Mamici prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kla78

BUN VENIT PE LUME DAVID SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA FII PAPACIOS!
SIMONA FELICITARI!RECUPERARE USOARA!

deci fetelor sunt gravida??????vai nici nu stiu ce sa fac,sa rad sa plang,eu mai vroaim un bebe dar nu asa repede,Denis are abia 7 luni,nu stiu cum ma voi descurca,dar daca D-zeu asa a avrut asa va fi!deci multumesc de feleicitari,intru mai incolo ca sunt socata !

mamica fericita deDenis Alexandru
18.06.2008
http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/

Kla vezi sa nu fie gemeni cum are Teodoranfelicitari inca o data

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai, fetelor, Pussi, Ade, Tia, dintre fetele mai vechi, voi stiati de asta : "Buna, sunt o proaspata mamica si am vesti despre colega voastra Zori care s-a grabit si a devenit mamica pe 29.12.2008 la 29 de saptamani, are un baietel care s-a nascut de 1400g si 40 de cm e inca la terapie inensiva prematuri dar evolutia lui este buna, a inceput sa ia in greutate. Am fost colega de salon cu Zori si m-a rugat sa va anunt si pe voi.Mai multe o sa va spuna ea cand o sa ajunga acasa, curand sa speram.

AM ramas cu gura cascata!! ZORi, iubita, daca ai nascut, [size=4]FELICITARI MAMICO!, sa-ti traiasca baiatul, recuperare rapida, sa fie sanatos si mancacios!!!!!!

Miha2004, am vazut ca tu ai postat mesajul la Odisee, Zori e dintre veteranele fivoase de la Szeged si a ramas in final, natural, dupa 2 fivuri cu sarcini pierdute. Poate stii sa ne dai mai multe amanunte!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

borzasimo felicitari mamico! refacere rapida, bb sanatos si papacios!
kla sarcina usoara! astept vesti in continuare
andicu n-am stiut nimic de Zori, desi in 31.12 am fost la maternitate cu Tustele, pe Ati la neunato ... sa vada unde au stat, dar n-am vazut-o desi era ora de alaptat si erau mamele adunate acolo. O s-o sun maine!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uau Kla, ce surpriza placuta!!!!

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONILAND,MAMAGIULIA,PUSSI multumesc de urari.
eu vad ca n-am incetat cu obsesia de teste cum faceam inainte si mi-am mai facut azi un test si e pozitiv deci vine barzaaaaaaaaa,abia acum realizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Klaaaa, FELICITAAAARI !!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Kla, felicitari! Ce n-as da si eu pentru o asa veste sa zicem la anu!
Borzasimo, felicitari si refacere rapida, bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ce-mi vad ochiiKLA e gravidutaFELICITARIIIIII
Ce bine imi pare ca a prins si acest subiect iarasi viata,imi este dor de perioada aceea de la gravidute ce mai scriam frate.Eu am tot citit dar copila mea a fost tare maraita si nu am putut scrie asa dar acum am ajutoare,a venit mama.Duminica a sosit mama caci curand incep sesiunea la master dar nu imi este aminte de invatat deloc,ma simt tare obosita.Bianca mea tot naspa doarme,oricum m-am obisnuit cu ideea,sa fie sanatoasa asta este important.A inceput sa stea in picioare singurica dar ii este frica sa paseasca inca,sa te ti dupa.In rest toata ziua se joaca,danseaza cand aude muzica,nu sta o clipita.S-a facut maricica,i-am mai facut niste pozici,daca vreti sa ne vedeti...
http://good-times.webshots.com/photo/2223553350103063595VWfvVi.
Avem si 2 tablouri facute,ce ziceti de ele?
http://good-times.webshots.com/photo/2215984260103063595ddSkIf
ANDRADA ma bucur ca au venit zilele bune la voi,vor face progrese vazand cu ochi in primul an,cred ca este cel mai frumos an al unui bebelus.
CELLU
GINGER eu nu stiu cand voi scapa de trezirile de noapte,au devenit ceva obisnuit,ma gandesc cum o fi sa dormi o noapte intreaga.Dar acum o sa aflu sigur ca este mama aici,daca nu o sa ma trezesc din obisnuinta.Imi pare rau ca smecherasi sunt asa pretentiosi cu papa,eu am patit cateva zile si ma exasperase.
ANDICUCe mai face Filip?
MADA ce mai face Sofia??Sa nu te superi dar am pierdut linkul ala cutiuta cu surprize,il pui tu inapoi cand ai timp te rog,inca odata scuze.
ADACA
KLA Cum se mai simte bebe Denis,nu stiu de ce imi vine mereu sa ii zic David
CATI_MAGUREANU ma bucur ca ai mai intrat si pe aici,eu te citesc la clopotei,ce mai face Matei ca era bolnavior deasemenea.
DELFI sper sa ai un concediu super placut ca il meriti
PUSSI ma bucur ca echo a iesit cat de cat bine,incet incet fetitele o sa elimine toate cristalele.
BORZASIMO felicitari mamico,bine ai venit pe lune DAVID
Vad ca discutati de crese eu o sa imi prind urechile in sistemul astora,e diferit tare de noi.Iar despre mancat cu mana fata mea nu baga in gura singura mancare deloc,daca este orice alceva in afara de papa imediat e in gurita,mancare nu servim si pace.
Hai ca m-am intins.....se vede ca nu am postat cateva zile.
Pupici la toata gasca si spor la scris...............

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Se poate completa si la mine data ET-ului 25 oct 2004.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kla felicitariiiiiiiiiii si vreau detalii in continuare... daca ai sti cat ma bucur!
aurica am vazut poze superbe cu Bianca, foarte frumoasa si mare... si mergeti in 4 labute, asa ca mami are ce urmari!
ancicule am vb cu Zori, sunt bine, e stresata cu greutatea... dar se recupereaza, stiu din propie experienta. baietelul e bine, respira singur, si controlul oftalmologic a iesit ok. O masa il lasa sa suga cu tetina!

va pup

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput