Prietenie la plesneala - La Multi Ani, Misha (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mishule,desi ti-am spus aseara,iti spun si astazi...
si fie ca cea mai arzatoare dorinta sa ti se implineasca!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Cadano, esti rea si invidioasa si nu vrei sa-mi pui si mie o pila la Tutunaru sau Iosup. Jtiu io!
Buey,am un chef sa bat azi pe cineva de crec' iau inter city si drept la Iosup ma opresc. Cu care sa dau prima data, cu stanga sau cu dreapta?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

cu picioarele...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

da' ce buey,cu scandura di la pat nu-i bini?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

am deschis topic special ptr Misha la "evenimentele comunitatii".Bagati si-acolo ca nu lesinati !
doar slabiti la dejte !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI!

Mishule, sa fii sanatoasa, fericita si cat mai curand sa plimbi un grasunel pe strada!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

LA MULTI MULTI MULTI ANI!!!

misho, te-am visat azinoapte!!!! vezi tu telepatia asta! stii ce-mi spuneai? "roaga-te Kari, sa-mi dea DD un bebe si mie"!!! am lacrimi in ochi! sa stii ca asa am sa fac, azi dau pe la biserica!
toate florile din lume pentru tine! si multi de la mine!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La multi ani Misha!
Tot ce iti doresti sa se implineasca.

Kay - cum e pana la urma cu auzul Soniei? Ce a zis dr?

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, MISHA!!!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am citit la generale topicul cu alaptarea la 7 ani ....
Doamne Dumnezeule! Acum cand s-o duce fi-mea la intalniri tre' sa ma intreb si daca nu-l alapteaza maica-sa
La 7 ani alaptat la san
Sunt mame la topicul respectiv care sustin ca e normal. Destul de multe. Pe mine ma apuca groaza .... si ma gandesc cat de dusa cu capul oi fi. Mie mi se parea prea mult si sa-l alaptezi la 2 ani, d-apai la 7 .
La 7 ani are dinti definitivi. La 7 ani are cunostinte despre corpul uman, despre sex, despre menstruatie. La 7 ani are prieteni. Mama are si ea dreptul la o viata sexuala. Si tata are dreptul la o viata sexuala.
Imi amintesc (vag) cam cum arata viata noastra sexuala pe vremea cand alaptam si ma apuca groaza ...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pai vezi mai Sorana, de ce scriam io ce scriam? Vaz ca gandim fte asemenator :)

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Am citit la generale topicul cu alaptarea la 7 ani ....
Doamne Dumnezeule! Acum cand s-o duce fi-mea la intalniri tre' sa ma intreb si daca nu-l alapteaza maica-sa
La 7 ani alaptat la san
Sunt mame la topicul respectiv care sustin ca e normal. Destul de multe. Pe mine ma apuca groaza .... si ma gandesc cat de dusa cu capul oi fi. Mie mi se parea prea mult si sa-l alaptezi la 2 ani, d-apai la 7 .
La 7 ani are dinti definitivi. La 7 ani are cunostinte despre corpul uman, despre sex, despre menstruatie. La 7 ani are prieteni. Mama are si ea dreptul la o viata sexuala. Si tata are dreptul la o viata sexuala.
Imi amintesc (vag) cam cum arata viata noastra sexuala pe vremea cand alaptam si ma apuca groaza ...

Sorana si Monica (6 ani)

draga mea, oi fi tu dusa cu capul, dar in alta parte! atunci io cum ma pot numi? tot dusa cu capul!! ca nu mi se pare normal nici mie sa alaptezi pana la 7 ani. am citit si eu acolo, dar nu m-am bagat sa raspund....

misha, eu am tot uitat. sau care se mai ocupa cu prima pagina. treceti acolo si pe ai mei boraci (copii) Victor nascut 1998, 19 februarie. Marie-Luiza, 12 martie 1999.
tre si hasbandu? el e responsabil cu munca, deocamdata, eu raspund de timpul liber!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput