Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
aleinad.g spune:
Manumanu crema este "Creme pour le change". Cu gramajul sau pretul nu te pot ajuta ca eu am o mostra de 10 ml primita in maternitate
Mamica Teodorei (1.12.2008)
lorellay spune:
Mamiseli saru-mana de calcul....fluturasul pe noiembrie nu-l am sa vad daca asa e..iar acum pe decembrie am prima si iar nu cred ca bate...sa-l vad pe cel pe ianuarie.
Babyzapi am vazut pozele cu obrajorii pustiului...imi pare tare rau....dar treceti si peste asta...Si va doresc cat mai repede.
Noi acum am venit din Pitesti de la neurolog.I-a verificat toate reflexele si zice ca e ok.Asimetria aia de la guritza nu e pareza faciala...si de fapt in partea stanga nu se coboara buzita de jos cat ar trebui. SI dupa parerea ei nu se poate face nimic.Doar sa-i dau un sirop cu B-uri.Si daca se retrage in timp e bine, daca nu..ne sfatuieste sa nu intervenim chirurgical...Mi se rupe sufletul...
In rest..nopti linistite..bb supercuminte...Codrin mai racneste...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
ginye55 spune:
Babyzapi ... of.. saracutul tau bb nu ma gandeam ca e chiar asa de rau! Sper sa-i treaca repede! Pup bb mic!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Alra mama, de ce pui intrebari dintr-astea de dau in depresie??!!! Ma duc ieri cica sa-mi caut ceva de imbracat pentru botez (l-am fixat pe 1 februarie)....maaaare greseala!! pai ce sa gasesc dom'le cu burtocul meu de 5 luni??
Ooofff lume....m-am pus pe regim si mai incerc saptamana viitoare la final
Sunt la 70kg
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
ginye55 spune:
Manumanu
cum te descurci tu cu bebicii? Cum e o zi cu gemeni?![]()
ginye
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Dar ce cauta, mami, eclere si tartine la tine in frigider??!!![]()
Eu am eliminat orice ispita, gata cu dulciurile, care ma omoara si pe mine
De 3 zile n-am mai bagat nimik dulce in gura si sunt foarte mandra de mine![]()
In schimb sunt cu migdalele dupa mine prin buzunare
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Mirtha Te urmez in disperare ! Ce nu mi-au placut dulciurile o viata intreaga , ce m-am straduit sa le elimin dar acum sunt incredibila : la ora 5 cind se trezeste Eva mai intai o rup la fuga spre frigider unde infulec pe nerasuflate un ecler sau o tartina din aia cu fructe si dupa aia dau tzatzi. Norcul meu ca dimineatza fine-mea e mai adormita si nu polinge. Maraie , chitzaie dar nu izbucneste in plins.
Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
ginye55 spune:
Amalia ce frumos ai vorbit de iubirea ta!
Cat de frumos e sa fi mama! Ai parte de atatea bucurii intr-o singura zi!
Alra multa sanatate Laurei!
ginye
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Fetelor, bb al meu rade de cate ori vede ceasul. Daca plange sau e marait nu tb decat sa-i arat ceasul si incepe imediat sa rada!
Ma topesc toata cand il vad!
ginye
Stefanut
Povestea nasterii
bertha spune:
Salutare!
Amalia, ce frumos ai povestit de Luca!
Pupa mama balosu' mic!
Posed exemplarul feminin, f suparat ca nu intra ambii pumnisori in gurita.![]()
Babyzapi, l-am vazut si eu pe Raphael-Frumusel. Imi pare f rau de el, ce mancarimi o avea, mititelul!![]()
Iti doresc sa vinzi repede casa, daca asta vrei. Desi merg greu tranzactiile acum, sper sa reusesti sa obtii un pret convenabil.
Eli, ma bucur ca ti-am fost de ajutor!
Am citit si eu int-o carte ideea asta. Despre soacra...acra...cra...cra
incearca s-o ignori, gaseste-ti de lucru, o zi poa' sa treaca si repede daca ai treaba.
Alra, pupici Laurei, sa se faca repede bine. Ce a zis medicul?
Manumanu, ha, ha, asa face si sotul meu il trimit dupa una si vine cu 3, ca "asa mi-a recomandat farmacista".
Lorellay, eu zic sa nu sperii din prima. Las-o sa mai creasca putin si o mai duci atunci la medic. Poate gasesti pe vreun forum mamici cu copii cu aceeasi problema si afli detalii. Prin primavara poate gasesti un neurolog in Bucuresti si mai ceri o parere. Nu te gandi la operatie ca la singura posibilitate.
Nu stiu cum s-o conving pe Ioana sa adoarma mai devreme de 11 noaptea. Ieri a dormit ultima data de la 18-19, apoi la ora 21 a cazut lata si a dormit doar 30 min. Asa face in fiecare seara, dupa baita adoarme cam 20-30 min, apoi mai trage o runda de pedalat, una de plans, apoi nani pana pe la 2-3, papa si iar nani, 5-6 papa si iar nani pana pe la 9 dimineata. As vrea sa adoarma mai devreme seara.
Si daca am facut baita mai devreme sau n-a mai dormit de la ora 18 seara, tot pe la 11 adoarme definitiv.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana"
lauramiron spune:
Amalia, ce frumos ai povestit tu acolo de bebe Luca
Babyzapi, imi pare tare rau de bebe Raphael
, mititelul, cum il mananca bubitele si nu se poate scarpina, trebuie sa fie tare greu. Macara noi suntem fericiti ca n-o mananca, n-o deranjeaza, ci e doar iritatia/bubitele pe fata si gatut.
Alra, o fi un virus nenorocit pe care l-a contactat Laura
Sanatate multa si nu te stresa rau cu febra, ca nu-i asa bau-bau precum se stie in popor
. Rebeca a luat o singura data in viata ei antibiotic (si atunci nu sunt convinsa ca era cazul), iar episoade cu febra 38-39 cate 3-4 zile am avut destule, de la virusi, rosu-n gat, eruptii dentare....Pupam domnisoara sa treaca repede si sa nu dea si la Babutz
_
Poze cu noi

mama de