Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 6
Somleac spune:
La multi ani Mara !!!! Cristina sa-ti traiasca fetele si sa-ti aduca numai bucurii.
Moni si eu am patit asa ceva cand am fost insarcinata cu Matia ( ma refer la dureri din astea in luna mica de sarcina).Eu le-am tratat cu inot.
Cristina am inteles bine? Vrei sa -i pui nume la pitica ELsa? sau vorbiti despre o persoana? Mi-e imi place Elsa daca-i vorba de nume asa in general.
Anca cand e aia acusi? Ca eu tre sa ma bag in pat. Dimineata am sa ma trezesc la 4 ca plec la Caransebes.
Ada am vrut sa te sun sa ne intalnim noi 2 , singurele doritoare, dar Alex e bolnavior cu diaree si asa ca n-am avut nimic distractiv in program. Doar musafiri
De vineri a facut Victoras primii pasi singurel. Din pacate nu am reusit sa-l filmam. Cand vede camera se arunca spre ea si isi pierde echilibrul. In seara asta am jucat fotbal. Noi eram Romania iar restul , in special o floare, saraca , erau portughesi. Nu ma intrebati de ce. Asa a zis Alex. Usa de la camera lor a fost poarta. Eu cu Vic in brate si urlam tare amandoi gooool si ridicam mana sus. Inainte de culcare, Vvic fiind in brate la taica-su il intreb Vic cum strigam noi gol? Dar el intoarce imediat capul spre usa si ridica din umeri , a facut o fata de ne-am spart. Unde vezi tu gol mai femeie?
Musai sa ma duc langa Matia in pat ca are treaba cu piratii.
Am pus aici poze si filmulete http://community.webshots.com/album/569696360ddDHGk
Noapte buna.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ancapolgar spune:
Na, cu scuze pt intarziere, aveti aici pozele: http://community.webshots.com/album/569693592pglvzO?start=12
Pupici si noapte buna tuturor!
Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
cristinacsa spune:
LA multi ani, Mara!
Cristina, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Tu arati foarte bine cu burtica, iar MAra si Maia sunt tare frumoase. Bogdanelu e deja maricel, iar Alex e un smecher...
Ildi, ai 2 puiuti tare frumosi.
Miha, felicitari pt plimbaretul Victor!
Alina, nu facem nimic deosebit, chestii obisnuite.Fetele vroiau ieri sa mearga la noul Gemi Spa...
Cristina si gemenele
ancapolgar spune:
Miha, felicitari harnicutului Victoras! Mai, copilasul asta e mortal, evolueaza cu o viteza....
Anca , mami de Alex
Claudelu spune:
La multi ani, Mara
Sa cresti mare, sanatoasa si cuminte
Neata la amiaza!
Iaca incet incet imi revin si eu din draci ...ca m-au zapacit cu telefoanele...zi de zi, nenumarate telefoane cu fel si fel de intrebari...ei na, daca conducerea a decis ca din ziua in care ne-am semnat preavizu nu mai mergem la munca inseamna ca, chiar nu mai aveau nevoie de noi si atunci de ce atatea telefoane??? de ce pe preavizul meu scrie ca postul meu s-a desfintat si totusi munca mea a preluat-o altcineva?? mii de intrebari fara raspuns...asta e, le iau pe toate asa cum sunt!
Sambata am fost la nunta unde m-am destrabalat de-a dreptu Am dansat pana n-am mai rezistat sa tin in picioare tocurile de 10 cm Da mai, pentru prima oara in viata am incaltat pantofi cu toc de 10 si culmea chiar am rezistat pana la 4 dimineata, in conditiile in care am dansat non stop
Raul e la gradi asa ca in continuare ma destrabalez Sunt intr-un mini concediu...deocamdata si mmmmmmmm de bnine e sa dormi pana la 10-11
Cam atat deocamdata, transmisia se intrerupe...Marte catre Jupiter, alooo, alooo, pierd frecventa
ancapolgar spune:
Clau, ce figura esti!Eu ma tot chinui sa trimit mail si nu pot nicicum, s/a tacanit netul asta....
Anca , mami de Alex
alinamoro spune:
Anca, multumim pentru poze. Am vazut mamici frumoase si pitici tare scumpi .Mara si Maia au crescut mult de cand nu le-am vazut si Alex un adevarat cavaler printre ele. In sfarsit l-am vazut si pe Bogdanel care e un grasunel.
Ce patit Maia la manuta?
Miha, mi-a placut familia Pomel. O poza in grup nu ati facut?
Felicitari lui Vic pentru primii pasi.
Clau, imi place ca ti-ai revenit la starea ta "originala". Sanatosi sa fim, asta conteaza.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Mara va multumeste pentru urari Na, acum ati vazut si burtuca, m-a salvat Anca Ideea e ca aven calculator nou si n-am apucat sa instalam toate programele...
Miha, da, de nume era vorba, nu persoana
30+ cu Mara 18.01.2007
adablackcat spune:
Foarte scump Bogdanelu mic, Maia ce-are la manuta? Pe sarbatorita am vazut-o cam pe jumate in poze , Cristina esti faina de numa'. Deci ati ramas gravide de-odata si tu si prietena ta?
Anca, multumim de poze, imi place culoarea parului tau.
Alina, in prima saptamana de gradi au avut lectie deschisa? Ca ai mei doar din 12 au mers la gradi. Eu o sa caut sa-i mut pe ai mei la o gradinita normala pentru ca aici platesc degeaba. Dimineata, dupa ce ca au doar jumate de felie in fata, Iulia n-o mananca nici pe aia, abia musca de vreo trei ori, iar la amiaza foarte rar se intampla sa manance. Ori nu-i place (mamaliga, spanac, carne, varza si muuuulte altele pe care nu mi le aduc aminte) ori uita pur si simplu. Cel mai des se ia la povesti cu vecinii de la masa si nu mananca deloc, si nici nu-i e foame. Si dimineata se intampla sa uite sa manance. Partea buna e ca intotdeauna ne zice adevarul, adica ar putea sa ne minta ca a mancat, dar n-a facut-o niciodata. Vlad mananca, doar daca nu-i place "dechiar" mancarea nu mananca. Adevarul e ca e slaba rau. De doi ani incoace a pus doar vreo doua-trei kile pe ea. Asa ca o sa caut o gradinita cu p normal, mai ales ca le pot pregati eu mancare klumea in fiecare zi. Daca gasesc in Micalaca cu atat mai bine. O sa incerc probabil direct la gradinita la care a mai fost Iulia in grupa mica.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Ma duc sa ma uit la pozele cu Vic si restul trupei.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)