America (140)
Raspunsuri - Pagina 19
Oana_B spune:
Panteruto, ti-ai luat ceas cu cuc?
Felicitari, sa fie intr-un ceas...cu cuc (in loc de sa fie intr-un ceas bun).
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Eu is la fel, 2 cm, fara epidurala,au inceput sa-mi iasa ochii din cap de la pitocinul pe care mi-l baga...am contractii la 2-3 minute, dar degeaba.
Panteruto ce cuc smecher ai, auzi cu senzor de lumina!
Acsor, ce frumos povestesti tu acolo, zapada.....imi doresc asa de mult sa vad zapada.
Sanzi, tu vb serios? Iti las numarul meu pe pm dc ti se face de-o plimbare, dar e departe rau de tine!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
alintaroma spune:
Noi dimineata am avut -25 gr C si acum sunt doar -15 . Si fiica'mea spera la un delay ceva da nu i s-a aratat.
Oana la voi cit e de frig? Sota'miu vrea Detroit auto show da pe mine nu ma trage ata deloc absolut pe frigu asta ...
blackpanterro spune:
Oana, l-am luat cand am fost la Triberg(in Padurea Neagra) unde e locul unde se fac ceasurile cu cuc si unde e cea mai inalta cascada din Germania.E micut ca nu am vrut sa depasesc 100 de euro, erau multe mult mai frumoase care ajungeau pana la 1000 de euro...
Da miere, e fitzos cu senzorul ala, e chiar de ajutor ca nu canta noaptea :) .Dar ce casual esti, intrii pe aici, shooting the breeze ca si cand nu ai fi in sala de nasteri
Cat te mai tin doctorii cu 2 cm si contractii la 2 minute.Nu ar trebui sa vada ce alte obtiuni mai sunt?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Eu is la fel, 2 cm, fara epidurala,au inceput sa-mi iasa ochii din cap de la pitocinul pe care mi-l baga...am contractii la 2-3 minute, dar degeaba. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery Aidan |
Miere si la mine la fel a fost, pina cind in ultima ora m-am dilatat rapid si apoi in 20 de minute de push-push push am fost gata.
Ai dormit ceva?
A
philip spune:
uf, n-am avut cum sa intru ieri a fost ziua sedintelor, asa ca azi am citit toate cele 18 pagini si, cand colo, baby aidan tot n-a aparut.
irina, mie mi s-a rupt apa la 12 noaptea pe 26 iulie si am nascut la 9 seara. eram franta, asa ca imi imaginez prin ce treci. la mine, din pacate, a fost nevoie de cezariana, dupa atat timp, bebe era stuck in pelvis, eu franta. sper sa nu trebuiasca cezariana dar imi imaginez cat esti de obosita.
azi sunt si eu pe baricade la galerie. pupici si o imbratisare maare.
acusor, bine ar revenit, vrem poze cu piticii.
philip
20weeksbaby
mommyandreea
Ramona J spune:
M-am intors si eu sa fac galerie, ca baby Aidan sta dupa fusta mamei. Hai mai rusinosule sa te cunoastem odata!
pumba spune:
miere- ti-au rupt apa?
Aidan ,hai soare, la plaja, la nisip.la noi e frig ,nu la voi.
ma duc sa ma tund ,sa ma fac frumoasa..
Ramona J spune:
Sinzi, dupa cum ma asteptam nu mi-a mers cu ceapa. Ana e cam tot asa, cred ca isi paseaza virusul intre ei pe la gradi. Ba cred ca l-am incasat si eu, am un "frog" in git.
Ruxij, nasoala treaba. Poate gasesti babysitter platit, macar sa stai linistita. Voi n-aveti centre de babysitting? Aici sint unele, organizate ca locuri de joaca.
adrianaloy spune:
Eram disperata de dimineata ca nu reuseam sa ma conectez la internet- dar se vede treaba ca bebe Aidan se lasa asteptat…
Hai Miere…numai atat poti…2 cm…hai inca un cm, inca un cm…dilatatie usoara! La 8 cm te urca pe masa (sau ma rog, asa era in Romania).
E mai greu la primul copil…apoi vin f usor- ca-n clipul acela cu cateva pagini in urma.
Iata ce-mi zice fi-miu (8 ani)acu' 2 seri: Mami, stii ca asian women pot sa faca numai 1 copil? I-am explicat eu cum sta treaba, ca din motive de suprapo****re nu li se permite sa aibe mai multi…dar ca de fapt o femeie poate sa faca multi copii- chiar cate unul in fiecare an, daca are cu ce sa-l creasca, cine sa-l creasca, etc. De ex. chiar eu- pot sa fac 10 copii- dar nu mai vreau fiindca ei doi mi-au mancat deja urechile!
El incepe sa rada si replica: “Nu, tu nu poti sa ai 10 copii- asta ar insemna sa faci sex in fiecare seara!”
Zdrang - socata de ce-a putut sa spuna, funny intr-un fel…am predat legatura la tati sa afle ce si cat cunoaste copilul…