor cand am oprit la intersectie (ghata mare, patinam si eu si ea cu masinile de mama mama - prima data am crezut ca m-au lasat franele). Nu au avut nimic masinile, viteza era mica dar eu mai aveam putin si cautam si cu lupa daca exista vreo zgarietura la mine sau la ea.
Acu' doua zile ies cu copilul pe strada si o baba de de-abia se vedea de la volan era sa ne loveasca pe trecerea de pietoni. Mai aveam 2 pasi pana la bordura si ea cica nu ne-a vazut...cand s-a dat jos de la volan o baba de ziceai ca-i vie.....imi venea sa o strang de gat (am certat-o dar ce naiba sa mai fac...era parca lipsita de reactie)dar dupa ce s-a dat jos de la volan ma intrebam ce naiba sa mai strang de gat ca era vai mama ei. Am ramas pe trotuar plangand. Ala din spatele ei s-a dat jos sa vada daca sunt ok, daca vreau sa sun undeva...eram in fata blocului nu mai puteam nici sa fac doi pasi...stateam cu Tudor in brate si plangeam si Tudor imi zicea "mami pup, mami speriat". De abia dupa ce a oprit ala din spatele ei a oprit si ea masina mai departe si a venit sa ma intrebe daca sunt ok. I-am zis ca daca nu vede, sa-si ia ochelari sau alta masina din care sa vada...sau mai bine sa nu mai conduca. Tipul i-a explicat ca nu a oprit nici o secunda la stop pentru ca a vazut toata faza, ca ar trebui sa fie mai atenta, ok nu m-a vazut pe mine dar nici stopul nu l-a vazut? In fine am plecat....stiam de la un prieten ca mai mult de 500 dolari amenda nu i-ar fi dat. Si asta daca ar fi fost victime. Acu ceva timp o femeie a fost calcata pe verde si soferul a dovedit in instanta ca era in mijlocul unei "crize diabetice" si a scapat...e ok. Si ma gandeam ce sa-i mai fac eu babei aleia, ma incarc negativ cu toate nebuniile. Dar daca dadea peste noi, pe Tudor il lua primul. Eram asa de fericita ca nu mai cere caruciorul si merge si el mai mult pe jos. In fine, numai asta visez de 2 nopti. Nu mai am somn de la ultimul incident.
Nu stiu dar la persoanele dupa 75-80 de ani le-as mai da ceva teste medicale sa le mai las la volan. Eu ma uit la multi din zona mea si daca as avea o putere sigur 50% din astia de peste 80 de ani nu le-as mai da voie sa conduca. Poate sunt rea dar am avut multe probleme cu ei iar acum m-au afectat prea tare.
Va pup si va doresc o seara buna!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

try, e semn bun totusi daca incepe sa curga nasul...eu asa stiu..incepe sa se elimine din sinusuri. sanatate! mai aveti ajutoare ( bunici ) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Pai discutaram cu consilierul bancar si cu realtorul ne apucaram de cautat casuta, traiasca circumstantele ca preturile sunt in continua scadere si la case faine, am okit una care a scazut cu 10,000 la pret din noiembrie..iar Cris vine intr-o seara cu intrebarea ti-ar placea sa ne mutam in ottawa? iar eu n-am zis nik atunci, insa a doua zi i-am spus ca nu ma incanta ideea, desi la prima vedere fuga de GTA parea destul de atragatoare. Apoi n-a mai deschis discutia.
Tot mai suntem cu gandul la Europa, Austria ori Elvetia, dar pana atunci vrem sa ne simtim bine in propria casa, mai ales copiii.
Ti-am zis ca Vlad s-a indragostit de locul vostru si ne tot intreaba cand il mai ducem acolo. I-a placut mult joaca cu Alex Adrian si Ana-Maria, sunt compatibili.
In privinta dormitului...Vlad inca nu adoarme singur, dar odata adormit de catre unul din noi, cu muzica relaxanta si citit de povesti, doarme 9 ore neintrerupt. Adevarul e ca el n-a dormit niciodata singur,nici nu nu am impus asta, noi suntem adepti co-sleeping si a functionat perfect, nu stim ce sunt alea nopti nedormite. La fel vom face si cu baby Aidan.
Am gasit un link foarte interesant referitor la co-sleeping.
http://www.hpakids.org/holistic-health/articles/38/1/Co-sleeping-Benefits

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am intrat sa clarific situatia: nu sunt insarcinata, noua ne ajung astia 2 strumfi.

Dar si noi avem 11 ani de casatorie si baiat de 9 ani si domnisoara de 3ani, deci peste 9 ani...

Cat a fost Victor mic n-am mai vrut al doilea copil, pe la 5 ani, insa ne era prea simplu si ne-au apucat nostalgiile....

In alta ordine de idei, la noi adaptarea la programul de scoala a fost cu urlete, certuri. Anca cu Victor s-au razboit intruna, azi se certau care dintre ei este mai obositor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am facut-o lata... ma bate Octav! Am cumparat costume de iarna fetelor, ca erau cu o reducere buna, desi numai pentru asta nu aveam bani acum. Dar am luat bon sa le returnez in 48 de ore daca ma cearta prea tare, ca daca e cu reducere si vinzare finala nu le poti returna la buticul asta in conditiile stiute. Na, acum am facut-o, am facut-o, ma bazez ca atunci cind le va vedea cit de bine si frumusel sint imbracate, sa uite cit am dat pe ele. Pentru cine e interesat, erau si in Sport Experts (Alexis Nihon, metrou Atwater) reduceri la hainele de iarna. Pentru Agata era si acolo unul, poate il dam pe asta inapoi daca nu-i place lui Octav si luam de acolo, ca era Verbio ca haina mea de care sint foarte incintata (cele luate acum sint Estera si au si accesorii).

Ktrinel, adica Cge se gindeste ca atunci cind vor fi copiii mici de acum adolescenti, inca mai are timp sa mai faca unul...

Mimitete, la multi ani si tie, ce ma bucur ca ai revenit!

Try, Donia??? Ai scris Diana si Donia... nu stiu eu sau ai vrut sa spui alt nume? Daiopri poate? Sau ti-a scapat pasarica, Donia ia gindeste-te tu bine ce ai facut de Sarbatori! Mai sint Olga si Mona_B gravidute...

Mqqm, psihologia era prima pe lista mea pentru el! Nu ma intreba de ce, ca nu stiu. Si kinesiologia a doua... Asta pentru ca i-a placut lui Octav de el, din povestiri, si cine se aseamana, se aduna... Sa-i fie cu noroc! Si ma bucur ca sint toti in extaz, aveam emotii.

Ma duc sa mai citesc, ca acum vad ca mai sint doua pagini... daca ma lasa copiii.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Mona B, pai Waterloo nici nu a intrat in dicutie?
ia hai Laurajr sa ii facem noi apologia Waterloo-Kitchener-Cambridge! ( da sa nu va mutati toate dupa aia aici, ca e prea de tot)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Maru, merci de invitatie, pai sotul lucreaza la RIM, deci putea alege linsitit Waterloo...parca m-as muta la voi, daca as sti ca-mi gasesc un job de French teacher...in afara GTA-ului cred ca e mai greu.
Ne mai gandim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut fetele.

Felicitari Diana si mqqm pentru sarcini!

Mona nu am cum sa-l aduc pe tata ca pe moment va merge la socrii sa aiba grija de gospodarie, (vaca si alte faze) ca socru-meu va fi mai mult in pat si va trebui sa mearga in fiecare saptamana la tratament la Cluj. Vai de ei. Plus ca tata va veni cred aici prin 15 martie mai aproape pe cand nasc, altfel nu am pe nimeni available 24 ore sa stea cu Tony in caz ca ma apuca durerile. Oricum te urasc pt kg. Eu am pus 20 si sunt in continua crestere. Si de abia am intrat in saptamana 29...

La ultimul ultrasound am vazut prunica foarte clar. Deci 99 la suta e fetita.

Va las ca am un chef de viata de nu mai vreau sa molipsesc pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Diana si mQQm, la fiecare si din toata inima FELICITARI , o sarcina usoara si bb sanatos si mincacios!

Apropo, mQQm, o poza cu cind ne arati?

Olga, au americanii o zicala "one day at a time"...Daca poti, nu te gindi decit la ziua de miine, si asa, usor, usor vor trece si ultimile saptamini si vei putea tine o minune mica in brate si vei uita de toate necazurile

mi_ro, si eu eram sa intru intr-o masina dimineata, era asa de frig si de alunecos, ca atunci cind am frinat masina nu a vrut sa se opreasca... Noroc ca eu las o distanta destul de mare in fata si pina la urma s-a oprit f.aproape...Cine scapa cu masina intreaga dupa o iarna la Montreal trebuie sa se declare fericit

mimitete,

Cristina (cge) si la noi inceputul scolii a fost o catastrofa

Try, multa sanatate

Mergi la inceput