Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, nastere usoara si o fetita sanatoasa si cuminte si mincacioasa !! Pampoanele-s pregatite !! Asteptam mesajul lui Mugur !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu maine o sa fiu dimineata la spital asa ca bag de pe acum sa nu raman codasa!...
Haide Roxi!
Nastere usoara!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor!

Nu puteam sa ratez momentul asta...stiam ca in jur de 20 trebuie sa nasca Roxi, asa ca am intrat sa vad ce si cum si uite ca am nimerit bine.

Roxi, nastere usoara de tot si o fetita sanatoasa si frumoasa! Inteleg din context ca nasti prin cezariana? Ce s-a intamplat, ca parca erai decisa sa nasti natural? In fine, nu cred ca mai intri pe aici ca sa raspunzi....Oricum, va doresc o intalnire frumoasa, tie si fetitei tale

In rest, fetelor, ce sa va spun, n-are rost sa mai zic cat de rau imi pare ca nu mai intru pe aici asa des, sa mai aflu despre voi ce mai faceti. Am citit ultimele pagini si am vazut ca vorbiti despre ce mai papa puii (la capitolul asta nu ma prea plang, decat poate ca nu reusesc sa ii fac sa manance mai multe legume), am vazut ca Sorin al Oliviei a avut ceva probleme de sanatate - Olivia, sanatate sotului, sper sa fie totul ok cu biopsiile-, am vazut ca bantuie virozele si ca aveti niste copii foarte spirituali, care emit perle dupa perle, ca va luptati si voi (ca si mine) cu fitele, scandalul, certurile, mofturile lor. Trimitem pupici tuturor.

Noi suntem in zodia bolilor. Tudor intra practic in a treia luna de cand tot tuseste, cred ca v-am mai zis despre asta. De o luna deja suntem in tratament la un medic pneumolog. Diagnosticul a fost de pneumonie virala pacatoasa, (asta e de la mine). Cu tot tratamentul ei, tusea inca exista. I-am facut si o serie de analize, printre care si teste de alergie pentru 36 de alergeni dintre cei mai comuni. Nu e anemic, nu are vreo lipsa acuta de ceva (cum ma temeam), analizele au aratat doar semne de infectie virala. I-a iesit de asemenea ca e alergic la praf de casa si la par de caine, dar foarte foarte usor. Oricum, doc zicea ca chiar si asa cu alergie usoara, e suficient sa-i intretina tusea si sa-l faca sensibil la infectii virale. Maine mergem si la un alergolog, pentru inca o opinie.

nasol e ca de vreo 3 saptamani deja nu merge la gradi, si cred ca va mai dura inca vreo doua pana va merge. Asadar stat acasa, desene in vena, certuri cu sor-sa, rasfat, cam cu asta ne laudam in perioada asta. Si eu care nu stau linistita la servici...Ei, dar sper sa ne mai treaca si noua. Intr-un fel poate ca e bine ca sta acum acasa, cu virozele astea.

Marutza e o desteapta si o frumoasa (io fiind cioara la faza asta), insa foarte temperamentala si vorba lui andries, cu vana in ea. ea initiaza 90% din batai, si ea face legea. Imi tot propun de un an cred, sa urc un filmulet cu amandoi pe net, sau macar niste amarate de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela ce surpriza!! Sanatate lui Tudor! Nu este vorba de un astm usor? Au incercat si un tratament scurt cu Prednison? Vreau filmulete si poze!
Carmen sanatate Ionului..saracutul vrea si el atentie..Te asteptam mai des!

si pt ca eu voi dormi ..cind apare pe lume Eva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roxana, sa fie totul bine si bebelusa cuminte. te asteptam cu vesti cand iti revii.

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nastere usoara Roxa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nastere usoara Roxana !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

hai ROXANA

hai bbEVA

Abia astept vestile despre fete Doamne ajuta sa mearga totul k la carte
Mitzu, sanatate multa va dorim E tare greu cu tusitul asta care nu mai trece .
Carmen, sanatati si la voi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Haide Roxana,sa ai o nastere usoara si sa te refaci repede!!!Haide Eva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Roxi, nastere usoara si refacere rapida!

Mergi la inceput