Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
ina- multumesc adevarul e ca nu am mai spalat la mana nimic de ani de zile, si acum...deshi ma durea spatele de muream...mi-a facut chiar placere. am lasat chiar un film in mijloc ca sa termin.
pai dupa ce ai mobila montata poti sa le speli linishtita ca daca le pui in shifonier nu au cum sa se prafuiasca, totushi nu e vara sa fie plin de praf. dar ar fi bine ca macar o saptamana sa lashi mobila sa se aeriseasca cu toate ushile si sertarele deschise. la noi a durat ceva pana a ieshit mirosul ala de vopsea de lemn.
30+
poze
AMR 10 saptamani
Ilinca_M. spune:
Intre timp am gasit si pe net despre caz: femeia avea 41 de ani. Fetitza a cantarit 972 de grame la nastere (cred ca toti ai nostri au mai mult!) si va purta numele Aya, care in araba inseamna minune.
Daca aflati mai multe de beneficiile ceaiului de zmeura in nasterea naturala, sa-mi ziceti si mie, ca-s pusa pe fapte mari! Georgiana, cum de ai glaucom asa de tanara? Cu unghi inchis sau deschis? Intreb ca si maica-mea are, dar i s-a descoperit pe la 55 de ani.
26
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
inapreda spune:
Aris, multumesc de sfat. La bebe in dulap si in sertare ai pus hartie sau...altceva?
Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
Maria_K spune:
buna burtici
am intrat acum pe contul de mail si am vazut ca e gol. eu nici nu am schimbat/mutat nimic si nici nu am sters. poate careva le-a sters din greseala. pacat ca erau multe materiale interesante acolo. o sa incerc sa le trimit iar pe care le mai am. partea buna e ca majoritatea se mai gasesc in "sent".
eu am fost ieri la medic. casandra e bine, foarte activa (se plicti si ea saraca), are aprox. 2 kg. ar putea fi si mai grasuta, dar si asa e normal.
din pacate domnisoara sta cu capul in jos, dar oblic, mai mult in partea dreapta, ceea ce o face pe mami candidata la cezariana (acum cand deja ma pregatisem si obisnuisem cu nasterea normala).
cel putin 4 sapt mai stam linistiti. speram.
mi-am luat ieri si ultimele chestiute (pampers, servetele umede, articole pt baita)
bagajul e cam gata. mai trebuie sa-mi iau slapi de plastic pt dus si sa vad ce camasa sacrific pt travaliu (daca avem noroc sa avem parte de asa ceva). la Gine1 in cluj unde voi naste eu trebuie sa ti le duci tu pe toate.
"edit" am uitat sa va spun. pe mine ma dor sanii de o sapt ingrozitor. mai ales in zona sfarcurilor. pe voi nu?
Maria 33+ Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
aris26 spune:
ina - chiar ieri ma gandeam sa pun o folie speciala antiderapanta in sertare si pe rafturi pentru ca hainele sunt f mici si se darama gramada mea frumos impachetata la cea mai mica mishcare.
ilinca - pai o pacienta a doctorului meu a nascut in decembrie o fatitza de 900g care e bine sanatoasa. o sa stea mai mult in spital dar in rest e ok. si asta la noi in romania.
30+
poze
AMR 10 saptamani
inapreda spune:
"Tufete", am pus ceva poze noi cu "balenutza". N-am zis nimic cind aveati voi disputa cu "care da mai mult" dar, sigur, conduc detasat!
Maria, nu fi ingrijorata: Gine 1 e o clinica f. buna. Bravo pentru bagajul de spital. Ne dai si noua listuta ta, te rog?
Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
aris26 spune:
maria- felicitari pentru domnishoara ta cea mare. ei lasa ca vedem noi cum nashtem, copii sa fie bine si restul nu mai conteaza.
30+
poze
AMR 10 saptamani
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Denisamada, cred ca sint si eu in situatia ta. Adica, AM IMPRESIA ca totul e ok. Cum recunosti contractiile? Nu ride de mine, please... |
Cum sa rad? Sa ma fi vazut pe mine ce candida spuneam ca nu simt absolut nika si sunt "ca inainte", iar ginecologul si echografistul imi ziceau ca am contractii, OI al colului deskis si alte minuni. Pana la urma am ajuns sa iau antispastice in continuu (un fel de protectie anti-prost ), cu atat mai mult cu cat placenta era si jos inserata. Acum am invatat sa le recunosc, le-as descrie ca o senzatie de presiune, un pic asemanator cu senzatia ca vezica urinara e plina. Daca palpez burtik atunci e tare ca un bolovan Iau un no-spa si stau cuminte in patut. Trece. Mai greu e daca nu sunt acasa... dar incerc sa cam stau acasa (la serviciu ma duc 1-2x/saptamana). Intre timp, placenta a mai urcat cativa cm, asa ca antispasicele au ramas "la nevoie".
Denisa-Madalina 26+ cu Adela