Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 4
cati_magureanu spune:
Hello fetelor dragi! N-am mai intrat pe la voi de un car de vreme! Rusine sa-mi fie! Intru destul de rar si mai mult la mamici de ian-feb...Am vazut ca voi nu ne-ati uitat si va multumim din adancul sufletului pentru urarile de La multi Ani!
Uram si noi, la randul nostru, la multi ani cu sanatate bebelusilor care au implinit un anisor deja..bebeilor de Pussi, Ginger, Delfi, Cellu, Ciarli! Sa fiti cumintei si sa va bucurati parintii in fiecare clipa a vietii!
Ce mai faceti voi? Am vazut fete noi cu bebei noi sau viitoare mamici! Le pup pe toate si le urez tot binele din lume, bebei sanatosi si cat mai multe nopti linistite!
Andicu, am citit de iubitul Filipel ca este bolnavior..il pupam si-i dorim sanatate multa, multa..sa se faca mai repede bine!
Pussiiii, ce maaaari s-au facut tzustele! Doua papusele frumoase de pica! Doamne!
L-am vazut si pe Denis..ce flacau frumos si ce mare a crescut si el!
Pe omuletii de zapada Darius, caius si rares cu mosul!
Ma duc sa mai citesc putin din urma, sa vad ce ati mai facut!
Revin..
Pup
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
delfi spune:
pup fetele harnice la scris, scriu si eu repede pana le da soacra sa manance la bebei . Andicu sper ca va trecut, si la mine Cristi, cel mai grasut, are mucisori, si e tare agitat ca nu poate sa respire. La noi merge serul si batistuta , nu le-am dat antibiotic sau alt ceva, niste granule homeopate si atat, ceiut cat cuprinde ca sa fluidifice secretiile. Si noi ne sculam noapte de 3-4 ori, ne dau maselute ceva, iar bebeii mai si manaca lapte pela 3-4 dar prefer sa le dau pt ca altfel nu prea mai beau lapte.
In rest toate bune ne pregatim si noi de un mic concediu (fara bebei ) primul dupa 4 ani. Sper sa mai stim sa ne distram sau o sa dormim tot timpul ca sa recuperam . Va pupam
Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei
pussi spune:
kla sa sti ca in 31 dec. am vrut sa-ti scriu, tot pe tema aspirantelor ... cum ne planuiam noi lenjerie rosie si struguri in noaptea de revelion!
delfi concediu placut! sa va odihniti !
cati ce bine ca ai intrat si tu!
cu colicii, eu n-am dat nimic, niciun medicament, desi mi s-a recomandat. Cand incepea scandalul dadeam Greep Water.. isi facea efectul in 15 min, daca nu trecea ... nu erau colici ... de obicei era oboseala.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
Ziua buna la toate!
Cati-ma bucur ca sunteti bine .Pupici la bebelus
Deci sa va mai zic de noi...dupa un alt episod de nemancate ,Grig al meu mananca doar daca isi baga el in gura cu manuta,altfel face scandal si urla de mama focului.Nu pot sa-i dau supa sau nimic cu lingurita.Le fac piept de pui sau curcan la cuptor (cafiert nu le place), le tau bucatele si le pun pe tavitele lor,eventual ceva morcovei ca altceva nu vor.Azi mi-au mancat amandoi sarmale dar daca le-am dat cu mana ,cand am incercat sa le dau cu ligurita au refuzat,cred ca incepe si Mihai cu fazele astea.Dupa mese le dau paneton ca din ala mananca cate o felie.Lapte beau dar putin si doar dimineata.Am ramas in pana de idei ca nu stiu ce sa le fac de manare care pot sa manance cu mana.
Pupilici la bebei si mamici
kla78 spune:
PUSSImda...imi aduc perfect aminte,au fost vremuri frumoase,pacat ca subiectul nu mai este ce a fost odata,cu rele cu bune,cu lacrimi si zambete mie mi-a fost tare drag,si mi-e dor de acele "chefuri"de stateam noaptea cu voi la baute si la dans......
GINGERdeci nu degeaba ai tu la semnatura gemenasi smecherasi...chiar sunt smecherasi daca fac doar cum vor ei,sa-ti traiasca si sa te bucuri in fiecare clipa de ei!
CATI multumim de compliment!pupici puisorului!
ANDICUcum mai e Filip???
al meu tot cu mucisori si tuse,azi mi-a adormit pe jos,si s.a trezit direct urland,cred ca s-a speriat ca nu era in patut unde ii place lui sa doarma.
pussi spune:
kla
ginger exact asa sunt eu cu Ana. Cu supa si laptele( laptele il mancam cu lingura + cereale integrale de adulti) mai merge fentata daca ii dau si ei o lingurita si ea se chinuie sa manace singura cu lingurita, casca gura pt. lingurita ei si bag si lingura mea. Felul 2 manca singure cu manuta... nu ma mai stresez ca inca nu suntem la capitolul maniere. A! si folosesc lingura mare ca e mai cu spor si le place mai mult!
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
Hello, hello!
Suntem mai bine, multumim tuturor de urari si atentie!
Filip chiar mai bine decat mine, mai e un pic racit, dar sper sa fie gata pana in week-end. SI eu am dormit in sfarsit mai bine, azi-noapte.
Ce ma bucur ca mai scriu mamici de care mi-era dor! Kla,Cati- ti-am admirat puiul, e frumos foc!
Delfi, concediu placut! si eu astept cu nerabdare un we prelungit de Sf.Valentin, la munte, tot in 2!
Ginger, stai linistita ca or sa treaca si peste faza cu mancatul singuri! si Filip a facut la fel, acum accepta in paralel si de la mine, si mai vrea si singur. Ca si Pussi, ii dau si lui o lingurita si printre ale lui,mai strecor si eu. El deja tine bine lingurita sau furculita, baga bine in gurita, mai greu la supe/ciorbe, ca mai toarna si pe langa..
Pussi, poate am reusit sa reactivam subiectul si la unguroaice. Nici acolo nu mai era ce-a fost.S-au cam scris acolo unele...ca prea ajunsese site de reclame.
Ma bucur ca unele dintre proaspetele mamici incep sa-si intre in ritm si ca au mai plecat colicii uratii!!! Noi am avut norocul sa nu prea ne chinuim, doar cu mici crampe odata la 2zile, si n-au tinut mai mult de 3 saptamani! combinam Bonisan cu Sab Simplex(adica, odata Bonisan, o data SabS).
Si multa sanatate bebeilor raciti!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
pussi spune:
andicule ma bucur ca sunteti mai bine! cu unguroaicele.... prefer sa tac, mai vb cu tine si cu Liana pe mail uneori si atat.
noi am fost azi la eco, Elena e mult mai bine, a eliminat foarte multe cristale, au mai ramas doar in partea inferioara a rinichilor. Ana in schimb .... elimina mai greu, sunt mai mari si nu bea asa multe lichide, asa ca ramane tratamentul(regimul alimentar) inca 2 luni....
va pup
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pussi andicule ma bucur ca sunteti mai bine! cu unguroaicele.... prefer sa tac, mai vb cu tine si cu Liana pe mail uneori si atat. noi am fost azi la eco, Elena e mult mai bine, a eliminat foarte multe cristale, au mai ramas doar in partea inferioara a rinichilor. Ana in schimb .... elimina mai greu, sunt mai mari si nu bea asa multe lichide, asa ca ramane tratamentul(regimul alimentar) inca 2 luni.... va pup PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007 www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! |
Sa se faca bine fetele, sa scapati de stres!!! x3!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
kla78 spune:
salutari!
fetelor am o intrebare si am nevoie de un raspuns urgent!va rogggg deci e posibil ca la 7 luni de la nastere sa mai am hcg in organism????va intreb deoarece trebuia sa-mi vina cm pe 12 luna asta si nu a venit numai in 17 si 18 cateva pete maro apoi nimic iar acum mi-am facut un test de sarcina care e pozitiv!!!va rog mult sa-mi spuneti daca e posibil ca mie nu-mi vine sa cred ca as fi gravida natural la cat m-am chinuit sa-l am pe Denis.adevarul e ca nu ne-am protejat pt ca nu am crezut ca va fi posibil o sarcina la antecedentele noastre.
astept parerile voastre!pupici