Strumfi de iul-aug 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara fetele...multumesc pentru urarile de sanatate...sunt foarte suparata..fata a racit taman acum, sambata am petrecere acasa si nu o mai pot amana (ar fi a doua oara! ca v-am zis ca prima data, acum o saptamana erau toti virozati!)...si numai de baieram nu-mi arde mie...pe fata o s-o duc la socri asa cum am zis din start, dar tot stau cu sufletul strans ca de', poate aia, poate ailalta...oricum vreau sa ma milogesc de socrul meu s-o aduca acasa seara mai tarziu...ca macar noaptea, asa cum oi fi, rupta sau nu de oboseala sa o am sub supraveghere...
In plus, m-a mancat si pe mine undeva si am scris la un subiect de la generale de mi-am atras "uralele de bine" de la toata comunitatea din strainatate ...si-s nervoasa pentru ca pe forumul asta, in afara de voi si fetele de la Diversificare se vorbeste fooooarte urat si jignitor si se transforma orice discutie intr-un razboi al orgoliilor si al jignirilor.... asta este...trebuia sa ma descarc si sa va spun!
In rest, ma lupt cu "mucii" cu batista bebelusului, nurofene si alte minuni!
Despre vaccin vad ca discutati si tot discutati....eu m-am decis: ii fac ROR, dar nu-i fac vaccinul pentru varicela (ca daca tot nu are efect...ce sens are!)...asta cand oi ajunge sa le fac...ca si asa sunt intarziata cu vaccinurile fetei....parca e un facut...exact cand trebuie sa-i fac vaccin se imbolnaveste!
Va las ca sunt cam deprimata si nu cred ca va prinde bine sa cititi lamentarile mele nocturne...

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cafera

oanamada uite asa se intampla. Si noi speram la un weekend cu balaceala si tot asa s-a inbolnavit Sophie, de fapt e o combinatie de raceala cu dintisorii care vor iesi poate peste 2-3 luni
Sanatate multa si distractie placuta va dorim.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna sa aveti dimineata si ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata la o cafea mare si tare! ultima zi de serviciu pe saptamana asta, yupiiii!!!

oanamada, of, trece, e doar o raceala! da-i cu oscilo! insanatosire grabnica scumpicei catinca (felicitari pentru nume, imi place foarte mult)

chiar vroiam sa va intreb, pentru cultura mea generala ce se da copiilor pentru cresterea imunitatii. evident, ceva homeopat, natural...isoprinosine asta ce e?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Va dau mare, ca azi e vineri. Mi-e o lene de ma doare . Nu vreau decat sa dorm. Dar sunt deja la munca. Asa ca va tratez cu o cafea in asteptarea weekendului.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

Stefania, multumesc de cafea, chiar aveam nevoie. Sotul e plecat de cateva zile, se intoarce abia duminica si nu prea dorm bine noaptea

oanamada, am vazut si eu ce polemici s-au iscat, stai linistita, sunt unele persoane care doar asta fac aici pe forum, cred ca le plac "tensiunile" . m-as fi bagat si eu in discutie, ca aveam un exemplu foarte "graitor" dar cand am vazut ce inversunate sunt nu am vrut sa-mi stric ziua. uite o si un sa treaca ... mai bine stai aici cu noi si ne impartasesti din experienta ta ... si sanatate Catincai

aylin eu i-am dat Marei prin octombrie Septilin, pentru imunitate, si vitamina C. am avut noroc ca David nu s-a mai imbolnavit, deci nu am mai avut parte de mucisori, sper sa iesim din iarna fara probleme

la noi ninge, marunt-marunt dar serios

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello!
Azi sunt si eu mai matinala pe forum ca incep documentarea pentru intarcare. Sper sa am curajul sa imi si pun planul in aplicare. Mi-e tare mila de ea zici ca as da-o la alta mama.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!!!!!!!

ddanagh, problema cu trosnitu oaselor am avut-o si eu, in special cand andrei a inceput sa ia serios in greutate. cand il luam in brate avean impresia ca atarna atat de greu, ca-i trosnesc osishoarele. e ceva normal, dupa parerea mea, stai linistita.

oana mada, personal, te sfatuiesc sa nu te mai implici in alte subiecte. am facut-o si eu, dar, m-am cumintit. fa o selectie si nu te mai stresa cu nimicuri! cand am vazut ce specimene circula pe DC si ce idei au..............m-am linistit. daca pot da un sfat , il dau, si atat!!!!!!! sanatate mucoasei! sa-i pui ser in nas.......

cafera, stefania

aylin, scrie mama cat vrei, ca trebuie sa recuperezi

de vaccinuri, eu am decis asa: nu am facut ROR, dar, daca voi avea probleme la inscrierea la gradi, cand va veni vremea, o sa-l fac......
va poop si va doresc o zi buna!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
oana,sanatate catincai,lasa ca se face bine.
brazuca,succes in proiect
aylin,eu ii dau bronho vaxom,deja sunt la a doua luna

sunt chiauna,fii-miu s-a culcat tarziu,a marait azi-noapte si s-a trezit la 9 cand puteam sa jur ca e vreo 7...acu ma doare capu' si am si de invatat,bag repede o cafea...cred ca la noi sunt niste masele,deja are doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Hello!
Azi sunt si eu mai matinala pe forum ca incep documentarea pentru intarcare. Sper sa am curajul sa imi si pun planul in aplicare. Mi-e tare mila de ea zici ca as da-o la alta mama.

te inteleg si te sustin! nu gandi prea mult.......ia atitudine! bafta maxima!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput