Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Buna dimi, fetele! Multumim de cafea, stefania! Dau si io una, mai slaba, asa, doar de dragul competitiei!
Brazuka, succes cu intarcarea! Asta inseamna ca ne facem maricei
Oanamada, multa sanatate catincai! Se face ea bine repede, nu-ti face griji si simte-te bine la petrecere, ca vorba aia, nu sunt asa dese si are si ea nevoie de o mamica bine dispusa.
Si oana, unde e subiectul ala ca sunt in mood de scandal ?
Poop toate fetele! Si strumfii, evident!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aylin_tarcan buna dimineata la o cafea mare si tare! ultima zi de serviciu pe saptamana asta, yupiiii!!! oanamada, of, trece, e doar o raceala! da-i cu oscilo! insanatosire grabnica scumpicei catinca (felicitari pentru nume, imi place foarte mult) chiar vroiam sa va intreb, pentru cultura mea generala ce se da copiilor pentru cresterea imunitatii. evident, ceva homeopat, natural...isoprinosine asta ce e? Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007) broscuta gargarita |
Neata,
In afara de faptul ca iar sunt nedormita si tanjesc dupa cateva ore de somn puse cap la cap....totul este ok
Isoprinosine nu este homeopat...eu una i-am dat Catincai si septilin si oscilo si imunobaby si nu au avur efect (nici la mine nu au efect aseat homeopate). Isoprinosine i l-am dat la recomandarea medicului dupa trei viroze consecutive si a fost foarte eficient (nu a mai racit de atunci pana acum, iar acum este o raceala foarte usoara - adica doar mucisori)...uite prospectul:
http://www.ewopharma.ro/images/ewo/isoprinosine.htm
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
Timi si eu cred ca ecuplata cumva cu maselutele
Ioanaiub si Mychy, aveti perfecta dreptate, trebuia sa stau in banca mea si gata..dar sincer, nu pot sa sufar mitocania si atacurile la persoana nejustificate...mai ales atunci cand cineva isi spune o parere si mai si specifica la final ca este posibil sa greseasca, dar asta este parerea lui....of, nu mai conteaza! Sa le fie lor bine, oriunde ar fi sa sa se insoteasca numai cu oameni de categoria lor!
Musso
Violeta subiectul a trecut la ZZ si se numeste "ati ales civilizatia pentru copilul vostru!"
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
arhdy spune:
Buna fetelor.
Dupa o saptamana de viroza puternica nu m-am facut nici acum bine. Sunt putin mai bine, dar de doua zile am reusit sa imi pierd si vocea. Asa ca acum vorbesc in soapta. Din nefericire toti din casa s-au inbolnavit. Adica, parintii mei, sora si eu. Mai putin Cristiana. Cel putin pana acum. Sper sa scape. Cum am vazut ca ma ia pe mine, i-am dat o dosa de oscilo, si de luni, in fiecare zi dimineata si seara imunogrip de la plafar. Asa ca desi am avut toti grija de ea si a mers si la cresa, pana acum a scapat. Sper sa reusim sa trecem peste. Din cauza asta eu, desi am fost foarte rau, nu am stat acasa, pentru ca in eventualitatea in care se inbonavea si ea sa pot sta cu ea.
Sanatate multa fetelor si bebeilor.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
mychydutza spune:
arhdi, ai grija la raguseala.......sa nu faci vreo traheo bronsita. eu asa am patit cand raceala s-a lasat cu raguseala. poate ar fi bine sa vizitezi dr, sa-ti dea un tratament. sanatate!!!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
CarlaV spune:
arhdy, imi pare rau sa aud asta, din pacate asa am patit si noi din prima zi a anului si inca nu ne-a trecut complet. Eu am vorbit in soapta cam o saptamana, bucuria sotului .
N-am nici o solutie-minune, mai ales ca eu am evitat orice medicament, picaturi de nas etc. Multa sanatate .
Oanamada, Timi, sanatate multa puiutilor. Timi, ai grija si de tine .
Cafera, voi sunteti mai bine?
Aylin, eu pentru imunitate am inceput sa-i dau de vreo saptamana Imunorezistan de la PlantExtrakt. Nu e homeopat, e fito, un extract alcoolic de echinaceea si alte plante. Ii mai dau si ceai de echinaceea cand are chef sa-l bea, cand nu, il beau eu .
Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
e ok de dat ceaiul de echinaceea la copil??? eu am mare incredere in planta asta. personal ma imunizez cu capsule de echi! daca e ok, sa-i dau si eu ceai...........
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
arhdy spune:
Din pacate nu pot sa ajung la medic. Ma si doare in gat. Tot dau cu ceiuri si sirop de tuse. Om vedea.
Am pus poze noi cu noi. Nu am selectat de la sarbatori, dar am avut ceva poze in aparat de acum din ianuarie.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
musso17 spune:
offtopic...am citit si eu la ZZ,cam de la pagina 27 dar am inteles ca e o rafuiala gramaticala,de exprimare...cred ca n-am inteles corect...oricum, cum spunea cineva ceva cu privire la subiect se gasea altcineva care despica cuvintele in 7 si tot acolo se ajungea...la descarcare nervi..si eu cred ca trebuie sa-ti exprimi parerea la general altfel risti sa fi atacat
mda,gata ma duc la invatat...am mai castigat o zi caci puteam sa jur ca azi e 17
am editat caci nu se intelegea nika...oboseala bate-o vina