Mamici si Gravidute de Italia (46)
Raspunsuri - Pagina 10
Irina20 spune:
Raluk imi pare raupentru Anais sper sa se faca bine cat mai repede.
Roxali prin zona ai vreun magazin GRANCASA?Eu am aici si au un patut(e simplu) 160 euro,bine ca sunt si din astea care se strang si se fac un pachet mic la vreo 60 euro.
Pupici la toata lumea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Raluk31 spune:
La multi ani,Cristina!Sa fii sanatoasa si ceea ce doresti sa se implineasca!Esti nascuta in aceeasi zi cu un prieten de-al meu
Cand mai treci pe aici cu vesti si poze?
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Irina20 spune:
Buna seara fetelor!
Am fost si mi-am luat test,faza e ca nu am citit instructiunile la farmacie si trebuie sal fac abia maine dimineata,cicai sigur din prima zi de intarziere.
Sotul mia zis ca daca sunt insarcinata nu vrea sa pastrez sarcina,eu nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva mai sunt atatea ore pana maine dimineata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
ely2304 spune:
sal fetelor...ce mai faceti?eu mi-am terminat cumparaturile pt bebe,am cumparat urmatoarele:trio GIORDANI,PATUT,AFASCIATOIO SI BAGNETO,PATUT DE VIAGGIO,SEGGIOLONE PT PAPA(PT CAND VA MAI CRESTE)BOX,GERELLINO,SDRAIETTA...PLUS...SET PLAPIMIOARA PT PATUT,SET PT TRIO DE LENJERIE SI MATTERASINO,CUSCINO,LA FEL SI PT PATUTUL DE VIAGGIO..PLUS IN OMAGGIO DIN PARTEA MAGAZINULUI 70EURO...SUNT FFFF HAPPY..NICI NU MA POT EXPRIMA...ce sa va mai spun...cam atat,le-am gasit la preturi accesibile...aaaaaaaa uitasem am mai luat si un sterilizzatore care zic eu e tare scump(95euro)dar na toti ia-l k e bun si tre sa-l folosesti pt bebe k nu cumva sa se imbolnaveascade parca pe tp-ul meu exista asa ceva(mama saraca le fiebea in apa cu nu mai stiu ce,si iata k am crescut MAREEEE si fara asa tehnologie..)dk vreti detelii sunt dispusa sa va dau k am stat toataaaaaaaaaa ziua uitandu-ma la preturi...
ely 25sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Irina20 spune:
ati vazut la o mama moderna
nou
ely2304 spune:
doamne irina-femeia aia chiar nu este sanatoasapacat de saraca copila k are asa mama..ma asteptam sa vad ceva diferit,legat de moda..bla-bla..
ely2304 spune:
sa trecem la oile noastreINSANATOSIRE GRABNICA..PT BEBELASHII BOLNAVIORI...MULTISA SE FACA BINE!
IRINA-nu stiu cum de mai ai rabdare pana maine,eu as fi murit dar stau si ma intreb oare dk iti da un rezultat inca din prima zi de intarziere nu se oate face la orice ora??testul pe care l-am facut eu tot asa era,si l-am facut seara...incearca sa stai calma irinuca,k nu este buna starea ta de nervi nici pt tine nici pt bebelul tau,imi pare rau k te simti nu tocmai bine,iar dk plangi e bine k astfel te descarci putin!poate k si intarzierea ciclului se datoreaza stressului si starii de nervi pe care o ai,fii calma k bebe are nevoie de tine!
ely2304 spune:
ANDREEA-ma bucur k ai reusit sa te odihnesti,adu-o pe AMBRA la mine k sa ai tp de dormit,k nu m-as plictisi deloc
georgyana-pe unde umblii?ne lipsesti...mai treci din cand in cand pe aici macar sa ne saluti..aveti grija de voi
Irina20 spune:
Ely multumesc pt sfat,oricum sunt ceva mai calma cum nu stiu nici eu.Ma bucur ca tiai terminat cumparaturile pt bb
Testul nu ma risc sal fac in seara asta ca sotul numi mai da bani de altul
nou
ely2304 spune:
IRINA-se pare k numai noi suntem pe aici...unde or fi celelalte mamici?sigur au treaba la greu,apoi azi e sambata zi de week-end si plimbariputem vb si pe mesenger?