Mamici si Gravidute de Italia (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

fetelor in seara asta nu merge motorul bine,bazaie ma trage lacred k o sa renunt la bantuit momentan si o sa ma retrag la dormitor..k-mi pica okii-n gura.._(m-am trezit la 6)!o sa va povestesc maine seara ce si cum a fost la shopping(pt bebelina)sper totusi sa pot intra si dimineata sa bem in nu promit dar sper sa fiu cu voi si dimineata!

ely 25sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

NOAPTE-BUNA...SA AVETI UN SOMN LINNNNNNNNN.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Fetelor,v-am zis si eu ca sunt de acord cu sotiorul,si il
inteleg(nici eu nu stau prea linistita...),DAR sa facem cum
vrea el,ar insemna sa asteptam inca 8 luni-12 luni.E mai
complicat...nu prea pot sa explic...Si nici dupa perioada
asta nu va avea nici o siguranta.Imi dau seama reiese (din
ce am spus prima data cand am vorbit deespre asta)ca eu sunt
inconstienta...dar nu e asa...e vorba ca eu imi doresc f.
mult inca un bb,acum.Peste un an,poate nu voi mai gandi asa,
oricum Ambra creste,eu voi avea tot mai putina rabdare,si daca
tot stau acasa cu ea,prefer sa-mi acum mai greu,decat mai tarziu.
Credeti ca daca as stii ca ar putea avea o siguranta,nu as astepta?
Doar nu sunt un copil,inteleg.Nu vreau sa las sa treaca timpul,
si tot acolo sa ajungem,la aceeasi concluzie.

Acum scuzati daca m-am lungit,dar vroiam sa va explic cum sta
treaba.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-ma bucur ca e totul bine.In vara ar trebui
sa fiu aici,mergem in tara prin mai...in vara nici o sansa sa mai
mergem.

raluca-te cred ca esti obosita,stiu cum.Off...
cata rabdare trebuie,mai ales cand au perioadele astea.Sper sa-i
iasa o data dintisorii care o chinuie.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetele,a vomat Anais toata pappa de seara,dupa 3 ore.Am vazut ca nu vrea nici apa,nici mar,pe care-l mananca de obicei la desert..am crezut ca o doare gingia.Sa fie de la dinti?Si daca nu bea apa,ce sa fac sa nu se deshidrateze?Off,sper ca nu incepem iar ca-n Franta...

Andreea,tu stii mai bine care-i situatia,dar eu cred ca peste un an vei vrea mai mult un bb,pt ca-ti vor lipsi momentele de inceput,Ambra fiind tot mai mare

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Buna seara fetelor!

Am sa raspund la ce mati intrebat dar sa nu va suparati ca sincer numi amintesc exact cine intreaba,ca nu am rabdare sa recitesc,sunt ffffff agitata si ffffffffffffffffffff nervoasa.

Test nu am facut pt ca dobanetele de sotior a uitat sami cumpere unul,eu nu am putut sa merg la cumparaturi ca Fabian adormise exact cand sal iau sal imbrac,asa ca eu mam schimbat la loc si a plecat numai el.Acum stau cu picioarele in apa fierbinte poate vine cine stie,si maine sper sami iau un test daca tot nimic.

Ma intreba cineva daca simt ca as fi insarcinata,sincer ce am vazut schimbat la mine e ca de vreo doua saptamani am un somn de om nebun mai ales dimineata,greu ma dau jos din pat si parca mia venit un pic pofta de mancare,nu mai pot sari peste nici o masa ca ma roade tare stomacul.

Sotul ce sa spuna,nimic,de fapt el nu stie ce inseamna a fi insarcinata si mai ales ca avem deja un copil si as avea nevoie de el mai mult ca pana acum.Imi zicea daunazi ca daca sunt insarcinata si doctorul imi spune ca nu pot sa tin sarcina :ce imi da o pastila sil dau la wc,cai mic.El are impresia ca asa se face,ar fi ceva sa fie atat de simplu,dar sincer nu mar lasa inima sa fac asa ceva; pot sa stau sin cap sai explic cum se face ca el tot nu constientizeaza,el stie doar ca vrea si irina face,atat.

Daca e sa fiu insarcinata,tin sarcina,mia scris una din fete pe forum ca a ramas insarcinata la 4 sau 3 luni(nu mai stiu exact) dupa ceza si na avut nici o problema,deci eu noi muri din atat.

Sincer nici eu nu stiu ce vreau in momentul de fata,sunt asa de bulversata,am mii de ganduri,noaptea dormm un pic si tresar deodata ca imi aduc aminte,ba se trezeste si fabian si sar ca fripta,de ce numi dau seama ca doar nui un capat de lume.Infine,sper sa ma calmez,cea fi a fi,asta e ,cu Dumnezeu inainte.

Sper ca am raspus la tot,daca imi cer scuze si ne auzim maine,Noapte buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput
Mergi la inceput

neatzaink nu v-ati tezit?

pt cele care se trezesc mai tarzior calda-calduta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

IRINA-ieri cu somnul am uitat sa-ti raspund,nu a spus nimeni k ai innebunit k ai facut un copil la 21de ani...eu vb despre mine k dk ar trebui sa dau tp-ul inapoi mi-as dori la fel de mult un copil,dar nu stiu dk as fi decis sa-l fac la acea varsta dat fiind faptul k am trecut prin atatea problemute..cred eu m-am si maturizat iar acum ma simt mai sigura pe mine in orice pe cand atunci poate cine stie cum erama intelegi?sa nu crezi k m-ar referit la tine sau la altcineva,vb in numele meu

Mergi la inceput