Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

msj de la ROXANAZ:" LA 9.15 A VENIT PE LUME EVA , 3500GR, CUMINTE SI GRASUNA"
furat de dincolo de la odisee.
Gata, m-am linistit.

Roxana, sa-ti traiasca minunea, refacere rapida si mult laptic, iar EVA sa fie sanatoasa, papacioasa, necolicioasa si somnoroasa !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

EVA bun venit pe lume!

Sa ai parte de tot binele din lume si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!

Roxi felicitari si refacere usoara!

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eva, bine ai venit pe lume ! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa !! Roxi, !! Refacere usoara si rapida !
Daria, multumim !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna, buna!

Roxane, bravo, sanatate multa si pupici Evei!

Olivia, O sa fie bine si cu rezultatele, o sa vezi! by the way, n-am gasit lanturi

Lia, Cristalule, va dau nr de tel al mamei sa va pove cum mancam eu mica... parca o aud... Cat despre Vic, el mananca in reprize: cateva luni bine, cateva nu prea...

Bre, n-am pus poze multe ca n-am prea facut. Am incercat sa le aleg pe cele mai reprezentative, in celelalte apare toata gashca botezata
Ieri am fost la job, la sesiunea de evaluare a perssonalului din dotare si m-am intors pe la 3 cu o durere de cap crunta... si dupa cum arata treburile cred ca evaluarea mea e in buda... Aflu joia viitoare... In plus am o prietena care "ceteste" in stele, mi-a facut astrograma si interpretarea si mi-a zis ca am un an cam nashpa...si profesional si social si cu copii... asa ca ma'c sa mai scot un cerc.
Va pupez si va mai caut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bun venit pe lume, eva, sa ai parte de tot ceea ce`i mai bun in viata! felicitari proaspetei mamici si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

EVA, bine ai venit pe lume!!!!! Sa fii sanatoasa si mincacioasa!!!
Roxana - refacere usoara si mult laptic!!!!

Dana - mai, poate s-a inselat colega de ti-a facut astrograma...!

Apropos de astrograme si zodiacuri - la mine zice ca anul asta e foarte bun pentru terminare constructie casa si ca nu o sa ne mai apese asa de tare plata ratelor la credite (culmea e ca la mine se si potriveste ca am si una si alta) - sunt tare curioasa cum anume o sa se faca treaba asta tocmai anul asta!!? Daca e sa ma iau dupa zodicul de anul asta, pina la sfirsit de 2009 ne mutam in casa cea noua!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Bun venit in the real world Eva mica! felicitari parintilor! Patrick sa nu fi gelos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana, felicitari multe! Sa va traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii in viata! Refacere rapida!

Eu sunt cu bucatareala...maine sarbatorim cei 2 anisori ai lui Liviu. Sarmale, salate, prajituri....

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Roxana, sa va traiasca printesa!
Bine ai venit pe lume micuta Eva!
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa si sa le umpli viata de fericire parintilor alaturi de fratiorul tau!

Refacere rapida Roxana si lapte din belsug pentru bebe.

...se pare ca nu m-am aberat prea tare cu mancatul ciorbitei din pumnisori...
Cica tanti Ioana i-a dat vreo doua linguri de ciorbita azi dar mai mult cu mana....hahaha...cum o fi aia!? (cred ca a reusit sa-i strecoare printre dinti niste bucatele de perisoare si de legume din ciorbita...oricum imaginea trebe sa fi fost beton...).

Dana, vorba Oliviei, atata timp cat e sanatoasa nu conteaza restul, ca neuronii mei tot se duc, decedeaza din cauze de batranete...:)))
Doamne Fereste de boala, ca pe restul le ducem noi...

Zodiacele nu-s pasiunea mea, da-ti urez Gabitzule sa se implineasca si sa-i taiatzi motzul lui Tudor in casa noua!
...am o colega care interpreteaza vise , avea la un moment dat o cartzulie si dis-de-dimineata era cu nasu' in ea sa vaza ce inseamna nu-stiu-ce. A ascuns-o, cred ca am facut prea mult misto de ea...hehehe

Acum ca m-am linistit urez tuturor un weekend minunat!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Bine-ai venit pe lume draga Eva ... sa cresti mare , sa fii sanatoasa si norocoasa !!!!
Roxana , refacere rapida ...
LA MULTI ANI ptr Liviu !!!!!!...ptr maine ..ca s-ar putea sa nu am timp sa intru din cauza de ceva musafiri !!!si petrecerea faina !!!

Gabi ,Roberta insanatosire grabnica va doresc !!!
iar tie Gabi sa va mutati cat mai repede in casuta cea noua !!!!
Cristal , sa-ti traiasca fetele ca tare sunt scumpe !!!!!

eu sunt cam intoarsa pe dos ..deoarece azi dimineata s-a lasat cu palme la fund date lui Luca ... s-a uitat si el mirat si putin socat de ce se intampla s-a executat in tot ce-i spuneam ...toata ziua m-am simitit aiurea ... dar chiar nu mai stiu cum sa-l iau ...
ei , chiar asa ..sanatosi sa fim ..si sa treaca perioada asta mai rpd

Mergi la inceput