Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Kokiy, si e bun? Adica.. chiar da rezultate? Sa stiu si eu ce si cum, poate il incerc.

Bai, eu n-am intrat sa citesc la topicul cu alaptarea, dar v-am citit pe voi aici. Am vazut si eu un clip cu un pusti sau o pustoaica de 6-7 ani care inca mai sugea de la maica-sa. Ma gandesc: in loc de pachetelul de mancare la scoala, il trimite cu sanul? Sau vine special ma-sa sa ii dea sa suga in recreatia mare??

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Kokiy si pe mine ma intereseaza ceaiul minune. Zi si mie pe pm marca si unde il gasesc.
MB - da, vine maica-sa Avantajul e ca nu ii mai trebuie laptele din programul "cornul si laptele".
Cum ar fi - sa ii zica unul invatatoarei "eu n-am voie lapte de-asta, doar de la mama ...."

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Kokiy, si e bun? Adica.. chiar da rezultate? Sa stiu si eu ce si cum, poate il incerc.

MB daca nu slabeste, sigur te mentine fresh ...mai,eu am o istorie de -16kg in 3luni;-22kg in 4luni;-13kg in 2luni ... eu nu prea intru pe topicele cu slabitul pentru ca deja stiu ce am de facut,iar la un moment dat sigur se isca ceva controverse si pe acolo(vezi incidentu' cu Kay) ...un lucru e sigur la mine,pe langa mancarea sanatoasa si in portii mici folosesc si alte chestii ajutatoare:ceaiuri,clisme,anticelulitice,fibre,vitamine ....dupa o anumita perioda(de obicei 1 saptamana) ma reglez si pot tine orice cura ,fara prea mari dureri de cap ...hai ca am monopolizat subectu' cu kura graselor ...eventual iti trimit pe PM ceva mai multe detalii sau mai bine ma intrebi la concret,ce si cum???

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Kokiy, pai si eu vreau sa mai slabesc, fata! Zi-mi si mie de ceaiul minune, te rooog!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

kokiy,deci asa esti?
tii secret pt tine ceaiu' sa slabesti numai tu

dupa sarbatori am pus vreo 4-5 kg,ca nesimtita asa ca acum tb sa dau jos si nu ma pot opri din mancat!

sorana,uite ca eu pe fi-meu nu-l mai alaptez de la 1an si 4 luni asa ca e bun de insurat

andruskandu,umflatel

MB,zici ca ai mai dat jos?bravo
cum facusi breee?ce mai vrei si ceai acu?

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Nu va zic mey...pentru ca e 45$ si daca nu slabiti ma alergati pe forum ...eventual va vand alte trucuri,dar stiti cum e,fiecare organism reactioneaza altfel...asa ca

Ofticoaselor ,numai eu o sa fiu slaba si frumoasa ...

Acu' pe bune cine vrea sa-i trimit cateva idei si sugestii sa-mi dea pe PM mailul... sa trimit si ceva fisiere

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Adevarul e nici eu n-am raspuns la topicul ala.
Dar m-a busit rasul. Fi-mea e cu capul dupa baieti deja . Are 6 ani si 3 luni. Are si succes, "agata" numai de-aia mai mari cu 2-3 ani si ma vedeam dandu-i sfaturi la prima intalnire "Ai grija, mama. Intreaba-l daca il mai alapteaza maica-sa"

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

sorana, bucurate ca se uita dupa baieti! se putea uita dupa fete....
cand fiimiu avea vreo 5 ani se uita dupa domnisoare mai mari, de 17, 18 ani. io intrasem in panica, dar m-a linistit hasbandu:'relax mama, bucura-te ca nu se uita dupa baieti, e normal sa-i placa fetele!!"
te-ai prins?

MB, multam fain!

umflatel, dulceata, execut indata. stii tu ce! pup si ne auzim!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ola Senioritele!

Violeta ma bucur ca s-a rezolvat cu dintisoru

Ceai pentru ingrasat nu aveti?

Tantzooooooooo te rog io mult modifica ziua de nastere a sotului e '71 nu '79 cum am scris
Mi-a ruginit si ultimu' neuron...

Subiectul cu alaptarea a mai fost pe forum si tot cu cearta s-a lasat.
Daca s-ar fi muls si i-ar fi dat copilului as mai fi inteles cat de cat (dar nici asa), pe cand la 8 ani,e in clasa a 2-a mi se pare .Femeia in video a replicat ca ea va intarca atunci cand va cere fata.E clar ca,cu fetita aceea e ceva in neregula.Cand am auzit-o si pe sora'sa vorbind mi-am dat seama imediat cat e de stanjenita.
Daca la 8 ani suge tzatza la 16 ce face isi laptele la biberon/

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Irina,saru'mana ...inca nu e rezolvat,dar asa speram,ca vineri va fi gata

bey ce e asta cu alaptatu' la 8 ani?
film de groaza?!

kokiy,trimis PM

va pupacesc pi toate!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Da ce-aveti ma cu laptele de tzatza? ce-are? bun si la 8 si la 18 si la 28 de ani. lasa mai ca merge, e la anghlia, aia nu recunosc castravetele crescut la tara, cica la ei castravetii cresc ambalati gata

iar am un sfert de ecran, bey... ma duc sa spal tzoale, la rau. va gasesc pe aci cand ma intorc? hai pupici multi si mici de la Cadana. auziti, barbatu cadanei care e? cadanul ?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput