America (140)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Of Miere, mamos baiat mai ai . Banuiesc ca esti bagata pe perfuzii si monitoare si e cam greu sa te misti, dar vezi ppoate te lasa sa te plimbi putin. Ajuta sa treaca timpul mai usor...

La mine travaliul la Andreea a durat 21 de ore, deci banuiesc ca te cam lasa...La a doua nastere s-a scurtat la 12 ore .

Din ciclul perlelor copiilor de 8 ani, Andreea discuta asta vara cu prietenele ei ce sa faca in caz ca le acosteaza un strain si vrea sa le rapeasca. Solutia lor era sa il loveasca in p...is. Cind le-am auzit mi s-au muiat picioarele. Ma gindeam cum spun astia ca sa le dau informatii cu denumirea anatomica, dar pe de alta parte eram si socata ca stiu. Noi n-am avut discutia asta niciodata...Asa ca le-am spus ca nu e prea "appropriate" sa vorbeasca asa in gura mare, in public....Dar tot ma intreb cit de mult stie.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am stat de vorba cu mama o ora si voi deja ati umplut 2 pagini! Sunteti de groaza .

Ramona multa sanatate Anutzei! Numai asta i-ar mai lipsi...
Ruxi sanatate lui Bogdan! Mare lucru sa nu fie strep. Vad ca bantuie virtos. Saptamana trecuta era anuntz la clasa Monicai cum ca au avut un caz de strep. Asta cind ea abia scapase de cel din vacantza.

Wow ce rate la mortgage-uri! Noi inca suntem in coada de peste daca sa vindem casa sau sa o inchiriem...Daca am inchiria-o aproape ne-am scoate rata la mortgage, dar am sta in fiecare an cu grija daca nu gasim chiriasi. Nu as vrea sa ne incurcam in datorii. Pe de alta parte, de vindut acum, numai Dumnezeu stie cum e...Dar vreau o casa mai mare si frumoasa .

Haide Aidan! Nu o mai chinui pe mami!!!!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

bag si eu nasul sa vedem ce face bebe Aidan.. tot cu mami... Hai Miere aici suntem..iti trimitem multe ganduri bune sa iti dea putere.

Ramona tinem pumnii sa nu fi luat Anuta nimic.

Acusor ce fain povestesti.. mai zi..

Adrianloy ce baiat istet..LOL

Lai tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la intalnirea cu broker-ul.

Ciuf felicitari pentru refinantare.. bun asa!! acu' merge o mimoza de-a lui Sanzi.

bate la usa

Edit: sa ma si sperii. era UPS-ul .. acum cateva luni am cumparat un food procesor care s-a stricat repede tare si furioasa le-am scris un mesaj de "dulce" cat sunt de dezamagita de calitate, etc. si mi-au trimis mesaj cu scuze si ca sa il trimit pe cel stricat si mi-au trimis unul nou..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ana mi-a spus azi dimineata ca "we need to buy a baby sister". S-o fi saturat de frate-su!

Sint nervoasa din cauza intimplarii de la gradi. Copiii sint acolo doua ore jumate. Nu s-a imbolnavit copilul brusc in timp atit de scurt, sigur era el amarit si azi-dimineata. La febra aia atit de mare o fi vorba tot de strep. Pe de alta parte mamica lui are tripleti, cred ca abia asteapta sa-i mai trimita de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Mi-o plecat mesajul cu pluta se pare ... asa ca il retrimitem

Miere facem galerie! Curaj... si bebe Aidan abia asteptam sa te vedem.
Noi am terminat bulgareala, am hranit puii de cuc si mi-am dezmortit si degetele de ger.... si si acus vreau sa vad un bebe mic

Lai tinem pumnii sa vedeti casa ca stapani. Si noi tot fara GC am luat casa, dar acum doi ani erau alte conditii.

Ciuf si Crismir multam...
Mey io nu stiu ce sa zic de noi... Intre job si cupii e cam rutina. De la job nu m-au dat inca afara.
Noi doi suntem tot impreuna, adorminand separat cu nasul in computerele personale sau de veghe langa aspoersoarele de virusi care-s cupchii nostri
Mai putin weekend-urile in care am batut coasta Mediteranei. Seara am inceput sa am timp si de citit putin...Mi-am mai dezghetat creierul cand am trimis copii in State inaintea mea... Am fost chiar fermecata de intalnirea cu Salman Rushdie. Ma asteptam la un personaj complet plin de el si am intalnit un povestitor ca-n satul bunicilor... erudit si totusi atat de captivant, cald... Am plecat cu ideea sa-mi semneze o carte si am ramas acolo doua zile lipita de bancile amfiteatrului... studenta voluntara:) poate deschid un sobect pe la arte.
De Sarbatori n-am facut mare lucru ca am picat bolnava.. cu virusi adusi de la gradi de copii. Am onorat imbrobodita ca o bunica sub nebunia de aer conditionat american biletele cumparate de 'ot ca s-o vad pe Angela Gheorghiu si Alagna in La Rondine la Met. Dar cel mai mult mi-a placut de tanarul tenor roman din Brasov am inteles. Acela care l-a interpretat pe Ruggero.

In rest fac teme, invatam sa scriem, citim si ne zapacim unii pe altii de capsor toata ziulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Mai, mai- sa stiti ca ai nostri copii stiu mai mult decat credem noi ca stiu sau chiar decat ne zic ei ca stiu. Mihai stie de la colegii de scoala cate ceva, mai vede pe la tv una alta- de ex. L-am mai prins seara pe Family Guy- i-am interzis/l-am pedepsit- dar se pare ca serialul asta e de real interes ptr el de se furiseaza si schimba posturile. Ca urmare- nu mai are cablu pe tvul lui. E unul mai slobod de gura la scoala, sau probabil cu o familie mai neconformista- de la care stie ca sex e atunci cand o femeie si un barbat se baga sub plapuma dezbracati si se pupa cu zgomot: ah, aah…Cand cei doi se saruta in picioare aia e “love” iar cand se baga in pat e sex- musai sa fie dezbracati!

Nu cred ca a vazut/auzit la noi ceva- ca incercam sa fim discreti, sa incuiem usi, etc

Dar, deh’ ne place sau nu copiii cresc, se schimba- devin teenagers/adulti. Se lauda ca nu stiu ce colega are ”crush on him”, pare mai preocupat de aspectul lui, inclusive vrea chiloti cool(bozers not briefs), vrea showergel si parfum de baiat mare-ca a lu’ tati- vrea sa faca dus dimineata- ca tati…
Cand se deseneaza pe el cand va fi mare-intotdeauna isi face barba+mustatza ”ca tati” plus isi ataseaza o servieta de avocat ca a auzit ca astia castiga 500$/ora. Mai nou, e foarte interesat de condusul masinii- mai ales de cea cu schimbator manual ca I se pare lui mai cool.

Miere- cred ca e pe ultima suta de metri. Haide mami!pushrespira...pushsi gata

Ramona- nasol cu virusul sau streptococul aduse de la gardi- si eu credeam ca numai in Rom isi trimiteau parintii odraslele la camin cu mucii taras si gatu' rosu. Astia n-au nici un medicament de imunizare/ceva vitamine? ma gandesc la saraca Ana ta- mai bine o tii acasa decat sa adune toate bolile colegilor ei. Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa-l dau si eu pe Andi la preK. El este de 2 ani in colectivitate(daycare cu 6 copii)- si nu mi-a adus nici-o surpriza, inca.

Crismir- dac-am fi fost mai aproape, puneam si noi de-o "sezatoare" in serile fara soti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Miereee, cred ca esti prea dulce de nu vrea Aidan sa se desparta de tine!

Ramona, sanatate Anutei!

Eu am mai facut o prostioara.
Am trimis un resume de sarbatori, ca ma plictisisem de atat stat si astazi m-au chemat la interviu. Problema e ca cei de la firma actuala se gandeau serios sa aplice pt GC-ul meu. Daca suna iar cineva sa ia recomandari despre mine ii duc la disperare. Cred ca renunta!

Fetelor, nu pot sa ma opresc sa pun resumeul cand vad un job mai bun, la o firma mai buna. Sunt addicted! Si sunt si buna la facut resumeuri, cover letter-uri si interviuri. Punct lovit, punct ochit!
Dar am o problema: GC.

Ii spunei si sotului: cica sunt Diavol Tasmanian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AcsorAburit spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ana mi-a spus azi dimineata ca "we need to buy a baby sister". S-o fi saturat de frate-su!

A mea nici nu l-a lasat pe frate-sau atata. I-a facut bagajele in doua saptamani s-o zis sa-l duc back la spital.

Saraca mama cu tripleti cred ca pe cel mare nici nu-l vede decat ca prin ceata. Poate n-are strep... sa scape si Anuta mai ieftin.
Sa vezi ce te-am binecuvantat azi-noapte... Io crescut piciorul d-soarei c-un numar intr-o saptamana...si gasiram ceva haios pe Zapos de-l stiam de la tine... l-or livrat intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Si de fapt, problema cea mai mare e: Daca ma intalnesc cu cu cineva cunoscut la interviu? Ca orasul asta este mai mic decat Timisoara. Toata lumea se stie cu toata lumea.

Ma duc sau nu ma duc la interviu.
Dau pasarea din mana pe cioara de pe gard?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Ramona, numai bine pt Anuta. Oricum ar fi, parintii n-ar trebui sa-si trimita copii intr-o comunitate cand stiu ca-s bolnavi...:( nu au cum sa le faca bine celorlati.

Lai, success cu brokerul, sa stii ca brokerii sunt super motivati la orice fel de loanuri, ei iau bani buni la asa ceva!!

Ciuf, bun rate ati prins!

Hilde, jobul perfect e ala care o sa-ti aduca si GC!

Miere, noi tinem aproape sa stii!! Speram din tot sufletul ca acuma te hodinesti dupa ce ti-ai vazut puiutul, ai papat ceva si apoi te pregatesti sa ne scrii un cuvintel aici sa stim cum au decurs evenimentele...

Alina

Mergi la inceput