Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Georgiana eu la miscare nu mai merg. am fost, am "copiat" exercitiile, mi-am luat minge de aia si fac acasa miscarea. o sa merg totusi de sapt viitoare la cursurile pt mame.
scutece de finet iti poti face singura, pt ca nu stiu unde gasesti gata facute. cumperi finetul de la magazinele de tesaturi/materiale.

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e gata analiza mea de streptococ...o sa o primesc pe mail intr-o ora...
nu am aici emoticonul ala dupa messeenger in care imi rod unghiile pt ca era mult mai potrivit

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salut dragalasele
cand vad asa cum suntem in toiul discutiilor despre bagajele si nasteri....imi dau seama ca intram in linie dreapta; eee, eu mai am ceva de stat, dar oricum, bag si eu nasucul la discutii, mai mult pentru luat notite.
mutunoiul meu este un zvapaiat si jumatate, aseara s-a plimbat si a topait in voie spre extazul lui taica'su' care se distreaza copios de sunetele pe care le scot eu cand imi iau cate o smetie in ficat
astazi mergem si noi la ginecolog, sa vedem ce zice ca avem de facut in trimestrul 3, eventual sa-l intreb de antitetanos, chestii din astea; sper sa nu fie probleme, sa nu -mi recomande vreun repaos, ca n-as rezista; am avut asa o energie in ultimele 2 saptamani, de ma cearta toata lumea, inclusiv la servici unde m-au prins alergand pe scari. eu ma simt super bine, chiar dorm bine, ma trezezsc odihnita si energica, Doamne-ajuta sa ma mai tina macar vreo 2 saptamani (ca vorba sotului- tare bine e cand n-am nervisori pe fund).
aaaaaaaaaaa, mare intrebare la fetele care folosesc crema epilatoare: ce folositi inghinal???? ca aseara mi-am tras o freza cu lama(normal, ca doar mergem la doctor), dar cum a fost facuta pe NV, a iesit o mare iritatie, cu multe taieturi si usturimi, de mai bine-mi bagam in bat undeva. plus ca nu stiu ce am luat si ce-am lasat, m-am studiat eu nitel cu oglinda, si-am zis.... asta e, poate nu se uita prea mult. dar tare as vrea o crema pt epilat inghinal, sa o am de acum incolo, si mai ales pentru vreo urgenta, sa stiu ca in 10 minute sunt "chel si frumos", gata de vizionat. eu am luat veet, dar cice nu e bun la inghinal si perianal.
pupi multi

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

chiar, 1)voi cum stati cu celulita? eu am facut pe picioare si pe fund...nu imi vine sa cred, asta vara ma fatzaiam numai in fuste scurte-scurte ca nu aveam nici urma, si acum... sper sa fie doar o chestie hormonala sau oricum specifica sarcinii.

2) stie cineva ce e permis in sarcina pt hiperaciditate?

30+
poze

AMR 10 saptamani

am facut si eu celulita cu gramada, de la genunchi in sus si pe fund. am si de dat
pt acid (care ma chinuie de mor) eu iau rennie sau dicarbocalm. ziua incerc sa mai si rabd, dar cand ma culc pun o pastila in gura si o lipesc de cerul gurii sa ramana pana dimi, si se dizolva incet. altfel e jale.

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

eu mi-am cumparat 10 metri de finet fin obor. Latimea e de 90 cm ceea ce il face candidatul perfect pt cearsafuri de pat la patuturile de 60 cm latime. Cearsafurile astea din finet sunt super bune pentru ca se spala usor si nu sunt iritante pt bb. Veti vedea ca astia mici regurgiteaza laptic dupa fiecare masa, chit ca-l bati pe spate sau nu dupa. Va trebui sa le schimbati si sa le spalati f des. In plus e bien sa ai o folie protectoare intre salteluta si cearsaf in caz ca ...

27+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

maria-k - merci mult. il trimit pe al meu sa imi ia acum. si la mine e exact cum zici si tu, intr-un cuvant:GROAZNIC
mai ales seara, imi e groaza sa mananc ceva, despre fructe ce sa mai zic.

am primit si rezultatele la cultura de col. nu am nici urma de streptococ de tip b!!! am scapat de antibiotice si stres

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
chiar, 1)voi cum stati cu celulita? eu am facut pe picioare si pe fund...nu imi vine sa cred, asta vara ma fatzaiam numai in fuste scurte-scurte ca nu aveam nici urma, si acum... sper sa fie doar o chestie hormonala sau oricum specifica sarcinii.

2) stie cineva ce e permis in sarcina pt hiperaciditate?

1)mda.. si eu am descoperit ca picioarele mele incep sa semene cu o plapumioara...
2) eu stiam de Maalox

Denisa-Madalina 26+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Si eu am...celulita pe picior pe partea din spate. Nu foarte multa da e. Pana acum n-am avut niciodata...Sper sa treaca de la sine odta ce isi va reveni organismul dupa si nu vom mai retine atata apa. Asta e marea mea problema: mi se umfla "sunculita" de pe pulpite si glezne

27+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris26, bine zici cu burtiera, mai asteptam !!!

La celulita ma inscriu si eu !!!!! am burete pe coapse mai ales, dar e timp ... sa se extinda !

32+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Aris , unde faci analizele? Eu pana acum imi faceam analizele la Medlife dar in ultimul timp sunt cam dezamagita de ei.

Bagajul de spital inca nu mi l-am facut. Nume pentru bebe nu am ales. Sunt intr-o "nesimtire" totala.

La capitolul celulita...

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 29+

Mergi la inceput