Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 4
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Neata! Mihuta si Eva se uita aproape zilnic la Baby Einstein, ii place foarte mult, ma ignora total in momentele alea. Eu nu mi-as face probleme, nu sunt chiar desene animate, nu au succesiune rapida de imagini, cred ca sunt ok. Aaa, si ei ii plac la nebunie pinguinii,ii cunoaste de la Happy Feet, s-a indragostit de un pinguin de plus care a fost cu oferta de la Coca-Cola. De fapt, animamul preferat e vaca si apoi vine pinguinul. Adela, te iau consilier de intarcat din primavara. Eu astept sa serveasca lapte la canuta, nu i-as da din biberon, ca pe urma ne chinuim sa scapam de bibe. Din nefericire nu poate sa-i dea ta-su, ca el nu e niciodata seara acasa. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Adra, nu iti face griji..o sa fie bine! Sunt dimineti cand Radu maninca painica cu unt sau branza sau omleta si bea lapticul la sfarsit din canuta cu cioc/paharel (asta cu ajutorul meu)...ca un baietel mare.
Zilele trecute Radu a fost foarte fascinat de desenele "Cars"...
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Ianuarie2009#5291074616735161138
a stat la mine in brate cam 15-20 min...si ii arata si lui taica-su cu degetelul la tv...si i-au mai placut secvente din Pestisorul Nemo (intimplator am nimerit aceste desene la tv)...
dar fan mare este in continuare de baby tv (unele emisiuni sunt similare cu baby einstein)
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
azi sunt intoarsa pe dos, rau de tot...
ieri am fost la controlul de 1 an, dr. a zis ca totul e ok, asa dupa cum il vede, dar totusi i se pare palidut si a zis sa facem analize de sange... am zis ok, facem daca-i musai...
ei, azi de dimi ajungem noi la analize, se pune sotul pe scaun cu el(eu n-am putut sta acolo), nu va zic ca a inceput sa planga de cum i-am ridicat manecuta... cand i-a pus cordonul pe mana, si au inceput sa-i caute vena, a inceput sa urle... si a tinut-o tot asa vreo 10 minute, timp in care doamnele respective se chinuiau sa-i gaseasca vena...
si n-au reusit, desi l-au impuns...

... am intrat si eu la un moment dat, si am zis ca renunt, nu-l mai chinui pe copil.. asa ca si intepat si fara nici un rezultat...
o sa-i dau niste fier si incercam sa papam mai multe alimente ce contin fier...asta e... nu vreau sa repet prea curand experienta...
offff...nu exista posibilitatea sa-l impunga in degetel si sa-i ia niste sange pt analize??? parca auzeam undeva ca ar exista posibilitatea asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
amy sa le dau multe lactate in special unt si cascaval... si sa sti ca papa lactate. Mi-a explicat ca f. multi copii dupa 1 an incep sa renunte la lapte... dar sa mai incerc din cand in cand. Mai manca lapte de vaca cu cereale integrale.
uberbax ca bucur ca analizele sunt ok... noi nu le-am facut la 1 an.
ancuta d Bine ca ati trecut peste el.. si sunteti maaaaaaaaaari
Eu nu-l fac decat dupa 20.01 cand mergem cu Elena la nefrolog.. sa vad daca nu en da asta ceva tratament.
Voi ce cereale integrale fara cioco dati la puiuti? Noi le papam pe cele de la Nestle cu scortisoara, am luat si Gold dar are arahide si mi-a fost frica sa le dau....

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Victo, cu placere. :)
Andreea, ce experienta ati avut si voi !:(( Imi pare rau. Eu nu stiu nimic de analize sa te ajut cu info.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Amy26 spune:
Anca D
grasunik
Andreea,imi pare rau pentru experienta traita![]()
ref. la intrebarea ta ...sangele recoltat din degetel e insuficient pentru un set de analize complet,de aceea se recomanda recoltarea direct din vena.
pentru Eric
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adelamaria spune:
Pussi, fiica-mea n-a vrut cereale cu scortisoara, cu arahide mi-a fost si mie frica...Mai exista cele Fitness de la Nestle care au si multe fructe uscate. Doar ca au zahar sau ceva inlocuitor. Dar eu cred ca sunt gustoase pentru copii (nu stiu cat de sanatoase sunt!) Cele mai safe mi se par cerealele simple din porumb, cornflakes...da nu-s la fel de gustoase ca nu-s dulci...
Vreau si eu un sfat: Ilana bea lapte la 13.30 si seara la 21.00. Apoi noaptea, o data sau de 2 ori. Daca suge ultima data la 5-6 sa zicem, ar trebui sa-i mai dau lapte la 8 dimineata? Ea are masa de fructe cu branza la 9-9.30. Azi am incercat sa-i dau 60 ml lapte la 8 si fructele la 10. O sa radeti, da' a scazut din cantitatea de fructe papata cantitatea de lapte baut
Are si fiica-mea niste standarde....![]()
Credeti ca ar trebui sa insist cu bibe de la ora 8?
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai eu vreau IAR baiat si sotul IAR fata...acum sa vedem ce iese anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
gemeni sau tripleti

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
brocolli, spanac, ou, carne... Cristina si Radu 3.12.2007 |
in special carnea rosie,legumele verzi: spanac, salata verde, broccoli, varza, sparanghel, andive, fenicul, care sunt bogate in fier si vitamina C. Surse importante de fier sunt si pestele si fructele de mare.
fierul este un mineral care se asimileaza in anumite conditii. Ceaiul este cel mai nepotrivit in combinatie cu alimentele care contin fier pt ca impiedica absorbtia a 70% din cantitatea de fier provenita din alimentatie.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Adela eu nu i-as mai da la 8 laptele daca suge la 6 ,adica pana la fructe i se face foame si papa tot.
Si la 13.30 de ce bea lapte ?Masa de pranz la cat o are?
Anca,draguta ca intotdeauna 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2