Mamici si Gravidute de Italia (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

id-ul meu este acelasi k si aici..cine are chef sa ma adauge eu sunt disponibila oricand sa mai invat cate ceva de la voi,mamicile...apropo voi ce ati luat pt zilele de spitalizare(pt mama,bebe)ce credeti voi k este fff util?

ely 25sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am fost la circ acuma seara...
Ne-a placut f. mult si mie ,si la Ambra...ce scumpa era cum aplauda!
Nu ma asteptam sa-i placa asa de mult...Initzial vroiam sa mergem maine,dar era programul de 15,sau de la 18.30...si era
tare incomod.A fost asa de cuminte Ambra...si era si obosita.A
adormit pe masina,nici nu s-a trezit cand am dezbracat-o.

ely-ma bucur ca ati cumparat de toate.Cat ati
cheltuit pana la urma?
Ok,o aduc cu cea mai mare placere pe Ambra la tine ...asa te-ai
obisnui putin.

raluca-insanatosite grabnica lui Anais!

roxali-Sonia cum se simte?Si-a revenit?

katiapam-acum mananca bine Giulia?

pe toate!Sa aveti o duminica placuta!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

NEATZA...cu intarziere...ieri am adormit la 2:00 uff ce greu mi-a fost sa inchid okii nici eu nu stiu dc.oricum nu-mi pare rau k am povestit bebelinei k am facut cumparaturile pt ea,am spalat de 2orisi le-am si intinsam facut ceva-ceva..k dupa-amiaza am umblat hai-hui...

trebuie sa va spun k atunci cand vb cu bebelina si-i povesteam ce si cum am cumparat se bucura..de la 23..pana la 02:00 a tot miscat incontinuu ce frumossssssss.

ANDREEA-am cheltuit in jur de 1.300.e multisor dar ce sa facem e primul nascut si am zis sa nu-i lipseasca nimic.uitasem sa scriu k i-am cumparat si hainute:sosetute,camiscetta della fortuna,o bluzita pt piele(bummacel si lanica,foarte lejera bluzita)lenjerie pt trio,paturica,un costumas(bluzita-pantalonas)un body,o tuttina,si cam atat dk imi amintesc bine...eu sunt destul de multumita momentan!iar partea buna este k putem plati in rate(deja am platit ceva inainte iar restul pana nasc sau dupa ce imi aduce lucrusoarele acasa(am dat comanda acum peste 1-2luni is gata toate)exclus hainutele.ce sa mai zic dk imi aduc aminte va spun pe parcurs...k ink am okii lipiti,ma duc sa pregatesc cappucino si va servesc imediat si pe voi.revin imediat..sa nu placati!

ely 25sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello
Ely-sa va bucurati de toate spesele
parca vad cit te uiti la ele apoi le pui la loc si tot asa
si hainitele tare dragalase sint
asa faceam si eu
Irina-te pup dulce si ma gindesc la tine
cred ca esti foarte bulversata
sper sa fie bine pina la urma
Andreea-de vineri dupamasa nu mai are nimic decit mucutii a trecut diareea si maninca intr-una ma mir unde pune atita mincare
Raluca-sper sa treaca repede virusul
a mea a avut 12 zile de diaree,deja disperam
incearca sa-i dai numai ce-i place ei zilele astea chiar daca vrea mai mult lapte si nu vrea gatit nu o forta
of te inteleg si cu dintii vi cu virusul
Irina-mie nu-mi deschide linkul la subiectul respectiv,imi da albm privat
Cristina
Nicolas-Andreicorina

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

vad ca sint multi sarbatoriti unul dupa celalalt

Berarpiri dintr-o zi cu Eduard
asteptam torturile

_

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani tuturor sarbatoritior mici si mari , de ieri , de azi si maine Cristina, Nicolas,Eduard, Berarpiri!

Raluk imi pare rau ca nu am fost pe faz cu mesajul tau...eram cu gandul la Roma...da e un virus pacatos , a avut si fimea si noi cate un episod trecator de o zi...acum pitica are diaree, dar tratata cu diclofor 2 ori pe zi vad ca o tin in frau...la a mea i-au iesit si 2 maselute , deci s-au combinat ...peridon i-am pus supozitor si il dadea afara asa ca am incercat dupa cu siropel(noroc ca nu-l voma)
Sant bune si sarurile de care iti vorbea Ginger...ai grija daca nu reuseste sa se opreasca la spital(praslea mi-a facut asa!)...si daca da in diaree nu mai mult de 10 scaune pe zi si neaparat sa bea ceva
A mea e tot pe regim ...papica cu orez ,cartof,morcov, parmigianno si carnita alba;seara paste putin cartof sau morcov si banzica ...lapte ar fi bun cel de soia sau zymil(laptele normal da aciditate)
Prietenei mele i-a spus unmare doctor pediatru ca nu trebuie tinut regim la copii ...ma lasat in ceata

Berarpiri daca vor veni 2 gemeni??

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ely sa poarte sanatoasa toate cele

Katia e bine ca papa ,macar iti face placere sa si gatesti cate ceva...

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nicolas,Eduard si Berarpiri - LA MULTI ANI!

Irina-ceva noutati? cum e testul?Suntem cu gandul la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Va multumesc pt. urari,dar e maine ziua mea.

roxali-daca vor veni 2 gemeni,asta e...imi
va fi f. greu,dar n-as regreta.N-as fi nici prima nici ultima...
Nu mai stii ce sa crezi,cu doctorii astia...fiecare are alt mod
de-a gandi...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor,nam reusit sa intru pana acum din cauza sotului.
Am facut testul si nu sunt insarcinata,asta e.

Katia nu se mai deschide ca la sters persoana in cauza ca a auzit de protectia copilului,poate e mai bine ca nu ai vazut ca te umpleai de nervi.

O zi buna ,nu stiu cand reusesc sa mai intru;Ely cand am timp intru si eu pe adresa ta de mess.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput