Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bianca cu alaptatul e ceva de genul... ma pompez si las in frigi sticlute cu portii pt mesele ei si noaptea papa tzitzi.... ca se trezeste doar odata sa pape si nu ma sinchisesc sa ma ridic din pat.... Ziua o mai las sa pape tzitzi cand sunt acasa.... Dar si cu pompa merge ca am pt azi 3 portii deja scoase de 120 ml in frigider ...bine una e de aseara ... dar e destul de bine... treptat vreau sa ajung sa ii dau cu bibe doar, ca varianta asta cu ambele nu stiu cat o voi reusi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca felicitari mariei. fetele noastre oparca sunt "surori de kg"... doar ca iasmi e mai inaltuta.

a avut un mare succes tocanita de vita cu orez, a papat iasmi ca o "fomista"...

dar acum la urmatoarea masa ce ii mai dau???zilnic aceasi problema!! voi dati doua mese la fel/zi???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

vreau si eu baby einstein!!!! de unde le pot procura!!!???plsssssssss

offff andreeasaracutul eric!! cand mi-am facut eu analizele (sapt trecuta) am intrebat d la copii de 1 an se poate lua sange din deget si mi-a spus ca doar pt anumite analize.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Sotul meu e hotarat sa plecam in Anglia.... Eu sunt foarte trista ca nu vreau sa renunt la scoala pt ca diploma este recunoscuta in tot UE si dupa as putea lejer sa profesez acolo o meserie frumoasa si sa nu fiu nevoita sa fac pe babysiter-ul pe acolo sau chelner... camerista ..
Tot imi bat capul cum o rezolv.El vrea sa plece cam in 2 saptamani... ... si in vreo 2 luni sa mergem si noi...
Am sa incerc sa le fac din nou pe amandoua mai ales ca wizzair a bagat curse si timisoara-londra si imi va fi mai usor si mai ieftin sa ma fatzai..

Poze pitici

Mergi la inceput

Merg la nani ...
BB scuze ca nu am venit sambata ...dar Raul e asa marait si suparat ca am stat tot calare pe el nonstop amandoi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco sa plecati de tot?
Ce are mama sotul asta al tau?
Eu zic ca e bine sa termini scoala aici ca ai alte variante acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
dar acum la urmatoarea masa ce ii mai dau???zilnic aceasi problema!! voi dati doua mese la fel/zi???

sincera sa fiu,cand am fost in criza de timp eu i-am dat acelasi fel de papa de 2 ori in aceeasi zi

Adela, si eu sunt de parere sa nu-i mai dai laptic la 8 ca sa-si pape in intregime portia de fructe cu branzica.

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Apropo mai sunt bebei care au canini?... tot asa urat au reactionat ca si al meu... cu febra diaree ... fara pofta de papa... ?Noi nu avem masele deloc... dar caninii se grabesc
Am sa intru deseara sa citesc... de fapt asa in jur de ora 23 ...

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco sa plecati de tot?
Ce are mama sotul asta al tau?
Eu zic ca e bine sa termini scoala aici ca ai alte variante acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

pai cam de tot ar fi ...ca eu nu pre sunt adepta mergi si muncesti acolo si dupa ne intoarcem... O iau de la 0 acolo si dupa ma intorc si iar de la capat aici
Poate cine stie ii trece .. dar e super hotarat... nu imi displace atat de mult ideea ...doar ca ma framanta asta cu scoala... dar gasesc eu o solutie ca doar sunt fata descurcareata ... hai ca plesnesc hainele pe mine cat ma laud

Poze pitici

Mergi la inceput

ank iasmi nu are canini, dar are toate cele 4 m,asele, cu ele nu am avut treaba, nici nu am stiut cand i au iesit!

_

Mergi la inceput