America (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stim ce am facut prima data cum deschisei ochii,nu?turn on the laptop,...sa vedem stirile despre Miere si Aidan,...care se lasa asteptat,dar nu-i bai,...fie sanatos.

Miere,nu te descuraja!!!!a venit galeria inapoi!Poate Aidan vrea sa vina pe lume in a doua parte a zilei de azi,...mai pe lumina,...nu toti suntem morning-people,...matinali adica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire vrei sa dam in alcoolism? Beau de aseara!!! Daca le mai trag la masea 12 ore ce ma fac?

De la 2 cm incolo e mai usor!!!!!!!!!
Hai bebe Aidan!!!!! Da-i bataie!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata!
Miere sper ca ai prins si tu macar vreo doua ore de nani. hai ca mai e putinel..curaj!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

'Neata! Mierea, sper ca s-a mai imbunatatit dilatatia. Stiu ca fetele au zis sa faci nani, dar eu ma gindesc sa-l iei pe Luc la dans, sa faci squats, plimbari prin spital etc. Indeamna-l pe Aidan ca uite de cind/cite il asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, eu trebuie sa ma apuc de construit conducta pana la casa ta. Tu ai mereu alcoale de calitate! Cu ce te delectezi acum?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere asteptam ultimele noutati si hai ca ce a fost mai mult a trecut ... esti pe ultima suta de metri ! Si oricum tot efortul iti va fi rasplatit cu un zimbet timid, dar e cel mai fumos din lume si cind o sa fii baba asa ca noi o sa ti-l amintesti cu mare drag

Panteruto
daca ai stii tu cite calorii au cocktailurile Sinzianei
Ah, am uitat ca tu esti weight-proof!! mea culpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miere sper sa ai bebe pina acum!!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata!

am dormit cu grija.

miere-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alintaroma, nu pot sa cred ca si ea e o slabanoaga, am vazut-o, indiferent, ma incumet

Sper ca ai nascut deja Miere!! Noi aici vorbim de betiveli si alte alea

Ramona, am vazut ca Dubya e pregatit sa se mute la voi acolo, intr-o "casuta" de 8,500 sqf, vecin cu Tom Hicks! O sa ai vecini de vecini :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Miere si io sper ca esti cu bebe deja!
Aici ninge cu fulgi mari...e totul alb.. numa bine de stat la gura sobei c-o ceasca si ascultat povesti frumoase cu printisori abia nascuti:)

e fapt mi-am luat liber azi.. vreau sa ne jucam cu zapada si i-am dats-o lectie printesei aiurite din dotare. Dimineata, de dimineata io alerg de zbanghie s-o gatesc de scoala, sa mance sa se spele...bla, bla si ea se uita in oglinda, pe geam.... mananca incetisor ca melcusorul... si io-mi detest diminetile. Totusi ea vrea la scoala mult de tot... Asa ca azi am lasat-o in ale ei si la 8^30 era inca in pijama, ce-i drept mancase... asa ca azi scoala s-a anulat s-o ramas acasa cu bebele... Lacrimi siroaie.... sper ca maine sa se grabeasca daca simte ca pierde si ea ceva... Asa ca acusi am facut pace, ea se mai joaca nitel, ne facem lectiile si apoi la bulgarit.

Beule sarut-mana nasica. Acus pot sa-mi fac de cap.

Lai casa de piatra si mult noroc si fericire !

Andrada :) yuppie...! Voi mai aveti zile de vacanta?:)) Io si poienita mey? Sa citesc poate...altfel imi sta neuronul pe loc. Dar ma bate gandul sa deschid un subiect la arte. Auzi un link catre un forum francez in care impreuna c-un prieten postaram poze si video-uri de la o intalnire c-un scriitor o fi permis?

Ruxij voi ati acumulat frustrare mey:)) Asta-i prost cu viata de researcher flotant.... schimbi la case, state pana te saturi. Si pe mine ma palise la un moment aranjatul casei, dar cu cei doi totul se demoleaza, mai repede decat apuc eu sa cumpar

Mergi la inceput