Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BlueAngel,
Si eu am tras-o de codite pe Giulia, desi imi venea sa-mi dau mie palmi (poate era mai bine) ca eu chiar nu cred ca e musai asa ceva, sper sa nu mai fie niciodata cazul

Pako, wow, 2 anisori, sa va triasca Liviu, te asteptam cu pozici ! sarbatoritului si spor la treburi !

Leeloo, sa fie si sa se implineasca dorinta ta, sa taiati motul juniorului in casuta voasytra !

Cristal, ce-ai facut in hospital azi ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai, azi e ziua agresivitatii cumva? astia micii se bat de le sar bluzele de pe ei si laringele meu e invalid inca, sa-i lovesc ma doare sufletul, sa zbier nu pot, asa ca...e ca la nebuni...plang amandoi sau zbiara, iar ploua, iar servim nervi rumeniti la capac

dea s-a stampilat pe amandoi obrajii, are cate o masinuta mc queen pe fiecare, tushul se duce sper pana la primavara cand o fi sa iesim in lume mai selecta decat in parcu din dosu blocului....

s-au jucat cu puzzle, cu stampilele, cu animalutele, cu platilina si le-a ajuns, au trecut iar la fight club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
zice mama Emmei ...
stie ea ce stie ...

si eu il bat ptr ca este incapatanat ..sunt odioasa !!!!

ma scuzati .... ma apuca si pe mine tocmai azi in zi de sarbatoare ptr noi ...
Andreea de Pupi ..cand trebuie sa scoatem pampoanele ????
niciun bb2 in trupa ??? haideti fetele ..ca nu0-i chiar asa rau

Mergi la inceput

BlueAngel,
Si nu cobi

Lia, la noi in top e foarfeca si hartiile Se vede in toata casa cu cat spor taie Giulik taietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ciocolata si cafea.... nervii mei se baga la locurile lor, asa ca ma dreg cu ciocolata nonstop si....culmea.....slabesc...pt ca nu mai am pofta de nimic altceva, doar ciocolata si cafea toata ziua, total nesanatos, dar sper sa rezist pana trec astia micii spre varsta scolara....asa rezist eu, si cu rugaciuni, altfel zau, i-as bate ca pe hotii de cai uneori....aseara i-a tras dea lui taica o palma de i-a-ntors ochelarii la ceafa, asta dupa ce-o ora a zbierat si s-a strambat la el ca nu i-a convenit nimic din ce i-a facut, pfiuuuu, credeam c-o spulbera, a luat-o de-o mana si-a dus-o in camera ei cu o palma peste scutec, dar asa usoara palma, ca nici nu s-a auzit, nici nu s-a clintit, dar eu am inlemnit, am ramas blocata, era asa nervos si ridicase mana asa de sus ca am crezut c-o sa-i indoaie spatele, bine ca s-a controlat, Doamne ajuta!

am rasuflat usurata de m-a apucat un plans....a venit dea la mine sa ma pupe, m-a luat de fata si mi-a sters lacrimile, ma pupa pe obraji intruna. Apoi toata seara a fost liniste si pace.

i-am bagat urgent si lui taica un set de clatite cu fineti ca sa aiba resurse sa nu chilaveasca pe careva in caz de eruptie de nervi, ca aici e ca pe fasia gaza, tre sa fii pe faza, pregatit, vigilent, cu cubul de ciocolata scos din ambalaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bine ai venit Eva!!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!!
Felicitari si recuperare rapida Roxana!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eva, bine ai venit pe lume, sa le faci mereu bucurii parintilor!
la multi ani liviu sa fii sanatos si voios!
mey, simo, da' tu crezi ca bebelusul meu e fat frumos, creste intr-o zi cat altii intr-un an? hahaha, mai aveti pana la pampoane, voi naste in mai, fie 22 ori 29.
mey, da' rox a facut cezariana?

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai ca am inceput bine ziua..am gasit mesajul lui Mugur..abia astept s-o cunosc pe acesta domnisoara..Ivvaaa

edit..am vazut-o..a urlat bine..am vorbit cu Mugur, fetele sint bine, dar cezariana nu a fost una usoara, tensiunea ajunsese la 5:(..dar acum sint ff bine!!

Mergi la inceput

Kim, merci de vesti
Abia astept sa vad si eu bubulina roz

WE frumos tuturor.

LIVIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am uitat..La multi ani Liviu!!!!! Vai au trecut 2 ani...

Mergi la inceput