Cel mai usor regim de slabire *3*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza!!!vesti bune!!!dar nu inainte de a multumii tuturor pentru primire!un mare tuturor!deci iata masuratorile mele de azi dimineatza!

kg: 76.9, dimensiuni bust: 103, talie: 89, coapse: 109 se vede ca am avut ceva mancare aseara in mine!

sotziorul meu a mancat aseara, defat asa face in fiecare seara, un sandwich cu tot felu la toast si bine inteles ca mor de ciuda dar ma abtin si aseara ne uitam la un film si baga in el o punga de popcorn dar mai mult decat mirosul nu m-a atras asa ca iar m-am abtzinut! si abia astept sa merg deseara la sala!cat despre ce atzi zis de innot noi nu avem in oras decat un bazin si ala e mizerabil asa ca pas!si chiar vreau sa fac ceva restu zilelor, adica martzi si joi, cand nu sunt la tae bo!!dar stitzi careva cum e spinningul???

rianna_stef buna ideea cu pozica !a mea e incepand de aiciuca

no va pup si ne vb mai tarliu!
si era sa uit !pentru cine are nevoie poftiti aici un car de

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Kay, nu e singura coincidenta: fetita mea e nascuta tot in iunie 07 ca si Sonia (doar ca difera un pic data 11).

In rest am facut-o rau de tot de oaie in weekend sper sa ma redresez pana la noile masuratori- da-i cu dulce , da-i cu paine si total haotic:((((( si pacat ca doar cu remuscarile nu slabesc.

Pentru fetele noi- bine ati venit si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetele cucuiete, haideti la capitolul nr 4

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput