Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
mayaione spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri! Acum vin cu o alta problema, mi-au iesit analizele f bune cu exceptia urinei unde apare urobilinogen 1 si stiu ca normal e <1. Nu mai stiu ce inseamna si asta, cred ca o iau razna.
Alinush ce s-a intamplat? Durerea are legatura cu bebe sau nu? Si eu sufar f tare, a murit mama mea acum 5 luni care insemna f f f mult pt mine si nu pot sa-mi revin, a fost o pierdere brusca si socanta, am ramas cu multe sechele de atunci. Plang zilnic si mi-e f teama sa nu afecteze pe bebe.
vias spune:
Alinus si mayaione incercati pe cat puteti sa va detasati de probleme, incercati sa vedeti si sa va bucutati doar de aceasta perioada minunata!
Eu stiu cel mai bine de ce spun asta...pt ca am avut o sarcina PLINA de momente groaznice...si bebelusul s-a nascut foarte bolnav!
Acum nu-i o regula, dar incercati sa va faceti bebelusul din burtica fericit....ei simt tot ce simtiti si voi..
Va pup pe toate burticile...
Monicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
unde esti???
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mimika spune:
Fetelor, incercati sa va detasati de probleme. Stiu ca e usor de spus din afara, mai greu sa realizezi asta, mai ales cand e vorba de persoane dragi tie. Insa, in acest moment, BB e cel mai important. Si aceste luni din burtica il vor influenta foarte mult in viata lui. Daca noi suntem nervoase tot timpul, va fi si el agitat.Daca suntem speriate, probabil si el va fi. Daca ascultam muzica buna si lui ii va placea muzica buna. Eu, desi sunt foarte agitata, incerc sa ma linistesc, sa ma detasez, pana o sa ma duc luni la doctor, sa vad daca are inimioara. Este o perioada de nelinistiti, chiar si fara alte probleme. Asa ca, incercati sa va ganditi mai mult la BB. Cand va amintiti de problema voastra, incercati sa va ganditi cum ii bate inimioara lui BB, cat e el acolo de mic si cum ii se formeaza in fiecare zi cate un organ, manutele, gurita...Noi suntem alaturi de voi.
ramyy spune:
buna fetelor
tocmai ne-am intors de la eco, bebe a crescut de la 2 mm cat avea saptamana trecuta la 8mm
mai trebuie sa mergem la eco peste 10 zile.
nu inteleg de ce nu mi=a dat sa imi fac nici o analiza.
la cate saptamani ar fi normal sa te trimita medicul sa faci analize ?
eu am 6 si nu mi-a zis inca sa fac nimic
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy buna fetelor tocmai ne-am intors de la eco, bebe a crescut de la 2 mm cat avea saptamana trecuta la 8mm mai trebuie sa mergem la eco peste 10 zile. nu inteleg de ce nu mi=a dat sa imi fac nici o analiza. la cate saptamani ar fi normal sa te trimita medicul sa faci analize ? eu am 6 si nu mi-a zis inca sa fac nimic |
Bebe avea deja inimioara? Poate astepta sa ii auda inimioara, apoi iti da analize. Si la fel de bine, poate sa nu te puna sa faci nici o analiza. Ar fi bine sa il intrebi tu.
mayaione spune:
Ramyy analizele se dau in primul trimestru de sarcina, nu cred ca conteaza neaparat saptamana. Ideal ar fi cand sarcina e programata sa le faci inainte sa ramai si daca sunt probleme sa le rezolvi.
Eu la echo am tot 6 saptamani dar embrionul avea 44 mm, desi citesc ca trebuie sa aibe intre 8-11 mm...iar angoase pe capul meu. De-abia astept urmatoarea vizita sa ma lamuresc.
lutoniana spune:
Buna, as vrea sa "ma introduc" si eu in aceasta minunata categorie de viitoare mamici.
Va doresc sa fiti sanatoase si fericite.
La mine este prima sarcina si atat eu cat si sotul ne-am dorit enorm un bebelus asa ca se pare ca va sosi in septembrie ....
Am vazut ca trebuie sa ma inscriu si eu aici cu data nasterii si data cand se va naste bebelusul....poate este cineva draguta sa ma indrume putin.....pentru ca abia mi-am facut contul si citesc in toate partile.....
Ahhh...si cu adresa aceea comuna de yahoo ce se face ?
Fiti ingaduitoare cu mine ca invat repede
dianalaura spune:
Felicitari pentru burtica, dragi mamici!
Eu nu sunt deocamdata cu burtica, e in plan conceptia pe sfarsitul anului viitor. Alaltaieri am aflat ca fina mea este insarcinata, va naste dupa calculele mele prin 19 septembrie, asa ca o sa o indrum catre voi.
Sarcina usoara si sa va bucurati de burtica, eu si acum am cateodata nostalgii cand imi amintesc cum imi dadea bebelul pumni la ficati
Va pup si dupa ce intra fina o sa mai trec si eu pe la voi!
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
monica_dicut spune:
Hello si de la mine. Aseara am avut niste prieteni pe la noi si nu am mai intrat, au plecat tarziu si eu pe mine. Efectiv am adormit in canapea si asa au hotarat sa plece
PLus ca nu mi-a mers netul aproape deloc acasa de doua zile, dura cam 15 minute sa imi incarce o pagina nu stiu ce naiba a avut.
alinus, ce sa-ti spun ... nici eu nu am o stare f buna, au trecut numai 5 luni de la nastere, inca plang, starea mea sufleteasca este varza. CU un ochi rad si cu unul plang. Fac pe mine de frica (scuzati exprimarea) dar imi doresc acest copil mai mult decat orice pe lume. Incerc sa gandesc pozitiv si sunt convinsa ca acum va fi bine. Imi impun atat cat pot sa fiu linistita si sa ma gandesc la inimioara lui. Daca noi suferim si ei sufera si asta nu este bine. Si la sarcina trecuta am avut multi nervi, ulte stari proaste, am plans mult. Bine, nu a avut nici o legatura cu ce s-a intamplat dar undeva ma gandesc ca a avut o contributie. DEci te rog eu frumos, pentru bebe mic din burtica si pentru bebe mare de acasa sa incerci sa te linistesti
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
mimika spune:
lutoniana, bine ai venit!!! Datele pentru listuta poti sa le trimiti pe PM la monica_dicut, care este o draguta. Cu adresa de e-mail comuna...deocamdata nu stiu nici eu, dar cand o sa avem nevoie, o sa o putem folosi.