Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 20
cristalina spune:
La multi ani Liviu!
Felicia, sa va traiasca minunile!
Daria, am fost la spital pen' ca-s toanta... intre timp mi-am revenit dar cam tarziu, am cheltuit o gramada de bani si timp ca sa descopar ca nu era cazul sa fac o interventie, lucru de care ar fi trebuit sa isi dea seama doctorul meu inainte ...asta e, cu toate stim ca romanii se pricep foarte bine la fotbal, politica si medicina.. Asa ca trebuia sa ma pricep si eu si sa stiu dinainte ca nu e cazul sa ma complic...si eu m-am dus ca prostu' la doctorul meu...:)
Eu cred ca sunt cea mai cu nervii prastie, pen' ca recunosc ca le dau la fundulez cate una. Drept e ca asta dupa mii de amenintari, dar asta nu e o scuza.
Asta ca sa o contrazic pe Alice, sa nu mai creada ca nu m-am dus cu cercurile pe campii...ba m-am dus...si am strabatut si o distanta considerabila...
Alice, serios acum, nu mai am rabdare deloc ...:)
Gata pauza, se aud niste urlete din camera lor. Un weekend minunat
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
ROXANA, FELICITARI SI REFACERE RAPIDA!
EVA, PUI MIC, SA FII SANATOASA SI SA PAPI SA CRESTI MARE REPEDE!
LIVIU, LA MULTI ANI! Doi ani, deja? Woawww!
alice2004 spune:
LA MULTI ANI, LIVIU ! Sa cresti sanatos si voinic si sa iti bucuri parintii !! Sa iti traiasca feciorul, Felicia !! Petrecere frumoasa sa aveti, in Bucuresti azi e o zi minunataaa, de primavara autentica !!
Hehe, Cristalino, daca ai plecat pe cimpii far sa ne zici, poi nu ai luat prea multe cercuri cu tine, ca as fi vazut lispa la inventar, ca doara io o tin ! Acu, serios vorbind ... si eu fac la fel ca si tine, incep cu partea cu amenintarile, care e vax albina ! Si recunosc si eu ca mai ii scap lu Andreiush cite una la fund, ca pe onoarea mea daca nu imi testeaza rabdarea peste puterea mea de comprehensie !!
O zi faina sa aveti si un uichend linistit !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
roberta, nu ma uita cu PM, te rog
si pe voi celelalte daca stiti sa existe carne de la animale (porc, vita, pui) crescute ORGANIC si semipreparate bio sau organice sau cum palaria lor s-or numi corect, in supermarketurile de la noi, anuntati-ma, vreau sa cheltui acum sa dau copiilor ceva sanatos, ca noi adultii....cum o da Cel de Sus
alice2004 spune:
Lia, eu preparate bio nu am vazut decit la mega image-uri, mai multe, dar si pe la carfur sau cora, doar ca nu mi s-au parut cine stie ce, mai mult lactate !
Daca vrei parerea mea, eu zic ca te stresezi prea tare ! (dar banuiesc ca stii deja asta)
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
mesaj de la Andreiush pentrru voi toate :
"mm9900..lllmm aazx7n nm in 8j8uuuuuum un uh uh u[[[["
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 mesaj de la Andreiush pentrru voi toate : "mm9900..lllmm aazx7n nm in 8j8uuuuuum un uh uh u[[[[" Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
bine asa, ginerica
meii Liviulica-i nascut pe 27,dar nu-i bai daca-i zicem de doua ori la multi ani
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana meii Liviulica-i nascut pe 27,dar nu-i bai daca-i zicem de doua ori la multi ani |
Alice si Andrei
eli spune:
buna! o clipa de liniste, a adormit floricica dupa o repriza de supt cu foc, ziceai ca am tinut-o o zi flamanda.
Eva, bine ai venit. sa fii sanaotasa, mancacioasa si sa dormi bine, bine, mai ales noaptea.Roxi, Patrick si tati, felicitari!
poze noi cu noi http://family.webshots.com/album/569655885OYtMYP?start=28