Mamici si Gravidute de Italia (46)
Raspunsuri - Pagina 9
ely2304 spune:
raspund cam greu k nu stiu ce are net-ul in dimineata asta..sper k mai esti cu mine...
ely 25sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Irina20 spune:
Te vad,te vad
Stai linistita,glumisem,nam zis ca te refereai la mine.
Nu stiu cei cu mine dar ma doare tare burtica jos
Ma duc sa fac mancare,ca acus vine si sotul,offffff sunt asa de amarata,dimineata cred ca am plans jumate de ora,de ce nu stiu,dar mam mai linistit un pic.
si ne auzim mai acus,asta daca ma lasa sotul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Berarpiri spune:
Neatza!
In sfarsit am dormit mai bine azi noapte.Adunate,sunt vreo
9 ore...ma simt odihnita.
raluca-sper sa nu fi luata iar virus.Nu vreau
sa te sperii..dar si nasa lui Ambra il are.Ieri vroiam sa mergem
la ei,si ne-a zis ca e mai bine sa nu mergem.Poate e altceva...
Cum se simte?A mai vomat?
irina-asa sunt barbatii,n-au cum sa ne inteleaga.
Incearca sa nu fii nervoasa,ca ii transmiti si lui Fabian.Sper sa
faci odata testul,macar asa stii cum sta treaba.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Am plecat la cumparaturi.
Sa aveti o zi placuta!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Ginger00 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bionda La noi sotul vrea inca un bebe dar eu nu ma simt inca pregatita, as astepta sa treaca macar un an.Mi-as dori ca al doilea copil sa fie o fetita si sa semene cu sotul sau de ce nu doua gemenase dar cred ca e ff greu, ce ziciGinger? Polia bebele meu 39+ http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/ |
hai in perioada de proba la mine sa vezi de te tin bracinarele glumesc....e greu dar stiti voi ce e bucuria de avea un copil,la doi se dubleaza ,ca si greutatile de altfel,dar eu sunt fericita asa .
Raluk- si eu ma tem ca a luat ceva virus Anais a ta.Asa mi-au facut si ai mei la ultimul round de raceala.Poate fi si de la dinti dar nu cred ca ar voma,ti-ar refuza doar mancarea.Pentru dezhidratare eu am luat de la farmacie saruri minerale de la Humana,au gust dulce de banana si le place mult.Iar daca nu vrea cu lingurita ,dizolva omogenizat de fructe cu putin ceai sau apa si da-i cu biberonul sau chiar portocale stoarse (doar ca astea sunt mai greu de digerat).Multa sanatate
Ginger00 spune:
Fetelor,careva si-a luat Vaporetto de la Polti?Eu mi-as lua ca am vazut ca se curata bine faianta,gresia si cuptorul cu aburii.Voi ce ziceti?
Roxali spune:
Buna fetili..
Katia mi-am notat
Georgy am cumparat de pe net...pretul e in baza a cat cumperi cam 10 eurici...te inscri si incerci sa cumperi si vezi cat iti fac calculul
fug la lectii
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Raluk31 spune:
Aveti dreptate,fetelor,e un virus,asa zice dr.Noroc ca cica n-ar dura mai mult de 3 zile..Ii dau peridon si mancare cand vrea..a mancat azi-noapte un bibe cu lapte si azi pe la pranz o pappa si iaurt.Apa vad ca nu prea vrea,iar sa-i dau saruri cu gust de banana n-ar merge,ca ei nu-i place banana,iar portocala e acidaAcuma doarme..
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais