Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
elilov3 spune:
mar-ysa ma bucur ca ati trecut cu bine noapte adupa avccin..multumim de cafelutza buna mai gustam linistea ![]()

brie mai e totala fata ta nush de unde le scoate dar e fenomen nu alta 
...cat desprea mica ne ia la somn pe toti piticotii
...pai sa o tina tot asa sa va linistit cu totii 

gata eu revin sper pe seara , daca ma tin nervii si rabdarea..deh grele cu al de soacre pe acasa 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Amalia spune:
Ma uit la galusca mea mica ce mult progreseaza de la o zi la alta.
Si-a schimbat si programul de dimineata. Se trezeste linistit in jur de 7-8, se foieste, incepe sa gangureasca...nu plange...ma cheama.
Cand apar langa pat i se lumineaza fatzuca, face niste ochisori maaaari si zambeste cu toata gurita lui dulce si stirba.
Este atat de bucuros sa ma vada si sa ma auda ca se bucura din tot corpul, miscand agitat manutele si piciorusele.
Ii dau drumul la carusel si se uita la el pret de vreo 15-20 de minute, dupa care ma striga ca s-a plictisit si urmeaza partea cea mai frumoasa...plimbarea cu mami prin camera sa ne arate una-alta si sa ne dragaleasca cum numai ea stie
. Apoi din brate, ne mutam pe patul mare pe o perna, sa putem vedea cat de cat lumea si mami ne zmotoceste iar si ne iubeste.
Si uite asa trec frumos dimineata vreo 2 ore, il apuca foamea, incepe sa caute cu gurita si sa maraie, papa de zici ca e pentru prima data cand vede tzatza..dar nu suge mai mult de 3-4 minute niciodata, dupa care il pun in patut, asa treaz cum este...ii fac cunostinta cu suzi...o scuipa de vreo 2 ori, dupa care in 5 minute se face iar liniste.
Puiut adormit!
Nu pentru multa vreme, pentru ca reprizele de somn de peste zi sunt destul de scurte acum, pret de vreo 30-45 de minute. Singura perioada mai lunga este in jurul pranzului cand doarme legat vreo 2-3 ore.
A devenit foarte interesat de jucarii. Daca ii pun zornaitoarea in mana, o scutura cu sarg si zambeste de numai. Cand e pus pe burtica nu protesteaza, isi tine deja capul sus si priveste incantat. Cand reuseste sa-ti remarce fatza, trage un zambet smecher intr-o parte. In rest, priveste cu ochi maaari si gurita deschisa, lasand balutele sa curga val..Si cand e tinut in brate a inceput sa ne umple de balute. Isi pune gurita pe umarul tau si te face fleasca. Barem pumnisorii lui sunt mai mereu uzi si reci. Ii roade de zici ca e mort de foame si unoeri se chinuie sa-i indese pe amandoi o data in gurita si trage cate un chiot suparat ca nu-i reuseste.![]()
Ce-i drept are 2 luni si jumatate si cica ar trebui sa ne apropiem de final cu colicii, dar eu mare ameliorare nu vad...inca se mai trezeste la 5 dimineata si plange si se agita pret de 1-2 ore...sau in timpul zilei cand il scoala din somnul dulce.
Da' ne facem noi mari..

pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Neatza iubitele mele!
Desi i-am taitat ieri unghiutele lui bebe, azi-noapte l-am infasat pt somn, dar a reusit sa scoata o manuta peste noapte si s-a zgariat foarte tare in 2 locuri, de i-a dat sangele. In rest a dormit bine bebe a papat la 12, la 4 si la 9 dimineata. De infasta nu il infas la propriu...e imbracat cu hainute si un scutec de fanet e de hur imprejurul mainilor, deci piciorusele le are libere. Acum i-am pus scutecul in asa fel incat sa poate misca un pic din manute dar fara sa ajunca la fatzuca.
Dandusa
mersi frumos, esti o dulcica. Il mananca asa rau ca si atunci cand e la mine in brate incerca sa se frece cu fatzuca de mine si sunt momente cand nici nu-l pot tine aproape de mine...offf, e greu tare.
Bertha
ce-am mai ras cu Darius, e scumpic foc...nu m-am suparat ca nici mie nu-mi place zona si mai stau si pe o strada neasfaltata si a vezi frumusete pe aici cand ploua si e noroi de-mi pun pungi in picioare pana ies in capul strazii
si nici nu am masina si e un chin cu maxi taxi, si lsta poate continua. Casa am cumprat-o acum 3 ani, dar stau aici de anul trecut. Luna viitoare o bag la vanzare si sper sa o vand repede...vreau in oras 
Va pun o poza mai tarziu sa vedeti fatzuca lui bebicu meu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
neata 
eu ma pregatesc sa plec cu laura la pediatrie: 39.5 azi noapte dupa antitermic luat seara. cred ca a racit din nou, nu imi dau seama ca are ca nu tuseste rau.
nicole s-a culcat la 9.30 ieri (uau!) si s-a sculat pe la 2.30 cand a mancat putin de tot, a dormit pana azi de dim la 8 si ceva.
nu ma mai bateti la cap sa las copilu sa doarma si sa isi faca singur program ca nu am cum: 1) nu ia mult in greutate si trebuie sa ii dau sa manance des pe zi si 2) eu la 1 martie incep serviciul si nu imi permit sa o las sa isi mute ziua noaptea si invers.
in rest cu kg, ca tot deschisei cutia pandorei, eu am scazut un pic sub 66. sper sa ma mentin pe curba in jos.
ma deprima situatia laurei, ma enerveaza ca da dintr-una in alta si ma si sperie noaptea cu 39.5.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
manumanu spune:
Marysa, ce bine a trecut noaptea de dupa vaccin! Eu deja ma gandesc la vaccinul de 2 luni, cum o sa suporte amandoi bebeii... ce ma fac daca reactioneaza urat amandoi...
fetita mea are si ea bubitze mici pe fatzuca... pediatra a recomandat direct Fluocinolon N, dar nu i-as da cortizon deja...
Marysa, ziceai de crema pt eritem fesier de la Mustela... ai putea, te rugam, sa ne precizezi cum se numeste exact crema (am gasit mai multe variante, este vorba de Mustela Stelatopia sau de Mustela tratament pt iritatie scutec?) si gramajul, ca sa stiu ce sa cer la farmacie.
Eu am ajuns sa banuiesc farmacistele de rea-credinta, daca nu e prostie curata, habar nu au despre produsele astea... ieri era sa plang de ciuda in Sensiblu-ul din Sibiu... Au mintit ca nu au ser fiziologic perfuzabil de 500 ml si ca au numai fiole (pe net aparea ca au), au incercat sa ma convinga ca nu exista lapte Humana AR (anti-regurgitare), am cerut mostre de crema Avene sa vad daca merge, sa nu cumpar ditai sticla de 200 ml si au zis ca ele nu dau mostre (asta dupa ce am lasat milioane la nenorocita lor de farmacie), nu gaseau alte medicamente... in fine, dezastru. De-asta vreau acu' sa stiu exact ce sa cer sau sa-l rog pe sotz sa cumpere, ca pe el il pacalesc imediat
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Babyzapi eu cred ca am gasit tratamentul ideal pt bubite....de fapt nu eu, dupa o discutie de aici acum 2 zile cand cineva (scuze ca nu imi aduc aminte cine) recomnada crema pt eritem fesier de la Mustela am zis sa incerc si eu si crede-ma fetita mea avea la fel cum are si Raphael, i se intarise pielicica pe obrajori....dupa 2 aplicari pisi meu nu mai are fetisoara deloc aspra sii bubitele s-au retras considerabil asa ca te sfatuiesc cu mare drag sa o cumperi...cand i-au aparut aceste bubite am schimbat si eu aveam Sanosan si acum merg pe Mustela exclusiv, au chiar si un samponel spuma caree ste pt scuamele bebelusului...asta daca are si prin cap bubite care se transforma in cojite minuscule...te si pe tine si pe RaphaelMirtha si eu am fost in aceiasi situatie nu vrea sa i-a bibe deloc si i-am zis ieri pediatrei si a zis sa ii dam cu lingurita...crde ca nu e o idee rea...dacat deloc!! Monicus multumim ![]() ![]() ![]() Diana e super tare slingul...eu tocmai e mi-am comandat un marsupui si nu prea ii place in el...dupa cateva minute se plictiseste si plange....de mult voiam sa iti multumesc ca nu m-ai lasat sa las copilul sa planga...m-ai incurajat sa o iau in brat eis tare iti multumesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabrielle si mie mi-a recomnadat Zyrtec si chiar i-am dat cateva zile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/ |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
Lauramiron, flowers, bertha, darling multumesc pentru raspunsuri.
Eu o alaptez si mi-era teama sa nu fie vreo candidoza stomacala. Cat despre manute ... probabil au o circulatie imatura si se rezolva in timp. De fapt, a mea s-a si nascut cu ele vinete.
Gabrielle si mie mi-a fost recomnadat Zyrtec dar m-am incapatinat si nu i-am dat.
Mar-ysa stai linistita ca nu ma supar. Ba chiar ma bucur ca ti-a fost si tie de ajutor. Eu am fost incantata de efect. Dupa mai bine de 2 saptamini de chin crema cu oxid de zinc de la Mustela si-a facut efectul in mai putin de 2 zile.
Alra, sanatate multa Laurei.
Mamica Teodorei (1.12.2008)
babyzapi spune:
Uitati poza cu obrajiorul foarte iritat al lui bebe, cel pe care se freaca mereu :
http://good-times.webshots.com/photo/2821689400104281140bUPOGf
Si obrajiorul care nu-l deranjeaza asa tare :
http://good-times.webshots.com/photo/2805302200104281140SuTIEP
Mar_ysa domne esti chiar o norocoasa cu somnul bebelinei si ma bucur tare mult. Cred ca aseara vroia sa fie dragalasita mai mult dupa vaccin si ii povestea pe limba ei prin ce a trecut ![]()
Amalia iubita,
si
. Cu gustatul linistii mareeee dreptate ai...si eu ma regasesc in aceeasi situatie.
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Si noi cu bubitele...am dat-o numai cu Bephantene si am spalat-o cu ceai de musetel si aseara si dimineata...parca s-au mai dus dar fff putin.
O sa-l pun pe sot sa-mi cumpere produsele Mustela.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
babyzapi spune:
Brie iar am
cu mare pofta de dialogurile strumfesti ale Briannei...abia astept sa creasca si puiutul meu si sa fie asa haios 
Amalia ce frumos povestesti de bebe Luca
...eu ma gandesc ca poate se apropie perioada dintisorilor daca a inceput sa aiba balutze, nu?
Alra hai ca si bebelina ta incepe sa doarma frumos noaptea. Sper sa nu fie nimic grav cu Laura, imi pare tare rau sa aud ca a facut febra azi-noapte, te asteptam cu vesti bune de la dr 
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Bertha, nu am fost atenta, unde e baietelul tau? M-ai facut sa plang , si fiica-mea e la mama de o saptamana si nu mai pot de dorul ei. E plina casa de papusi si eu nu ma indur sa fac ordine, parca imi place mai mult asa ! Pozele cu Tudor in sling sunt in contul comun de cozonacei Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
Diana, imi pare rau ca te-am rascolit
Darius e la bunici la Craiova pt 2 sapt si e groaznic fara el.
Vine sambata.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana"

!
(14.08.2004)