Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Tot aseara a avut o revelatie: mi-a dat dreptate ca nu exista monstrii adevarati, ci doar oameni rai ... n-am aflat sursa |
Asa deci, sa mai vad io ca te mai superi pe fata asta frumoasa !!
Simo, spor la bucatarie ! Si pofta buna mai apoi !
Cristalina, fata neichii, acu ce sa zic ? Cred ca ce am mai spus si inainte, io in locul tau fugeam demuuuult pe cimpii ! Asa ca am un mare respect si admiratie pentru tine (in special) si in general pentru mamele de doi (sau mai multi) copii !! Recunosc cu mina pe inima ca nu as fi in stare, poate am imbatrinit si nu mai am rabdare, poate ca ma insel, dar asa simt !
Roxi, pregatim pampoaneleeeee !!
Ioana, multam ! Banuiam io ca e fiert galbenusul ala ... cit de curind o sa fac si eu, sper sa ii placa gizmoului, ca asta-i tare mofturos, pina gusta din ceva, spune enshpe mii de "nu vreau"-uri !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Mahhh, mi-ati facut o pofta de ficatzi , da` io`i fac ca`n ardeal, cu usturoi Musai sa fac si io pe we ... poate gusta si Giulia ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Nu va inchipuiti, amu` ma iegzplic, ca o cert pt orice chichineata, dimpotriva, ma concentrez pe comportamentul ei pozitiv
Insa a sarit calu` si m-a scos din pepeni ca nu reusea sa-mi explice nicicum ce o nemultumea intr-atat de mult incat imi vorbea cu dosu` si a cam stricat ce se putea
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Neata!
Gabi scuze ca nu am explicat mai bine, deci are ceva afectiuni intestinale..dar cum zice si Andries eu m-am ingrijorat gindindu-ma la toate prostiile...ca s-o citez.Deh..defect profesional, vezi mereu partea grava a problemei. Sa inteleg ca sinteti mai bine?
Andries si nu -i dai lapte fara lactoza? Mai exista in Ro si alte produse? De la 5 ani poate lua enzima.Lasa ca-i frumos acolo la voi..Nu am inteles faza cu jobul..
Ioana bestiala Maria..ca mereu
Lia , Luca este un copil care ciuguleste , mereu a fost asa, asa am fost si eu si acum tin cure de slabire18 kg are si Luca la 110cm.Talia?? Vin bine pantalonii de la 24 de luni!
Caro voi ce mai faceti?
Alice , eu ii iau din fatza mincarea si-i spun c-o pap eu daca el nu vrea..si devin puternica..Merge de minune!De jucat cu alti copii..da..daca se joaca cum vrea el:). Da in general orice jucarie..nu este atasat de nimic in mod special.
Monicule nu am vazut pozele..dar daca sint sanatoase..nu conteaza!
Daria eu te inteleg...
Robi sanatate ,dar stiu ca ai cam tras-o anul asta:( Matei cum este?
Luca papa dimineata acasa cereale (integrale si necolorate)cu lapte si in we,sandwich plus legume si cana de lapte.
Vazut pozele de la botez..cam putine! Seamana rau baietii tai!
sinzi_ana spune:
Roxana, nastere usoara si o fetita sanatoasa si mancacioasa!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Dorsilia spune:
Olivia, ma bucur ca ti-ai mai revenit din stres, sper mult sa nu mai ai parte de stres nici lunile urmatoare.
Cristialina- exact conformatia aia o are si Dea, e zvelta Ioana, si tocmai iti ziceam ca si Dea e zvelta, luni de zile n-am zis nimic de mancare si cantitati pt ca eram fff multumita ca manca atat cat manca, chiar si pasirat, ce sa zic, daca ea era bine, vesela si energica, mie mi-era de ajuns, am inteles ca pt ea mancarea e un habit oarecum, pe care-l executa ca stie ca trebuie, ca asa vede ca facem si noi, dar nu mananca de mare placere decat fff putin, ce se poate rontai din mana. Dar acum face istericale la masa, ia de 10 ori si intoarce capul, nu mai merge cu povesti si animatie. Chiar, remarc de cateva zile o stare de nervi la ea, ce n-o recunosc, azi s-a lovit la calcai, s-a zdrelit de partea de jos a patului cand se dadea jos, si-n loc sa-si lase crema si pansamentul puse de mine acolo, ea isi baga degetul in zdrelitura si urla ca din gura de sarpe, intr-un final am reusit s-o fac sa inteleaga ca de aia o doare ca nu lasa bubita in pace sa se vindece. Am ingerat pe la ora 2 un cocteil de nurofene si o cana imensa de cafea, am lasat balta totul si am lasat-o sa urle de una singura in mijlocul sufrageriei, ca simteam ca-mi explodeaza capul, toata ziua a zbierat, s-a enervat, a mormait, si s-a cerut numai in brate. M-a luat cu calduri in cap, nu pot sa ridic tonul ca am laringita si vorbesc ca Scoby Doo, deci nici pe partea asta nu m-am putut impune, de lovit nu o lovesc nici daca ma scuipa-n fata, ceea ce a si facut la mai multe momente date azi, asa ca am indurat si strans din dinti cu ochii pe ceas sa vad cat mai am pana ajunge taica acasa sa o ia-n primire si el, poate ii mai da din energia lui pozitiva si-o pune pe sina
nu mai stiu ce sa gatesc, cum ea e-n greva sunt legata la maini iar, ca ma obisnuisem sa gatesc pt tot poporul, i-am dat si porc deja. acu e-n greva ca nici sunca nu mai vrea, nici cereale cu frcute care chiar erau salvarea in caz de refuza mancarea gatita...ufff, ma ia cu calduri in cap
dar m=ati linistit, io credeam ca ai vostri mananca cine stie ce meniuri alambicate si numa eu is toanta si nu le servesc chestii gustoase, sanatoase, si diverse ca sa nu se plictiseasca, pt ca taica la un mom dat mi-a zis ca poata d-aia nu mananca fata ca s-a saturat de aceleasi mancaruri....pai si eu ce sa fac? sa trec la bucataria thailandeza, in ideea ca p-asta romaneasca am si epuizat-o ?
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia dar m=ati linistit, io credeam ca ai vostri mananca cine stie ce meniuri alambicate si numa eu is toanta si nu le servesc chestii gustoase, sanatoase, si diverse ca sa nu se plictiseasca, pt ca taica la un mom dat mi-a zis ca poata d-aia nu mananca fata ca s-a saturat de aceleasi mancaruri....pai si eu ce sa fac? sa trec la bucataria thailandeza, in ideea ca p-asta romaneasca am si epuizat-o ? |
Hahaha, Liooo, super !! Brei, stai si respira olecutza, ca o sa o iei pe orbitaa ! Satz spun de Andreiush - noi avem in meniu citeva feluri de mincare pe care le rotim iar si iar ... ca gizmoul este extrem de reticent la feluri noi, vine la masa, se uita, intreaba "ce avem de mincare ?" si de cele mai multe ori continua (dupa raspunsul meu) "aaaaa, dar io nu vreau dastaaa, io vreau daialalta !! Daca stau sa ma gindesc bine, cind era mai mititel, reuseam sa il fac sa manince mai variat ! Acu de cind cu incapatinarea cit china, nu-i chip sa mai reusesc ... si ce sa fac ? sa ii dau cu forta ? Asa ca il las in pace, incerc si inventez una-alta, uneori merge treaba, alteori nu, dar in mare io-s fericita ca maninca atit cit maninca si ca e sanatos !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
pup iu gagici
Sanzi, un pupic special ptr voi. multumesc frumos!
am montat si patul mandrei ptr cine statea cu grija, m-am spalat, epilat, manechiurat/pedichiurat, gata, pot sa nasc maine
maine Mugur o sa fie la butoane si daca nu apuca sa dea mesaj pe forum inainte dau eu sms.
va pup si va multumesc de grija... ne auzim cat de curand.
sa aveti un week end linistit
carmenp spune:
auu, cum am ratat;))
la multi ani, nicole! sanatate, fericire si multa iubire hai mai bag`o poveste d`aia de`a ta
olivia, imi pare rau sa vad ca aveti probleme
io`st bine sanatoasa si cu cupilu` cel mai mare virusat, naspa cu barbatii astia de doo ore mi`o omorit ficatii cu febra lui;))
vorbiti de mincare, ilinca s-a invatat sa manince cu ionut dimineata inainte de`a pleca de acasa lapte cu cereale de la nestle, in ultima vreme maninca cu figuri tre` s-o fac si eu pe`a dura:d
roxana, sa nasti repidi si bine;)) hai ca ai fata cuminte, mac sa scot pampoanele la usa