America (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ciuf, bravo pentru refinantare!

Am mai cautat si noi si am gasit un mortgage broker care zice ca poate sa ne faca rost de un loan bun chiar daca nu avem inca GC. Ne intalnim maine cu el sa discutam mai pe larg.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere,

Poti sa crezi ca Aidan ne-a facut sa scriem un capitol intreg intr-o zi?! Oare cand s-a intamplat ultima data acest lucru, cu ce ocazie? Cred ca nici la alegerile lui Obama nu am scris un capitol intreg intr-o singura zi! Bravo Aidan!
Acum vrem insa sa te si vedem. Asa ca hai afara dupa fustele mamii!

Edit: Bine ai revenit Acusor!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Ciuf-frumoase rate a-ti prins.Ne gindim si noi sa facem refinantare, dar ma intelels ca tre sa dovedesti ca ai bani in banca pt closing.Citeva mii de $. Asa a fost si la voi?

Miere-saracuta de tine.Hai ca nu mai e mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Ramona J Posted - 15/01/2009 : 19:45:14
------------------------------------------
Adrianaloy, concluzia e ca ar fi prea de tot sa faci sex in fiecare seara.
-------------
Ramona-n-ar fi asa de rau, dar n-am cu cine in fiecare noapte...sau ar mai merge sexul de la distanta- cu conditia ca sexul sa fie mai lung ca distanta...(sotul lucreaza de noapte 4 zile/sapt; distanta pana la jobul lui=12 mile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana, deci stie bine copilul ca n-ai cum...

Eu am emotii proaspete, am luat-o pe Ana de la gradi si un copilas era semi-lesinat de boala. Educatoarea ii virise un termometru in gura, nici macar nu sub limba si tot a fosta aproape de 102. Great!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu cred ca s-a nascut bb sau e pe vine rau de tot de nu zice miericica nimic.

Ramona, aoleu, asta iti mai trebuia! Si la mine Bogdan nu are pofta de mancare si a zis ca il doare in gat. Sa vezi cum stau iar pe acasa. Noroc cu Martin Luther King.

Lai ma bucur ca gasirati un broker. Nu se putea chiar asa sa nu se poata face nimic dc. aveti credit bun.

Io fug la examen si vin sa vad dc. veni bb mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona poate ar trebui sa o tii acasa pe Anuta o saptamina sa se puna pe picioare ca lumea, mica strengarita
Si la scoala ei nu au nurse? ca aici au ... stiam ca asa e po****r si una doua te suna sa il ei acasa nu se incurca ei sa le aiba grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uitasem de MLK. Da, acum stau cu emotii in plus.

Lai, brokers astia fac minuni asa ca eu cred ca va rezolvati.

Ruxij, sper ca nu-i ceva serios la Bogdan.

Miericica tinem pumnii si asteptam cu nerabdare vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- asta mai lipseasa se imbolnaveasca iara Ana.

ciuf- bravo pt refinantare!

adriana-si cum s-a incheiat discutia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Nimic,nimic...IRINA,cred ca asteapta piticul sa schimbam capitolul,sa poata aparea

RAMONA,sanatate Anutei,sper sa nu ia nimic de la gradii,ceva nou ca vechi deja draguta se chinuie cu ele.

ADRIANA,tare de tot baiatul tau,hahahah,ce m-am distrat...te surprind copii astia cu cate stiu...si deci serile esti si tu ca mine...din cand in cand...si al meu lucreaza seara

ACUSOR,bine ai revenit!...am tot vrut sa-ti spun si am uitat...poze ceva noutati!

toata gasca,pe mai tarziu!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput