Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos aleinad.g... Doamne ajuta!
Te

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Am venit si noi de la dr pediatru... vesti bune.. Doamne ajuta!.am luat 1210g de la greutatea fiziolgica. Am mai crescut cu 1 cm. Deci suntem in parametrii. Suntem tare bucurosi ca este bine. Va

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Felicitari pentru vestile bune. Cat mai multe in continuare.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am doi copii imbaiati,mancati si sforaitoriyeah baby...cin' mai e ca mine?doamne ce sentimenttttt...dupa ce-i adorm pe amandoiiii si nu mai plange nimeni...si nu mai cere 'batze' nimeni...si nici 'papa'...si nici...of

Babyzapi,
n-ai monopolizat nimic...,mi se pare o chestiune f urgenta si-i f bine ca discuti...asa afli si tu mai multe despre asta de la mamicile cu experienta...eu chiar nu stiu mai nimic de dermatita atopica...da' parca nu manca asa rau...,adica nu-i nimic care sa-i atenueze senzatia de mancarime?ca-i groaznic sa-l manance mititelul si sa fie infasat...stiu ca se irita,da' cand ma gandesc la senzatia pe care o are,stresul ca nu poate sa-si potoleasca mancarimea...,ma apuca plansulce se mai chinuie,of...,tre' sa fie ceva mai bun.bine zicea Diana,de Stelatopia am azuit si eu la fetele care se confruntau cu asta,maine dau un tel unei prietene sa aflu mai multe si-ti spun
Otilia,
cu suzi,viata-i mai usoara ai sa vezi...la Crinuta nu am avut experienta suzetei,dar eram eu pe post de suzi...,cum o fi la al treilea?
Diana,
tot de acolo mi-am luat si eu sling-ulal meu este simplu,fara inel,un material f bun si f frumos,merge si la ocazii daca-i cazul...chiar azi ma uitam pe un site sa invat alte pozitii de carat bb...asa am descoperit ca merge si un pui mai mare...super tare...maine incerc s-o agat si pe fimea sa vad cum sta.hai ca pun si eu poze cu Raducu ,sa radeti putin de fatuca lui...parca-ar sta intr-un ou

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mirtha, si cu lingurita? Eu ce nu accepta cu bibe, bag de nevoie cu lingurita.

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Mirtha poti asculta melodiile aici tinylove. com/toy.aspx?toyId=218 (www si spatiul scos) la demo.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Oooof oooffff si iar oooof. Nu mai am timp de nimic. Nu stiu ce si cum fac, cert e ca nu mai am timp de nimic altceva, bebele meu e colicos si papacios si-mi ocupa tot timpul. Cand am putin timp liber incerc sa dorm, mama face mancare, curat etc. Eu nu stiu cum se descurca mamicile cu 2 bebei. Oare ce am sa fac cand pleaca mama????

Insfarsit am reusit sa mai intru pe DC, mi-a fost foarte dor de voi, ma mai intrebam in ceas de noapte, la alaptat oare c mai faceti.

Am fixat data botezului - 22 februarie.
Am reusit sa mai pun niste foto la semnatura.
Ma duc sa citesc in urma, sper ca sunt vesti bune.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/album/569175116TqcnJm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna seara!

Aleinad si noi cu maini reci si kk cu firisoare de mustar. De cand isi tot suge pumnisorii, sunt si mai reci decat inainte. Mai sta si cu suzeta, dar cand se enerveaza pe manute, le roade cu furie.

Amalia, si Darius s-a jucat cu jucariile primite de Ioana. Cel mai mult i-a placut un catel vorbitor, f simpatic si destept, abia l-am convins sa ni-l dea si noua sa-l butonam nitel. Nu stiu daca o sa apuce Ioana sa se joace cu el.

Gabriella, Babyzapi, stati linistite ca nu ne stresati cu subiectul bubite.

Babyzapi, eu stau langa parcul Sebastian, intre Rahova si 13 Septembrie. Da' lucrez in Pipera si nu-mi placeeeeeee. E la capatul pamantului pt mine, desi lucrez in zona metroului. Sa nu te superi ca am zis asa, da' sunt sincera. Apropos de intrebarea "unde stati?": cand l-am dus pe Darius la gradi, plangea zilnic. Intr-o zi l-a intrebat educatoarea ce nu-i place la gradi de plange zilnic. I-a spus ca nu-i place ca e clasa mica (si chiar nu e), ca lui ii place acasa la el, ca are o casa mare-mare. Cat de mare? l-a intrebat doamna. "Pai asa, ca un palat, cu multe-multe camere", "Cat de multe?" "F multe, nici nu le pot numara" A doua zi ne-a intrebat femeia unde stam, i-am spus si a zis "ce bine ca stati si la casa si langa parc". Eu i-am spus mirata ca stam la bloc si mi-a povestit discutia lor. Am ras in hohote amandoua.

Mirtha, asteptam cu nerabdare pozele!

Multumesc mult fetelor care au postat la "Nasterea unei stele". M-au emotionat mult mesajele voastre.

Fetelor, va rog mult, treceti la semnatura linkul cu povestea nasterii, eu mai simt nevoia sa le recitesc atunci cand ma apuca nostalgia dupa burtica mea draga. Poate mai or si alte fete sa reciteasca.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mirtha si eu ma chinui cu Ioana zilnic cu bibe cu ceai. Nu bea nici 5ml adunat. Acum o luna am plecat si am lasat-o cu soacra-mea, a ras biberonul cu lapte. Nu i-am mai dat mult timp, am reincercat acum o sapt si a fost f jignita dsoara. Insist zilnic de atunci, dar n-am progresat deloc. I-am pus si niste lapte, degeaba, nu accepta sa traga din el.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha si la noi ca la voi....parca de cand isi roade pumnii sunt si mai reci manutele..

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Buna seara!

Aleinad si noi cu maini reci si kk cu firisoare de mustar. De cand isi tot suge pumnisorii, sunt si mai reci decat inainte. Mai sta si cu suzeta, dar cand se enerveaza pe manute, le roade cu furie.

poze
Cum s-a nascut Ioana"

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dandusa ai dreptate, suuper sentiment! Eu de vreo ora ma zgaiesc la TV, nu la ceva anume, dar stau asa linistita ca nu mai trebuie sa dau nici o explicatie, nu mai vrea nimeni nimic...si e liniste...
Da' stiu, ar trebui sa dorm, ca maine ma vait ca-mi pica ochii in gura...dar nu pot inca...trebuie sa "gust" linistea intai.

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

am doi copii imbaiati,mancati si sforaitoriyeah baby...cin' mai e ca mine?doamne ce sentimenttttt...dupa ce-i adorm pe amandoiiii si nu mai plange nimeni...si nu mai cere 'batze' nimeni...si nici 'papa'...si nici...of

Familia stralucitoare

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

DAndusa, si eu am primit azi slingul, l-am comandat de pe site-ul unei prietene (www sling ro) si sunt tare incantata . Ca niciodata, azi bebe a dormit trei ore legate in el, am si facut una, alta pe la bucatarie, am intins si rufele...ce mai, e cea mai tare chestie! rau imi pare ca nu am avut si la Nasturica asa cceva, nu se compara cu nici un marsupiu. Eu mai am un sling din doua bucati, se pune in cruce, insa nu l-am prea folosit pana acum pt. ca in ala bebe poate sta numai ridicat, lipit de mine, si tre sa-i tin capul. Pe cand in sling nu mai e nevoie de asa ceva. Eu am un model care seamana cu asta http://www.youtube.com/watch?v=WcZm-4uxV4I&feature=related

O sa va arat si poze cu Tudorel , cum sta el ca un pisoi la pieptul meu!

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Diana, poti sa-mi zici si mie cat a costat, te rog? Poate in privat daca nu vrei sa spui public?

Edit: Am vazut pe blog pretul.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput