Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 5
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kla78 salutari! fetelor am o intrebare si am nevoie de un raspuns urgent!va rogggg deci e posibil ca la 7 luni de la nastere sa mai am hcg in organism????va intreb deoarece trebuia sa-mi vina cm pe 12 luna asta si nu a venit numai in 17 si 18 cateva pete maro apoi nimic iar acum mi-am facut un test de sarcina care e pozitiv!!!va rog mult sa-mi spuneti daca e posibil ca mie nu-mi vine sa cred ca as fi gravida natural la cat m-am chinuit sa-l am pe Denis.adevarul e ca nu ne-am protejat pt ca nu am crezut ca va fi posibil o sarcina la antecedentele noastre. astept parerile voastre!pupici mamica fericita deDenis Alexandru 18.06.2008 http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/ |
Draga Kla, intrebarea nr.1 NU, nu e posibil!, la a2a intrebare retorica, eu zic : DAAAA, e posibil!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
Ginger00 spune:
Uauuuuuuuuuuuuuu,Kla...deci o sa fi mami a doua oara !Felicitari !
M-ai pus in garda...nici noi nu avem grija nici macar in perioada fertila
Ginger00 spune:
Asa....sa va mai zic de noi dupa vestea lui Kla...
Deci dupa cateva zile de nemancate am sunat-o pe pediatra si i-am zis sa-mi prescrie toate analizele posibile sa vad de ce nu mananca Grig.Am fost azi dupa trimiteri si mi s-a facut rau...sunt cam 15 analize(inclusiv de alergii + urine)dar scrie :prelievo venoso...adik la copilasi asa mic ii ia din vena?credeam ca le ia inca din calcai.Pai al meu e asa slab si subtre si nu sta o clipa locului,cum sa-l chinui asa? careva ai facu analize la bb dupa un an?cum l-au facut?
Parca presimtea el ceva si aseara mi-a mancat bine,chiar mai bine ca Mihai si supa de cartofi si sarmale cu carne de vita,le-am facut expre' pentru ei.Inca asa nu a mancat demult.Dimi nu a vrut lapte (de vaca) doar 50 ml dar acum la 12 mi-a mancat iar 2 sarmalute si o felie buna de paneton...eu cred ca mai astept cateva zile sa-i fac analizele.
I-am cantarit si Mihai mi-a pus 330 gr in 8 zile iar Grig 140 gr.(e ceva la cat de putin manca...)
p.s. de ce eu nu pot sa deschid lista de emoticonuri?
Kla -felicitatiuni inca o data...nu-mi vinenici mie sa cred dar am mai auzit de astea(
adaca spune:
Mai avem o mamica de fiv.A nascut BORZASIMO
BINE AI VENIT PE LUME DAVID ! FELICITARI SIMO !
KLA FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIII! Si eu am fost socata, nu imi venea sa cred, nu stiam daca e adevarat. Nu am cuvinte sa iti spun ce am simtit.
CATI Va ne bucuram ca nu ai uitat de noi.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
GINGER Ce greutate au baietii? Nu te speria si noi am trecut prin astfel de perioade. Darius e mai slab si manaca mai bine ca si Caius. Lumea ma intreaba daca ii dau mai putin de mancare.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
andicu spune:
Felicitari BORZASIMO inca o data! va dorim numai bine!!
Ginger, eu stiu ca la copii asa mici li se ia sange din degetel, nu din vena! Nici nu cred ca li se vad asa bine venele incat sa stea cineva sa le prinda! sanatate multa! sa dea DD sa nu fie nimic in neregula, dar mai bine le faceti, ca sa stai linistita!
Klaaaaaa.....!!!!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
madalina28 spune:
BINE AI VENIT PE LUME DAVID!
FELICITARI MAMI SIMONA!Recuperare rapida,lapte in tzitzi si bebe mancacios necolicios!
Kla ce surpriza placuta felicitari mamiiiiii!Ce n-as da sa mi se intample si mie asa minune dar nici o sansa.
Adaca nu am avut timp sa-ti raspund pe PM dar o sa o fac asta dc nu te-ai prins deja cum sta treaba
Noi suntem bonlavioare cu temperatura care nu stiu de ce apare,maine dimineata vom face urocultura,suntem pe antitermice din 4 in 4 ore sa vedem cum evolueaza
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ginger00 spune:
Adaca - asearai-m cantarit si au asa: Grig 7840 gr si Mihai 9340 gr .Am avut o luna in care au slabit mult din cauza bronsitei.
kla78 spune:
BUN VENIT PE LUME DAVID SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA FII PAPACIOS!
SIMONA FELICITARI!RECUPERARE USOARA!
deci fetelor sunt gravida??????vai nici nu stiu ce sa fac,sa rad sa plang,eu mai vroaim un bebe dar nu asa repede,Denis are abia 7 luni,nu stiu cum ma voi descurca,dar daca D-zeu asa a avrut asa va fi!deci multumesc de feleicitari,intru mai incolo ca sunt socata !
szivarvany spune:
Kla, felicitari !!! Ce veste minunata !!!
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)