Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_27 spune:
Vreau si eu sling. Diana, am intrat pe site, o sa trimit un mail, mersic. Zibe a noastra ar sta 24 din 24 calare pe noi, colicii ne termina, doar asa o mai putem linisti. Sper sa gasesc ceva unisex s-o poata purta si daddy.
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
babyzapi spune:
Cum a zis si Gabriella ne-am cam lungit cu discutia despre bubele astea, sa-mi fie cu iertare daca am suparat pe cineva...dar tot de la voi am cele mai bune sfaturi , dr sunt doar pt diagnostic
Diana mersi mult de sfat. Ca de obicei imi esti de mare ajutor si o sa-mi iau si eu sling de pe site-ul ala.
Gabriella din tot ce zic dr e si normal sa selectezi la ce metode recurgi, pt ca daca mergi la 5 dr, de la fiecare o sa auzi altceva. Strumficu are bubite si pe corp, 2 pe burta si ceva mai multe pe o mana.
Mar_ysa bine ca ati trecut de vaccin cu brio! dulce. Si dupa atatea sfaturi 'destepte' de la doctori, acum ce mai folosesti pt bebelina?
Amalia ce frumos ca nu e David gelos pe Luca si ca vrea sa-i cumparati cat mai multe. Iar faptul ca se joacasi el cu jucariile lui Luca cred ca e un motiv in plus. Sa fie asa un fratior bun mereu
Multumesc inca o data tuturor fetelor pt sprijin si sfaturi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Stai linistita Iza ca nu te-ai lungit!
Si Zibe are, si-am obs ca de la tarate i s-au mai redus, dar incepe sa faca cojite sus pe frunte inspre par, o sa fierb ulei, si eventual iau de la Mustela crema, am vazut ca au si pt acele cojite.
De cateva zile o sterg doar cu apa de tarate si-n apa de la baie nu pun decat infuzie de tarate, altceva nimic, ulei doar la incheieturi unde vad ca e nevoie.
Am incercat pana acum si noi ceai de galbenele, crema de galbenele, crema cu zinc, apa oxigenata, apa fiarta....
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
Mirtha spune:
Buna seara mamici !
Intru repede ca sunt pe fuga. Mi-a nascut fina un baban de 3400 si mergem la fin sa-l felictam. La spital nu mergem pt. ca nu vreau sa o stresez pe mamica. Nici eu nu am fost stresata in spital de tot soiul de vizitatori si mi-a prins tare bine.
Am luat Carusel Fisher Price - am gasit la Metro , din acela cu Nature Bears si lumini , dar luna viitoare cumparam si Tiny Love. Jucarelele sunt mult mai expresive la caruseleul Tiny love si vreau sa vad si coloana muyicala de acolo. Melodiile de la Fisher Price mi se apr tare mocolme pt. sfarluga de fie-mea. Eva e īncāntata si tipa la ursuleti cind constata ca nu resuseste sa ii prinda cu mana. Cind reusesc sa am o fereastramai mare pun poze.
Nu reusesc sub nici o forma sa o conving pe Eva sa accepte bibe macar ocazional cind trebuie sa plec la cumparaturi. Aseara am gasit-o aproape lesinata si vinetie in brate la mama .
Lasasem 100 ml de lapte proaspat muls - chiar inainte de a pleca din casa ma maulsesem - si sub nicio forma nu a acceptat biberonul , cu tetina orto de la Nuk. Vrem sa luam si de la Avent biberon cu tot cu tetina ca cel pe care l-am avut , nu stiu pe unde l-am uitat(cred ca a fost in bagaj la Bucuresti si probabil s-a ratacit)
Iza inteleg ca bebe Ren Raphaila e ok !Ma bucur ca a fost...doar o preferintza de dreapta! Hi , hii...mai frate ce precoci sunt : au deja preferintze !
Brie , Olivia fetelor imi dati emotii !Ma bucur ca s-a terminat cu bine !
Mav , Diana multumim pentru carti si sugestii !
Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
monicus spune:
Sanatate lui Raphael Nicolas.. sa se faca bine si sa treceti cu bine..
Multumesc babyzapi pentru vorbele frumaose.
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Cel mai urat lucru la dermatita asta e ca tre sa-l tin pe bebe infasat ca sa nu se atinga pe fata deloc pt ca se irita si mai tare. Si sa vezi urleteeee cand vrea sa-si scoata mainile si nu poate si mi-e o mila de el mititelu...da' n-am ce sa-i fac...decat sa-l plimb prin casa pana se calmeaza Monicus felicitari bebelinei Ana ca a luat bine in greutate. Flowers multumim frumos Alra sunteti o familie tare frumoasa si fetitele tale sunt foarte scumpici. Imi place tare mult cand o pupa Laura pe Nicole. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
monicus spune:
Multumesc frumos Otiliav.. Te .. Doamne ajuta la toata lumea... Te
citat din mesajul lui Otiliav Andrei, Isabelle Nicole! Flowers, poate merge sa-i explici ca ea nu a avut leagan deci a stat mai mult la mami in brate Babyzapi, sa va traiasca Fat-Frumos ca tare bine a crescut el. Sa nu mai fii suparata ca s-a nascut putin mai devreme, cred ca mai bine i-a fost asa decat in burtica. Ce bine ca nu are torticollis. Nu poti sa-i pui manusi ca sa nu se atinga pe fata? Fluturasa, a crescut foarte bine Iulia. Cand faceti radiografie sa ai grija sa aibe sort/protectie in dreptul ovarelor, eu am citit ca-i important sa nu fie radiate, dar asta dupa ce i-am facut radiografia la 6 luni . Z_Iulia, bafta in sesiune! Leeloo, daca tu o cunosti pe mamica cred ca ar fi bine sa-i sugerezi sa isi faca un cont pe DC. Brie, eu stiu ca nu se fierbe apa plata. neamtu_c74, am incercat sa completez o parte din date, dar mai trebuiesc. Alra, ce mi-a placut de Laura in costumasul verde, ii sta foarte bine. Iar Nicol e ea slabuta dar are niste falcute . Ank, practica usoara si sa nu fii prea obosita! Monicus, bravo, vad ca ai ceva laptic! Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
babyzapi spune:
Anca27 dulce. Sper sa aveti rezultate bune cat mai curand si sa scape Zibelina (ce-mi place numele asta) de bubitze si cojite...la fel si Strumficu meu...in afara de Trixera, o sa ma axez si eu pe produse de la Mustela cum a zis Diana.
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
monicus spune:
Felicitari mar_ysa_28 pentru rezultatele bune. Mergeti pe calea cea buna. Sa o tineti tot asa. Creste mititca.. creste si acest lcuru este buna. Te
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Ne-a facut tepu!!! Dar noi suntem o fetita minunata si nu am plans decat cateva secunde dupa injectie!!! In rest pitika e bine...4400 de la 2800 2 luni si o sapt,53 cm de la 48, cc 37 de la 33, e super ok. Babyzapi eu nu as avea prea mare incredere in ce spun dr astia cu dermatita sa iti zic de ce...prima data cand i-a aparut piticei bubite am mers la pediatra si a zis clar dermatita atopica si baga zyrtec, atoderm si vit c....la cateva sapt vazand ca nu trece am fost la spitalul de dermatologie la o dr alergolog pe care o cunosc si a zis ca nu e atopica ci e o dermatita seboreica...adica se elimina prin sebum parte din hormonii nostrii transmisi prin placenta...astazi cand am fost la pediatra i-am zis ce a zid dr cealalta si a zis ca `se poate sa fie si seboreica`.....asa ca....Dumnezeu cu mila si facem ce putem....eu de la inceput am folosit totul hipoalergenic...ce ar trebui sa ma fac? Alra de ce chinui copilul? lasa fetita sa doarma te rog eu si o sa vezi ca o sa isi faca singura program...de ce ii schimbi pampersul daca doarme? Fetelor eu am prins gustul cumparaturilor online si nu mai cumpar nimic din alta parte.....daca aude al meu de cumparaturi zice doar hipermarketonline...sunt foarte tari...iti aduc totul in casa, nu trebuie decat sa semnezi si sa bagi in frigider Am comandat invitatiile si cardurile de masa erau bonus Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
gabriellag spune:
[quote]citat din mesajul lui babyzapi
Cum a zis si Gabriella ne-am cam lungit cu discutia despre bubele astea, sa-mi fie cu iertare daca am suparat pe cineva...dar tot de la voi am cele mai bune sfaturi , dr sunt doar pt diagnostic
Ma refeream la mine, in mesajul anterior!
Eu ma bucur ca pot sa ma sfatuiesc cu voi, e minunat !!!
Gabriela - mami de rechin!!!
babyzapi spune:
Mirtha sa va traiasca finutul baban , multa sanatate! Cred ca e o fericita Eva acum cu noul carusel asteptam si pozicile. Pupici multi si refacere rapida finutei.
Monicus
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii