Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
Maria_K spune:
nici eu nu pot sa ma bazez decat pe mine. pe sotul meu daca-l trimit sa ia ceva, ma suna de vreo 3 ori pana ajunge la magazin, de la magazin inca de vreo 2 ori si tot vine fara ceva.
Maria 33+ Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
pisigri spune:
Gaza,
sint sigura ca nici una dintre fetele cu probleme care scriu pe aici nu se asteapta la sprijinul de care au parte; dar ne ajuta si pe noi sa ne mai descarcam grijile....mai ales ca eu am impresia ca doar femei care sint insarcinate ACUM pot intelege cu adevarat ce e in sufletul nostru. La mine de ex mama incearca sa imi ridice moralul spunind ca sarcina cu sora-mea a dus-o cu burtica pietroi luni de zile si nu a luat nici o pastila si nici control vaginal nu i s-a facut niciodata (asta acum 20 de ani); sucita cum sint, o percep ca pe "eu am putut, tu de ce nu poti??", desi stiu ca nu asta vrea sa imi spuna...
Sau sotul, care de asemeni isi doreste din suflet copilul asta si este...vesnic mirat si bucuros sa o simta, sa ii povestesc ca misca etc...alataieri cind am ajuns acasa si am bocit in nestire, mi-a zis ca "o sa fie bine" si ca "cel mai important e sa fiu eu sanatoasa"...de asemeni, stiu ca ...ce zice el e de bine, dar am crezut ca il bat cind am auzit...
Despre normalitatea contractiilor BH, eu incep sa am oarece indoieli, in sensul ca poate o fi fiind normal sa ai 3/zi, dar cert este ca si aceste contractii pot deschide colul. prin urmare, i-as cere dr sa ma monitorizeze cu grija; e mai usor de tratat un col inmuiat decit unul deschis...cit despre statul in pat care vine la pachet cu tratamentul asta, eu nu sint o persoana f activa, si tot ma simt un pic pedepsita, ca imi propusesem sa pictez pereti in perioada asta, nu sa stau ca o leguma...ce sa zic de fetele care stau deja de luni de zile...
A, si inca ceva. statul asta in pat chiar e bun...luni am galopat, dr mi-a dat vesti proaste, ieri am stat cuminte si m-a intepat ba colo ba dincolo, azi insa m-am trezit mult mai bine, nu ma mai doare nik (in afara de amortelile aferente...) asa ca daca vi se spune repaos prelungit, fiti cumintele si ascultati. Eu sint mult mai optimista acum, ca ma simt bine, si sper ca vineri la control sa ave, ceva vesti bune...eu inca visez la peretii aia :P
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
novus spune:
Buna fetelor!!!!
Tot citesc dar nu prea apuc sa scriu pt ca la birou am auditul in vizita si trebuie sa fiu ochi si urechi iar seara mai trebaluiesc pe acasa si gata s-a dus ziua !!!
Super lista de spital, o sa ma apuc si eu de pus in gentuta , dar deocamdata nu prea am ce in afara de camasi noapte,halat si pompa san !
Apropos de burtiera oare e indicata dupa cezariana ? zicea cineva ca nu merita cumparata de acum ci doar dupa..
Mille, tu ma intrebai cum o sa nasc, deocamdata eu zic ca va fi natural, dar trebuie sa mai vedem cu cordonul daca nu obstructioneaza
32+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
lysbeth spune:
Referitor la bagajeluld e spital
Intr-o criza clasica de nervi deja am plecat la cumparaturi de una singura sa ma calmez. Si printre altele am luat si un pachet mic de pampers new born pt ca stiam ca tre sa am cateva. Si cand m-a vazut sotul cu ele... s-a albit la fata si m-a intrebat : il faci acuma?
saracutul incearca sa se abtina cat poate sa nu cumva sa se enerveze da nah... nicio sansa. Hormonii astia is de groaza
27+ Damian Codrut Andrei
aris26 spune:
bravo fetelor1 buna lista. sa nu uitati trusa de recoltare celule stem si cea pt epidurala...daca e cazul
si eu zic ca e mai bine sa impartim totul in doua gentzi. chit ca le punem in mashina pe amandoua, dar cel mare e bine sa ramana la sotz. cand am fost intrenata m-am shocat cand vedem cu ce geamatane veneau fetele la nascut. asistentele se cam strambau si pe buna dreptate ca doar ele urmau sa le care din salon in salon, atunci am zis ca eu vin sa nasc cu posheta pe umar si au ras toate ca asa e cel mai bine. dupa ce ma schimb si imi fac internarea ii plasez sotzului absolut tot. o sa raman doar cu dosarul de analize, o sticla doua de apa, telefon si poate un prosop. restul sta pe hol la galerie. toate o sa ne trebuiasca de abia cand ajungem in salon. e adevarat ca eu ma bazez pe sora-mea pe ea o sa o frec sa imi aduca ce imi mai trebuie. ce rost ar avea sa am pompa de san in geanta sub patul de travaliu?
30+
poze
AMR 10 saptamani
georgiana310 spune:
ILINCA, da, din pacate uite ca m-am trezit cu glaucom la 25 de ani... M-au ajuns blestemele alora care zic ca cica am ochi frumosi. Si la ce bun?! Imediat dupa ce nasc plec la Budapesta sa il operez!
Vaaai, Maria, multumim pentru listuta!!! E foarte utila desi cred ca eu o sa sar o gramada daca nasc in clinica privata. Insa am sa merg si eu cu lista facuta sa vad ce scad si ce adaug in functie de ce imi spune nenea dr... Maria, am uitat sa te intreb daca mai mergi la miscare la neo...nu stiu cum ii zice! Daca te duci, poate vin si eu :D
28+ Brisees
gia
aris26 spune:
novus - eu ziceam ca e mai bine sa o cumperi dupa ce ai nascut...bine nu tu..ca nu ai cum
la cezariana nu prea se recomanda si cum nu avem nici o garantzie 100% despre felul in care o sa nashtem ce rost are sa dam 150 de lei pe ea cand o gaseshti la orice farmacie in orash. in 30 de minute poti sa ai centura livrata la pat de catre un apartinator saritor
30+
poze
AMR 10 saptamani
aris26 spune:
ina - serios? 20? pe bune ca eu nu le vad...fara gluma. e evident ca kg astea se asheaza diferit de la om la om, iar tu esti printre cele norocoase.
chiar, 1)voi cum stati cu celulita? eu am facut pe picioare si pe fund...nu imi vine sa cred, asta vara ma fatzaiam numai in fuste scurte-scurte ca nu aveam nici urma, si acum... sper sa fie doar o chestie hormonala sau oricum specifica sarcinii.
2) stie cineva ce e permis in sarcina pt hiperaciditate?
30+
poze
AMR 10 saptamani
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Sunt perfect de acord ca barbatii nu se descurca la organizat asa ca e numa bine dak il faci pe al doilea si ii dai indicatii clare fara dubiu: Vezi bagajul asta de culoarea x? Pe asta mi-l aduci dupa ce se naste pui sau... vezi tu dak nu! |
Exact asa ma gandesc sa fac si eu cand va veni momentul. Bagajelul nr 2 va fi si el gata, iar pisoiul agitat va trebui doar sa il ia si sa il aduca asa cum e. La trimis dupa cumparaturi nici nu vreau sa ma gandesc, ca cine-stie cu ce vine. Nu se descurca el la cumparaturi nici in mod normal, dar "in asemenea momente".
Denisa-Madalina 26+ cu Adela