Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
diana21 spune:
Da, mai, asa e cu "gustatu' linistii", aveti dreptate...nici eu nu imi dadeam seama de ce stau pana dimineata pe net sau la filme, acum m-am luminat
! Chiar ma simteam vinovata ca nu dorm destul si nu'st in forma a doua zi pt. strumfi~, da' acum, cu explicatia asta, cred ca mai imi pun un episod din "Neveste disperate"
!
Am vazut trei povesti noi la Nasterea unei stele, ma duc sa le citesc si eu
!
Bertha, nu am fost atenta, unde e baietelul tau? M-ai facut sa plang
, si fiica-mea e la mama de o saptamana si nu mai pot de dorul ei. E plina casa de papusi si eu nu ma indur sa fac ordine, parca imi place mai mult asa
!
Pozele cu Tudor in sling sunt in contul comun de cozonacei
!
Mirtha spune:
In cinstea intrebarilor "nelinistitoare in noapte " si "gustatului linistii" am tras o dushca sanatoasa de ...Pepsi Light
!(dupa ce o alaptai zdravan pe Eva dragostea mea mica
)
Sa aveti o noapte linistita pushtoaicelor !
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mar_ysa_28 spune:
Neata dragele mele....asa cum v-am obisnuit poftiti la o
cu aptic, ceiut chimen anason si fenicul, croisante pt toate lumea...ce mai...un dejun pe cinste.
Noi am trecut cu bine peste prima noapte dupa vaccin a dormit de la 12 pana la 6:30 dar inainte sa adoarma a facut un pic de febra dar i-a trecut si a avut o stare de somnolenta...era mititica ziceai ca e drogata si gagurea atat de mult...credeti ca incerca sa exprime durerea?
Babyzapi eu cred ca am gasit tratamentul ideal pt bubite....de fapt nu eu, dupa o discutie de aici acum 2 zile cand cineva (scuze ca nu imi aduc aminte cine) recomnada crema pt eritem fesier de la Mustela am zis sa incerc si eu si crede-ma fetita mea avea la fel cum are si Raphael, i se intarise pielicica pe obrajori....dupa 2 aplicari pisi meu nu mai are fetisoara deloc aspra sii bubitele s-au retras considerabil asa ca te sfatuiesc cu mare drag sa o cumperi...cand i-au aparut aceste bubite am schimbat si eu aveam Sanosan si acum merg pe Mustela exclusiv, au chiar si un samponel spuma caree ste pt scuamele bebelusului...asta daca are si prin cap bubite care se transforma in cojite minuscule...te
si pe tine si pe Raphael
Mirtha si eu am fost in aceiasi situatie nu vrea sa i-a bibe deloc si i-am zis ieri pediatrei si a zis sa ii dam cu lingurita...crde ca nu e o idee rea...dacat deloc!!
Monicus multumim 

Diana e super tare slingul...eu tocmai e mi-am comandat un marsupui si nu prea ii place in el...dupa cateva minute se plictiseste si plange....de mult voiam sa iti multumesc ca nu m-ai lasat sa las copilul sa planga...m-ai incurajat sa o iau in brat eis tare iti multumesc 

Gabrielle si mie mi-a recomnadat Zyrtec si chiar i-am dat cateva zile 

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
lauramiron spune:
Momentan asa suntem si noi, Amalia, adica faptul ca am lasat-o sa se joace cu orice jucarie primita de Caterina i-a facut bine, aceleasi explicatii i le-am dat si eu. I-am spus de balansoar si nu prea a avut nici o reactie
, ma gandesc totusi ca nu va fi geloasa pentru ca o voi putea lasa si pe ea sa stea in el.
Oricum, am cam avut grija ....cand a trebuit sa-i cumpar Caterinei ceva, i-am luat si celei mari ba o carte de colorat, ba o carte de povesti, ba un set de carioci....nu mare lucru, dar pentru ea a a contat.
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Amalia Wow, Flowers chiar ca e geloasa. Noi momentan suntem la stadiul la care cand ma vede bajbaind pe siteuri pentru bebelusi ma intreaba de ce nu-i lua aia sau ailalta lui bebe...sa aiba si el. Sau cand se uita cu mine la pozicile cu bebeii vostrii si-i vede pusi in balansoare..ma intreaba de ce nu-i luam si lui Luca, ca e foarte dragut.![]() Ma intreb si eu cat o sa-l mai tina.. Sambata, la botez, a primit Luca si jucarioare si o data ajunsi acasa, le-am scos si i le-am pus la indemana lui David. A intors cutiile pe toate partile, dar nu indraznea sa le scoata, asa ca l-am stimulat sa le deschida, ca sunt ale fratiorului lui, iar ei vor imparti totul, ca doi frati buni ce sunt...asa ca Luca nu se va supara pe el daca se va juca cu ele. Probabil doar vroia sa vada daca are si el voie...
pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Multumim pentru cafeluta Mar_ysa
Mai fetelor, n-am stiu ca sunt capabila sa scot asa "fraze memorabile"![]()
, da' ma bucur ca ati fost in asentimentul meu.

Bertha, Diana va cred ca e greu fara puiuti acasa!
. Eu in 7 ani jumate de viata ai lui David, l-am avut plecat de langa mine decat 2 saptamani...undeva dupa 7 ani..si taaare i-am mai dus dorul!
Babyzapi pup dulce puiul mic, sa-i treaca mancarimile!
Dragul de el!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Si eu sunt de aceesi parere cu medicii astia...am scris intr-un mesaj mai devreme. Bajbaie, mai, pe bune!! Adica daca e sa fie de la detergent, exact cum ai spus tu, de ce face numai pe fata???!! Nici pe mine nu m-a lamurit nici un medic, sincer.
Din pacate, am luat-o de la capat cu bebe mica
, exact la fel are pe fata, parca o si vad pe Rebeca la varsta ei.
Doar ca de data asta nu mai sar atat de repede pe creme cu cortizon, incercam alte variante mai usoare inainte si rezistam mai mult la vederea nenorocitelor de bubite.
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriellag M-am uitat acum la gelul ptr baie si vad ca scrie ca este hipoalergenic. Stii ceva, eu m-am ambitionat putin , nu stiu daca am gresit sau nu , nu sunt medic, insa mi s-a parut ca peditra mi-a spus cu prea multa usurinta : schimba tot...Vorbisem cu ea , stia ca bebe e pe NAN HA, mi-a spus sa-i dau NAN normal, apoi l-a vazut cu bubite si mi-a spus: trece-l iar pe NAN HA (bine el le avea dinainte), schimba-i detergentul,insa eu clatesc lucurile de 3-4 ori...ma rog nu eu...masina...schimba creme etc. Am intrebat-o de ce are numai pe fata , pentru ca am auzit de bebelusi care au facut alergie la detergent si s-au umplut de bubite pe tot corpul, la fel si cu laptele. Mi-a dat un raspuns evaziv!!! Ce stiu eu...nimic...eu pot doar sa presupun. Ramane de vazut cat de gresit este ce am facut eu. Investigatii se pot face mai tarziu, ca sa mi se confirme acest diagnostic. Am lasat totul asa cum era , i-am schimbat doar crema de fata si acum il fasai si cu apa termala. Pana la urma ei se hazardeaza in niste diagnostice prea usor. Gandeste-te ca mie imi recomandase Zyrtec :( :(, nu Trixera!!!! Hai ca am facut epopee pentru bubitele astea!!! Gabriela - mami de rechin!!! |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
brie spune:
buna dimineata mamici
mar ysa eu am luat cafea, merci, ai facut-o tare buna in dimineata asta.si eu am dat cu crema Mustela cum ai zis tu cea pt eritem fesier.....dar la noi a facut mai mult rau. nu e la fel pt toti bebeii.
carmendu , multam mult de sfat. am sa caut si eu apa de la humana. m-am convins singura!!! este de la apa de la robinet, asta a schimbat consistenta laptelui facand-o mai groasa ca un gris iar asta a dus la constipatia fetei. de ieri dupa masa i-am dat iar apa plata si a facut kk normal.
babyzapi, ce sa-ti spun....mi-e mila de raphael grasunel!! imi inchipui cum face cand il mananca. Rabdare multa!
uite, la noi de exemplu s-au estompat bubitele chiar sunt spre vindecare si nu o mai mananca deloc. nu am mai dat cu nimic pe fatza ei decat dimineata si seara cu apa termala de la Avene. Acum nu stiu ce sa-ti spun pt ca fiecare bebe e diferit si nu stiu daca si la voi ar merge asa.
amalia, cata dreptate ai! si mie imi vine asa cateodata.
cea mica - a dormit de la ora 21 pana dimineata la 6.30 !!

m-am si speriat dimineata cand am vazut cat e ceasul. am fugit repede in dormitor sa vad daca e totul ok iar ea dormea mai frateeeeee, cred ca era la al 12 lea vis. a mancat 200 ml in 10 min cred ca era hamesita. am schimbat-o, am spalat-o, i-am facut toate cele si acum a adormit iar de vreo 10 min.
cea mare - "auzi , mami, dar cand ne citesti tu povesti cum o sa stam noi langa tine in pat?" eu "pai tu cum crezi?" ea "pai eu langa tine sa aud mai bine, iar ea cred ca ar putea sa stea asa in spatele meu"
eu "pai si daca ar sta ea langa mine si tu in spatele ei?" ea "mdaaaa, cred ca ai dreptate, mami, nu prea mi-ar conveni si nici nu as auzi bine povestea. ok, atunci una sta in dreapta ta cealalta in stanga"
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)
elilov3 spune:
neata fetele
zi asa gustati linistea asa ma gandeam si eu azi-noapte pe la 3 de ce nu dorm, fiumiu dormea tati la fl numai eu vb Mirthei cu ochii pe tavan...nah e ceva in atmosfera
Mirtha say what?
gata se rezolva la nevoie strigati! ![]()

eu sunt cu nebuna acasa[soacra] si deh azi-dimineata 'da sail iau si eu in brate pe bb'...il ridica il pune aproape de piept...si sa vedeti reactia lui fiumiu 

...va dati seama ca o simte si fiumiu..evident sa botosit baba si dai ce are de ce face asa...deh tinte nervi azi
... a si acum sa imi ridic mama in slavi la ea nu plangfe ![]()
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
elilov3 spune:
alra vazut dua printese frumoase si parinti fericiti sa fiti fericiti o viata de acum inainte 

Darling vazut familie frumoasa langa David sa va bucurati de el sa va aduca numai bucurii 

si de
elilov3 spune:
bertha azi -noapte am pus in practica ce mi-a zis cu nevorbitul si stinsul luminii si a funcionat am dormit de a 12 la 6 dimineata
...ma rog eu am tras o mulsoare pe la 3, dar a fost bine bb cuminte....haha ce bine
multumesc ![]()

diana l-am vazut pe tudor ce frumos sta el la pieptul lui mami
chiar ca un pisoias
...mai ce sa mai o familie reusita
sa va traiasca sa va aduca numai fericire in sufletele voastre 

si de

Andrei, Isabelle Nicole!