Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 7

babymom75 spune:
Buna dimineata!
kllemi si claudina Vaccinul BCG ( caci despre el este vorba ) trebuie sa lase o cicatrice mai mare sau mai mica sus pe brat la nivelul deltoidului. Daca aceasta cicatrice nu exista, de obicei se recomanda o vizita la cabinetul de pneumo-ftiziologie pediatrica pt. ca cei de acolo sa faca o testare IDR (intra-dermo-reactie). Daca IDR-ul iese pozitiv vaccinarea BCG nu mai trebuie repetata. Cel putin noi sa procedam aici la Oradea.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

andy.p spune:
'Neata si de la noi.Nausica
multa sanatat e si fericire alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI bebeilor nascuti azi!
Alexia s-a culcat aseara pe la 12,nu reusesc sa o culc mai repede,Giulianna cum ai reusit???
Azi incepem si noi diversificarea cu o lng,doua de cereale sa vedem ce zice copilu
Si Alexia dupa botez a fost ff agitata,n-a dormit decat vreo ora si apoi circ si scandal in urmat zile
MA bucur ca Aly are vesti mai buneSper sa se intoarca cat mai repede acasa cu puiul sanatos.
Despre decalotare,nu vreau sa va speriu da la noi a fost crunt,la 1 an jumate mi l-au decalotat la spital si am avut zile de cosmar cu el si asta din cauza ca nu mi s-a spus never ca la baita finut trebuie un pic impinsa pielicica,nu va spun cand mi l-au decalotat ce aveau in jurul puticii,horror.
Nici la noi nu se vde nici urma de vaccin pe brat,dar deja sunt ingrijorata la cate am auzit aici si cu prima ocazie imi intreb dr sa vedem ce zice.
sabinel,anca,claudinna,nikolici
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Buna dimineata! kllemi si claudina Vaccinul BCG ( caci despre el este vorba ) trebuie sa lase o cicatrice mai mare sau mai mica sus pe brat la nivelul deltoidului. Daca aceasta cicatrice nu exista, de obicei se recomanda o vizita la cabinetul de pneumo-ftiziologie pediatrica pt. ca cei de acolo sa faca o testare IDR (intra-dermo-reactie). Daca IDR-ul iese pozitiv vaccinarea BCG nu mai trebuie repetata. Cel putin noi sa procedam aici la Oradea. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
multumesc frumos!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

andy.p spune:
citat din mesajul lui babymom75 Buna dimineata! kllemi si claudina Vaccinul BCG ( caci despre el este vorba ) trebuie sa lase o cicatrice mai mare sau mai mica sus pe brat la nivelul deltoidului. Daca aceasta cicatrice nu exista, de obicei se recomanda o vizita la cabinetul de pneumo-ftiziologie pediatrica pt. ca cei de acolo sa faca o testare IDR (intra-dermo-reactie). Daca IDR-ul iese pozitiv vaccinarea BCG nu mai trebuie repetata. Cel putin noi sa procedam aici la Oradea. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Suuuper...inseamna ca pe mine asta ma asteapta.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

claudinna spune:
cu decalotarea, eu am mai zis. mi-a zis dr sa trag ff putin si fin de pielicica, atat cat se poate si sa spal acolo, la baita. si asha fac si e ok
poze noi cu bebelushull

anca81 spune:
Claudinna, ce veselie pe Razvanel
Sunetele Carlei aduc mai mult a pisica salbatica sau puma decat a vultur (Falkone) sau pitigoi (Mikul)
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

claudinna spune:
la noi ieri a fost un polei fantastic...bineinteles ca n-am iesit din casa...azi insa, e senin, ciripesc pasarelele si cica ar fi cam 5 grade pe la pranz, asha ca-mi iau pruncul din dotare si ma duc la o plimbarica dupa ce papa
abia astept, ca n-am mai iesit de cateva zile din casa. cat a fost ok afara, el a iesit cu soacra-mea, dar eu...parca stau in cutie...
poze noi cu bebelushull

preety spune:
Fetelor stie vreuna unde pot face bebelinei un RMN ok? Sau un neurochirurg bun? Vreau sa ma mai duc si la alt dr cu galma de la cap ca nu mi se pare ok daca e suspectata de meningiom sa o tinem asa sa asteptam sa creasca / sa scada / sa dispara galma...
Daca da va rog dati-mi un PM!!!
Daca ii fac 2 eco intr-o saptamana ii poate dauna?

claudinna spune:
citat din mesajul lui anca81 Claudinna, ce veselie pe Razvanel ![]() Sunetele Carlei aduc mai mult a pisica salbatica sau puma decat a vultur sau pitigoi ![]() ![]() ![]() Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> ![]() |
pai da mai, ca tr sa se diferentieze cumva...si daca au sexe diferite...
Razvan chiraie uneori pana ramane fara glas, eu lesin de ras, ca isi drege glasul si ar m ai chirai!
vroiam sa te intreb, Carla se mai rostogoleste?
ca mototolul meu ajunge pe burta (ca n-are stare) si baga degetul in gura si acolo ramane...f putin s-a mai rostogolit ca atunci, ce o fi fost cu el:))
poze noi cu bebelushull

_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui andy.p Alexia s-a culcat aseara pe la 12,nu reusesc sa o culc mai repede,Giulianna cum ai reusit??? ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Pai l-am culcat vreo saptamana pe la 23, chiar daca opunea rezistenta, am insistat si eu si tati. Se mai trezea el la vreo juma' de ora dar ma duceam la el, ii bagam suzeta, il intorceam pe o parte si adormea din nou. Azi asa maine asa....putin cate putin...acum se culca la 22. E drept ca a colaborat si el caci altfel nu reuseam.

Mami de