Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
diana_n spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte la voi : un foarte bun prieten de-al meu care locuieste in Montreal are un baietel superb. Poza lui s-a calificat intre primele 20 din 600 de poze la concurs Bebe 2008 .
Va rog frumos votati pentru www.mamanpourlavie.com/concours-photos/index/image/10033" target="_blank">Daniel
Diana si Peter (3 oct 2005)
alecsxa0208 spune:
diana_n, am votat bebelul.
Fetelor(monica,tu cred ca stii,cum imi modific semnatura?-vreau sa-mi pun ticker si ma tot strofoc de vreo cateva zile.Pe vremuri stiam,da acuma deh,neuronul de gravida
Bun venit noilor gravidute,si la multi ani flacaului Matei!
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Buna fetelor, Am o rugaminte la voi : un foarte bun prieten de-al meu care locuieste in Montreal are un baietel superb. Poza lui s-a calificat intre primele 20 din 600 de poze la concurs Bebe 2008 . Va rog frumos votati pentru www.mamanpourlavie.com/concours-photos/index/image/10033" target="_blank">Daniel |
VOTAT!!!
ninny spune:
buna seara,
din pacate m-au cam luat si pe mine greturile, si in plus mai am si raceala pe capul meu,
diana_n, votat baietelul frumos
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
mayaione spune:
Buna, ma primiti si pe mine la voi? . Daca da, datele mele sunt: DN: 20.12.1976, UM: 24.11.2008, DPN: 2.09.2009.
Am si eu o neliniste, poate ma ajutati voi pana ajung la urmatoarea vizita la dr. Cand am fost la echo dr a zis ca am 6 saptamani iar inimioara batea cu 115 batai/minut. Doctorul nu a zis nimic, dar eu ma gandesc nu sunt prea putine batai? Ca la prima sarcina erau 148/min. Mi-a rasarit ideea in cap si numai la asta ma gandesc, sper nu fie ceva in neregula cu bb.
miha74 spune:
Seara buna dragelor!
multumesc de primire, si urez la randul meu bun venit noilor detinatoare de II liniute.
multumim de urari- ne-am distrat pe cinste astazi, desi Matei nu prea stia ce i se intampla.
imi permit sa dau un sfat- anuntati oficial dupa 3 luni. noi la prima sarcina am dat petrecere cand am aflat asa eram de fericiti, stia toata lumea...si cand am pierdut-o....a fost groaznic sa o iei de la capat cu povestea....si sa auzi cuvinte de genul..."lasa ca o sa fie data viitoare". La a doua sarcina am fost mai precauta...si a fost mai bine, ca atunci cand am pierdut-o nu a trebuit sa mai dau explicatii.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
mimika spune:
Bine ai venit, mayaione!!! Nu stiu sa iti zic de batai. Citisem pe undeva ca sunt intre 120 si 160 batai pe minut. Daca dr. nu a zis nimic, probabil ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Cred ca depinde si de varsta sarcinii. La 6 saptamani e micuta totusi, nu o avea atata putere, de-abia se formeaza. Cand te duci la urmatoarea ecografie?
PS Mai bine trimiti datele pentru listuta pe PM la monica_dicut, sa ii fie si ei mai usor.
Uite ca am gasit"
http://www.sfatmedical.ro/Sarcina_si_nasterea/Despre_sarcina/Calendarul_sarcinii/Saptamana_a_6_a_de_sarcina
mimika spune:
Miha, asa am zis si eu. Si la 12 saptamani am lasat-o pe maica-mea sa spuna. Au facut tambalau mare...Si la 14 saptamani nu mai avea activitate cardiaca. Deci...Si acum am spus doar catorva prieteni foarte apropiati, ca sa am multe ganduri pozitive. Sa se roage cat mai multi pentru noi. Pe restul o sa ii anunta cand...o sa se vada burtica..
alinus_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Buna, ma primiti si pe mine la voi? . Daca da, datele mele sunt: DN: 20.12.1976, UM: 24.11.2008, DPN: 2.09.2009. Am si eu o neliniste, poate ma ajutati voi pana ajung la urmatoarea vizita la dr. Cand am fost la echo dr a zis ca am 6 saptamani iar inimioara batea cu 115 batai/minut. Doctorul nu a zis nimic, dar eu ma gandesc nu sunt prea putine batai? Ca la prima sarcina erau 148/min. Mi-a rasarit ideea in cap si numai la asta ma gandesc, sper nu fie ceva in neregula cu bb. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
mayaione, imi amintesc o frantura din povestea nasterii unei mamicii de aici de pe forum, povestea ca la prima eco, tot pe la 6 sapt medicul i-a masurat ritmul cardiac, 120 b/min si i-a spus ca va avea fetita, si fetita a nascut. Asa ca eu zic sa stai linistita.
Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Eu am o durere in suflet si nu ma pot detasa deloc. Ce stiti, in ce masura poate dauna lui bb?
Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)Bondarul bzz-bzzzz