America (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Miere, hai, ca mai e putin!
Am intrat si am citit de pe la pagina 13 si tot asteptam sa apara o postare ca il tii pe bebe Aidan in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Se pare ca achizitionarea ceasului cu cuc a fost o idee excelenta! Aidan stie orele fixe acum pt ca numare de cate ori face cucu. Bun si asa, cum il aude fuge repede la el si numara si vine si imi spune cat e ora :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Primul gand acum de dimineata a fost la Miere, chioara de somn la computer sa l vad pe bebe si bebe tot asteptat se lasa. Uf!

Dar travaliul a depasit 12 ore, nu? draga de tine.

Ok! atunci merg s o duc pe Ralu la scoala si vin sa l vad pe bebe in poze!

Pantera si noaptea cum suporti cucul ala?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire, eu te-am avertizat...am plinu facut la masina!!! Si pt ca sotu mi-a luat greoaia de masina, eu sunt cu cea usurica care are viteza sport...Ajung acolo in no time!!!!

Acusor, nu mai vorbi de zapada...ca sunt bolnava de dor!! Speram sa ajungem si noi in North Carolina la ski prin feb!!!!

Ramona, cum mai e Anutza? A baut lichior de ceapa?

Panterutza, sa stii ca dimineata beau ceva usor...sampanie cu suc de portocale (mimoza)...uf!!! I neeed a job!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nici n-am dormit azi noapte si imi pica ochii'n gura de somn. Daca miere nu a dat nici o veste atunci inseamna ca e de bine, inseamna ca e ocupata si nu poate da vesti. Poate s-a nascut bb deja.

Acusor, esti o draguta. Sa imi scrii si mie un pm sau un email, cand poti tu, cu ceva noutati despre voi si planurile de viitor. Stati aci, va duceti in Franta? Ce fac copiii?

Andrada, sper ca te simti OK si nu ai dureri prea mari.

La mine de ce mi-a fost frica n-am scapat. Scolile sunt inchise azi din cauza de frig. Am inceput de dimineata cu telefoanele, pt. cineva care sa stea cu fi-miu intre orele 2 si 4pm, am dat trei telefoane, doi m-au refuzat si al treilea a acceptat:) Sigur eu am inceput sa sun la prieteni si vecini, adica fara plata, urma sa mai sun sa caut si babysitteri cu plata. La o adica dc nu s-ar fi gasit nimic nici cu plata, nici fara plata, eu l-as lasa si singur pt. 2 ore, singura chestie de care mi-e frica ar fi sa nu cumva sa ii vina ideea sa cheme vreun copil pe la el, sa afle astia ca ar fi singur si sa ma dea in gat vreun binevoitor. Legea nu spune ca nu au voie sa stea singuri, chestia cu 12 ani e doar varsta recomandata de nu stiu ce asociatie, legea nu spune nimic decat in Oregon si Illinois, dar tot ti se poate face rau dc. se interpreteaza neglect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Corina, noaptea se opreste ca aer senzor de lumina si cand e intuneric nu canta.Oricum cantecul e finut nu enervant, canta cucul apoi se aude usor ecoul si pe fundal e sunetul cascadei de la Triberg unde l-am luat.E foarte fain :)
Cum e burtica? Nu pui poze sa o vedem?

Sinzi, ti-am zis vin cu conducta! Si io am nevoie de un job ca ma plicti rau si nici nu am nimic de baut!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cucu-cucu,cucu-cucu!
nimic nou?

ruxji- bine ca ai rezolvat cu copilu. da,cat e de frig la voi? la noi erau 6F dimineata/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cica e wind chill advisory. Se anunta -25F cu windshield. Cat e de fapt nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuu,cat a-ti scris

Deci MIERE,ce faci?...cum e bebe?..acum cred ca ai nascut ca vad ca nu mai dai nici un semn1!!

SINZI,sa nu pleci fara mine la IRINA,si asa maine e liber la gradii la fi'miu si luni,deci putem face o mini vacanta...chiar am un chef de duca

S-a racit si la noi vremea,sunt 64 F...dar ce bine este..

Mai intru dupa pranz sa vad ce a facut Irina,daca da vreun semn!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuu,RUXI,asa de frig...brrrrr...mi-o place mie frigul dar chiar asa ...nu cred

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput