Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
LA MULTI ANI MARA!
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
LA MULTI ANI MARA!
Cristina M., sa va traiasca printesa!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Io-s in plina criza de sciatica,nu mai pot calca pe piciorul drept ca imi vine sa urlu de durere Si bineinteles abia ma ridic sau asez.Fix asa am fost in luna a saptea si a opta cand eram gravida cu Diana,abia ma taram.
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
No Moni te-ai "aranjat". Si faci vreun tratament?
La multi ani Mara scumpa! Asteptam poze cu voi!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
M-am aranjat da! Pana la urma am luat un supozitor de indometacin ,ca nu mai rezist.Si o sa il chem pe un tip ce mai imi facea masaj si reflexoterapie,el martea are zi de masaj,sper sa poate veni seara si la mine sa ma repare un pic.
Acum m-am fixat aci pe scaun,ca am de facut conta,dar daca vreau sa ma ridic e nasol.De acum dupa amiaza m-a apucat asa de rau,zilele trecute doar cand si cand ma mai impungea.
ancapolgar spune:
Salutare! Stati usurel fetelor, ca acus o sa vedeti poze si cu Bogdanel al lui Nico si cu burtica Cristinei, numai sa apuc sa le incarc. Faina o fost petrecerea, copilasii s/au simti bine. Alex imi tot zicea: "Hai mami, la fete!"
Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
flavia ramona spune:
Moni, pe mine ma sagMeta in ultima luna in buca, ca mi se prindea cate un nerv pe ici pe colo. Nasol, da nu poti sa lasi conta si sa stai intinsa?
CristinaM, ii fain Elsa. Soramea nu e hotarata inca la nume, mai negociaza. Abia astept sa vad ce o fi, nu i-am cumparat inca nimi k nu stiu exact ce o fi.
Miha,.
Clau, cum stai cu moralul?
Nu cred ca v-am zis, l-am inscris pe B la gradi, acolo unde-i si Raul a lui Clau. in ce am vazut mie mi s-a parut faina gradi, oricum e aproape de casa si asta a fost un punct forte, pt ca io pot sa-l si duc si sa-l iau de la gradi, avand in vedere programul nu tocmai fix a lui Sorin.
flavia ramona spune:
Scuzati greselile da scriu de pe notebook si nu sunt obisnuita cu asta.
Carmen si io am raspuns la detergenti .
Sa vedeti ce am reusit io, pe langa ca sunt experta in rupt unghii la greu, amu am reusit sa-mi desfac unghia de carne pe margine de sus pana jos . Cum naiba reusesc nu ma intrebati da doare de mor.
Gabi, io am vazut tarziu ca s-a propus o eventuala intalnire ca io vroiam. Amu seara m-a lovit pofta de inghetata de la Coandi.
alinamoro spune:
Moni, stiu si eu cum e durerea aia groaznica, mai demult faceam des lumbago, mai ales daca stateam mult in frig.
Daca ai putea sta mai mult intinsa. Nasol e ca nici nu poti lua medicamente acum.
Anca, asteptam cu nerabdare pozele.
Flavia, si eu imi rup unghiile pana in carne, nu stiu cum... Nu v-am zis ca o saptamana m-au tinut unghiile cu gel (cat am fost la tara si n-am lucrat), s-au desfacut si apoi rupt. Acum vreau sa-mi pun iar, dar nu reusesc sa creasca ca se tot rup.
Am vorbit si noi pentru Ade la gradi, ea ii va lua locul la Dragos.
Ada, a fost Iulia la gradi saptamana trecuta cand au avut lectie deschisa?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze