America (140)
Raspunsuri - Pagina 20
ruxij spune:
N-avem centre. Pai cum gasesti babysitter platit? Tot asa suni pe la lume si intrebi dc. stiu pe cineva, cred.
ocebine spune:
Wow...intru sa vad ca Miere a intrat la sala de nasteri...mi-am inchipuit cind am vazut cite pagini s-au scris!
Hai IrinaHai AidanHai Irina
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Si la noi s a mai racorit , sunt doar 80F.
Miere nu i prea lung travaliul? ce zic doctorii?
Panteruta m am cam ingrasat si arat naspa...
Acusi o sa faca astia cuci ce or sa cucu in limbi straine
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaloy Eram disperata de dimineata ca nu reuseam sa ma conectez la internet- dar se vede treaba ca bebe Aidan se lasa asteptat… Hai Miere…numai atat poti…2 cm…hai inca un cm, inca un cm…dilatatie usoara! La 8 cm te urca pe masa (sau ma rog, asa era in Romania). E mai greu la primul copil…apoi vin f usor- ca-n clipul acela cu cateva pagini in urma. Iata ce-mi zice fi-miu (8 ani)acu' 2 seri: Mami, stii ca asian women pot sa faca numai 1 copil? I-am explicat eu cum sta treaba, ca din motive de suprapo****re nu li se permite sa aibe mai multi…dar ca de fapt o femeie poate sa faca multi copii- chiar cate unul in fiecare an, daca are cu ce sa-l creasca, cine sa-l creasca, etc. De ex. chiar eu- pot sa fac 10 copii- dar nu mai vreau fiindca ei doi mi-au mancat deja urechile! El incepe sa rada si replica: “Nu, tu nu poti sa ai 10 copii- asta ar insemna sa faci sex in fiecare seara!” Zdrang - socata de ce-a putut sa spuna, funny intr-un fel…am predat legatura la tati sa afle ce si cat cunoaste copilul… Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00) |
Ooopss, Adriana. Chiar ca ZDRANG. Sa inteleg ca de la varsta asta incep sa fie interesati despre facutul copiilor, sex??? Off. Nu ma vad capabila sa dau explicatii despre sex, cred ca trebuie sa caut pe net sa vad cam la ce nivel se vorbeste cu un copil sa il faci sa inteleaga, habar n-am cum sa abordez problema ... sau sa pasez sarcina sotului. Sa aiba ei o discutie ca intre barbati .
Miere, draga de tine prin ce ti-e dat sa treci. Eh, poate acum reusesti sa te dilati mai repede. Dar copilul e bine? Decat sa te chinui atata mai bine ti-ar face cezariana. La Luca a durat travaliul 9 ore, mi s-a rupt apa acasa si apoi am fost indusa. La Eva apa mi-a fost rupta apa de asistenta, dupa care indusa si in trei ore si un pic o tineam pe bebelina in brate . Insa amandoi au iesit cu vacuumul. Erau incapatanati la iesire. Indecisi. Unde e mai bine: inauntru sau afara .
NIci eu nu pot sa uit o clipa primele dati cand mi-am vazut copiii. E ceva ce va ramane nesters in memoria mea. Sa ma fereasca DD de Alzheimer .
Ramona, ieri am fost la Banca si am demarat proiectul refinantare. Am prins o rata de 4.375 pe 30 de ani si am cumparat 0.875 puncte. Daca nu am fi vrut sa cumparam puncte am fi avut o rata de 4.75, in conditiile in care noi avem acum 5%. Oricum pe noi ne interesa sa platim mai putin pe luna.
Evaluarea casei va dura intre 8 si 12 saptamani pentru ca sunt foarte aglomerati.
Tot ieri m-am dus la endodontist sa imi analizeze o masea la care am un surub si mi se sparsese. Din pacate nu se mai poate restaura asa ca musai sa o scot. Mi-a recomandat cu mare caldura sa fac implant . Ma ajunge la vreo $4-5000. Nu imi permit acum asa ceva, dar in viitor as lua in considerare optiunea asta.
Asa ca ma usurai de vreo $125 ca ma dusei la un cabinet bengos care nu lucreaza cu amarata mea de asigurare si ramasei si fara bani si cu o masea in viitorul apropiat extrasa .
Am dus si caninul patruped la doctor pentru vaccin. Ne intereseaza sa il luam cu noi in vacanta in Ro. Ca sa il cazez la un hotel, aici, ma ajunge la vreo $600. Nu as da atatia bani daca el ar calatori cu noi. Insa Ro de cand e in Uniunea Europeana are acum noi reguli de acceptare a animalelor in tara. Iar una din ele este implantarea ISO chipului sub piele. Trebuie sa mai cer detalii.
Raport meteorologic: 3 grade C.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Ruxi, ce ai rezolvat pana la urma cu Bogdan? Ziua ta cand este? Stiu ca ziceai ca se apropie, nu?
ACsor, bine ai revenit. Mai spune-ne despre voi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Adrianaloy, concluzia e ca ar fi prea de tot sa faci sex in fiecare seara.
Ciuf, iti trimit PM.
ciuf spune:
Voua nu vi se pare travaliul cam lung? Stiu ca media unui travaliu este de 16 ore. La carte zice ca durata primului stadiu, early, este intre 12-14 ore. Al doilea stadiu dureaza 1-2 ore, iar ultimul: maxim o ora. Ea insa este in primul stadiu al lui de cate ore? 18-20? Si nu s-a dilatat mai mult de 2 cm.
Stiu ca in situatii din astea, cand travaliul este incet si nu se dilata se recomanda cezariana.
Irina, ne mai dai un semn?
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Ruxi, ce ai rezolvat pana la urma cu Bogdan? Ziua ta cand este? Stiu ca ziceai ca se apropie, nu? ACsor, bine ai revenit. Mai spune-ne despre voi. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Rezolvai, merci de intrebare. Am zis cu ceva pagini inainte, gasii o vecina.
lai spune:
Miere, si eu am intrat sa vad ce si cum cu bebe - haide Aidan!
Travaliu usor si sa-l ai pe bebe in brate cat mai repede!
Lia, bine ca ai rezolvat cu Bogdan.
Ramona, sanatate multa Anutei!
toate fetele
Lai