Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Nevasta unui ardelean vrea sa dea divort. Ajunsi in fata judecatorului, ea spune:
- De 10 ani suntem casatoriti si inca nu am facut dragoste!
Judecatorul, mirat, il intreaba pe ardelean:
- Ba, tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii?
Ardeleanul raspunde:
- De putut, pot, de vrut, vreau, si de stiut, stiu; dar nu vad de ce atata graba...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Kari, ti-am trecut puisorii pe prima pagina!

In rest is happy pen' ca am mai dat jos niste sute de grame astazi and it's all good, m-am intors la schema de dinainte de sarbatori si de dinainte de menstruatia asta blestemata .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

MB ieri iti srisei mesaju' cu mana stanga ,aveam bb in brate ...

Eu ieri am inceput regimul,azi dupa ce am facut si clisma cu cafea aveam date jos 1.5kg ...mai nasol o fost ca am baut ieri un ceai energizant,care are si efect de alergare(adica daca bei un kg,e ca si cand ai alerga 3kg-atatea calorii consuma)...sa dea draq daca am putut dormi mai devreme de 3 noaptea ...azi il beau pana in ora 16.00 ...fimiu trage de tzatza precum vitelu'(ma impunge),deh curge mai putin lapte...ii dau bibe sau canuta si spune...bleah ...eu zic ca-i de ajuns cu alaptatu' sau poate-l insor cu tzatza'n gura precum alea de la Alaptare la 7 ani

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Adevarul e nici eu n-am raspuns la topicul ala.
Dar m-a busit rasul. Fi-mea e cu capul dupa baieti deja . Are 6 ani si 3 luni. Are si succes, "agata" numai de-aia mai mari cu 2-3 ani si ma vedeam dandu-i sfaturi la prima intalnire "Ai grija, mama. Intreaba-l daca il mai alapteaza maica-sa"

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Kokiy, cum vine ceaiul asta cu efect de ALERGARE? Bei ceaiul si dai jos ca si cum ai fi facut jogging, sau cum?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Adevarul e nici eu n-am raspuns la topicul ala.
Dar m-a busit rasul. Fi-mea e cu capul dupa baieti deja . Are 6 ani si 3 luni. Are si succes, "agata" numai de-aia mai mari cu 2-3 ani si ma vedeam dandu-i sfaturi la prima intalnire "Ai grija, mama. Intreaba-l daca il mai alapteaza maica-sa"

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

bai frate,a innebunit lumea...cum draq vine asta?
da'cand si-o pune-o,si-o pune-o cu tata lu'masa in gura?
scuzati va rog,am vb cam porcos,dar nu m-am putut abtine!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mihaela,de abia acum am sesizat gestul tau!iti multumesc din suflet!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Kokiy, cum vine ceaiul asta cu efect de ALERGARE? Bei ceaiul si dai jos ca si cum ai fi facut jogging, sau cum?

I never fake ... sarcasm

Ihi ...cam asa ceva ...

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Umflatel - cam asa am gandit si eu vazand subiectul .... Si mai ales filmuletul cu o domnisoara de aproape 8 ani alaptata!
Eu nu cred nici in ruptul capului ca mama care isi alapteaza ditai copilul de 8 ani ar putea fi normala si parca tinde sa-mi fie mila de copilul respectiv, de adultul care va deveni .... Mi se pare improbabil sa nu aiba probleme ....
Mai ziceau unele pe acolo ca sanii sunt facuti doar pentru hranirea bebeului, n-au nici un rol sexual. Yeah, right Fix asa gandesc toti barbatii cand vad o pereche de sani Poate daca au fost alaptati pana la 8 ani

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput