Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
fetele, celulita servesc si eu o portie maaaaare, pe coapse si fund; dar am alta problema, mai grava decat celulita: m-am dat cu cremite antivergeturi de la mustela pe sani cu coborare pe maini, pe burtica cu coborare pe solduri si aripioare.........si unde vredeti ca au aparut 6 vergeturi vinetii????? pe partea interna a coapselor. pai cine s-a gandit sa se dea pe acolo cu crema?????????? stiti voi, zona in care se freaca piciorusele unul de altul cand esti grasan. acuma tot frec la ele cu mustela, dar odata aparute.....nu mai pleaca (da' macar sa nu-si cheme si rudele). pe unde m-am dat cu cremite, sa stiti ca n-au aparut, dar sunt convinsa ca sunt la stadiul de "inca" nu au aparut, ca vad ca am predispozitie spere ele. o sa incerc sa fac masaj mai mult, eventual sa-mi bag sotiorul la masaj, dar pe burtica stiti voi, trebuie sa ne facem singure sa nu-l deranjeze pe bebe, pe sani daca-l pun....vai mama lui ca de cand e pe pauza de..... as fi chiar sadica, ar mai ramane pulpitele si pentru el.
diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
pisigri spune:
m-a pus mama naibii sa ma cintaresc azi...
raportam, in sapt 30: 15 kile in plus, o splendoare de celulita de care nu stiu daca mai scap vreodata....in schimb mai putin par (nu in cap, in alte locuri), nici o vergetura inca desi folosesc nivea lapte de corp cind imi aduc aminte....
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
georgiana310 spune:
Fetelor, dar de ce este pauza de ??? Mie nu mi-a spus nimic doctorul! Si daca nu mi-a spus...
Chiar, cred ca de pe la 32 sapt... gata, asa-i?!
28+ Brisees
gia
carmenada spune:
Maria, multumin mult pentru listuta ta, la care as adauga si eu, ca am vazut mamicile de la alte odisee, au avut cu ele carbune medicinal, pentru ca ziceau dupa cazariana te balonezi ingrozitor si senzatia este tare nasoala. Singurul lucru care ar functia ar fi acest carbune medicinal, insa nu am intrebat doctorita, sa aflu si parerea medicala... Voi stiti ceva despre asta?
Aris, mie doctorita mi-a zis ca pentru arsuri stomacale pot lua Maalox sau Dicarbocalm. Offf si despre celulita , mai bine nu-mi aduc aminte, ca mie imi vine... sa acopar toate oglinzile din casa... sa nu mai ciorchineii de grasimita de pe pulpe si popou. Eu pana acuma am pus vreo 7,5 kg si toate de la genunchi.... pana sub sani... Din cate am inteles tot ... hormonii sunt vinovati, si ca ... avem sanse sa ne revenim. Pe mine chiar ma enerveaza ca niste "zemuri" strica.... munca mea de ani de zile, pentru ca eu mergeam la sala de 3 ori pe sapt si faceam si masaje anticelulitice. Si acuma... na! ... trebuie sa urmaresc cum inforeste. Dar ii venim de hac dupa
Mi s-aparut tare practica ideea cu 2 bagaje pentru spital, mai ales ca am tot vazut fete in spital, care venisera cu un teanc de bagaje si nu prea aveau pe unde sa le lase, asa ca ne rugau pe noi sa avem grija de ele.
Fetelor, am si eu o intrebare prosteasca : Cum adica folositi scutecele de finet pentru alaptatat? Sa infasati bebe in el cand este alaptata??
Carmen 27+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Maya, eu mi-am facut un obicei din a-mi petrece serile in pat cu laptopul in brate si cind nu e "agitatie" pe forum, parca ma simt...singura Gina 28+ Eu vreau Thomas Tati vrea Cristian Va fi oare Thomas Kristian?? Poze AMR |
inapreda nu esti singurica
26+ cu Maria
Vine barza!
carmenada spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Fetelor, dar de ce este pauza de ??? Mie nu mi-a spus nimic doctorul! Si daca nu mi-a spus... Chiar, cred ca de pe la 32 sapt... gata, asa-i?! 28+ Brisees gia |
Pai daca doctorul nu ti-a pus interdictie, te poti bucura in continuare . Unele dintre noi, din pacate, din motive medicale, trebuie sa stam cumintele sa nu cumva sa suparam: un uter mai nervos, o placenta asezata aiurea, un col deschis si moale etc
Carmen 27+
alina.n spune:
citat din mesajul lui petrean Seara buna...raportez si eu o vizita la dr...bebei cu 1650 grame..respectiv 1780...si mi s-au mai dat 4 sapt maxim..cat sa ajung la 36..asta cu repaos la pat..si "plimbari"de 10 minute zilnicsa ne-ajute Dumnezeu... Bogdana 30+si + Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
Bogdana ma bucur ca bebeii sunt bine si cresc, tu ai grija de tine, fara efort si stai cat mai mult la repaus. Mult a fost putin a mai ramas, iti va ajuta Doamne Doamne si vei ajunge cu bine si la termen.
26+ cu Maria
Vine barza!
lysbeth spune:
scutecul de finet il foloseste sa-l pui pe umar inainte sa il bati pe bebelus pe spate casa dea afara aerul. Sigur regurgiteaza putin lapte dupa operatiunea asta. In schimb dak faci operatiunea asta de fiecare data dupa ce mananca are sanse mai mici sa-ti faca colici
Referitor la sex: eu am facut pana cu o zi sau doua inainte de nastere data trecuta. De ce nu mai trebuie sa facid e la 32 de saptamani? Mie nu mi-a zis nimeni nik pana acum
Oricum acum nu am chef nici sa ma pici cu ceara dar sunt curioasa:p
27+ Damian Codrut Andrei
georgiana310 spune:
Nuu, nu mi-a zis nimeni NU de la 32 de sapt. Dar am zis eu ca ar fi de bun simt...
Oricum, tati se teme ca am putea sa ii facem rau bebitei si e foarte stresat dar ma-sa... Asa ca daca nu imi da EXIT doctotul, imi da sotul!
28+ Brisees
gia
inapreda spune:
Aris, intr-adevar, depun uniform dar tot greoaie ma simt si tare mi-e frica ca o sa slabesc greu.
In ceea ce priveste celulita...e in floare mai ales, ca, inainte de Sarbatori, am renuntat la masaj. O sa reiau insa, imediat dupa nastere: minim 3 sedinte pe saptamina si vreau sa-mi cumpar un Leg Magic.
Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR