Mamici din Arad...! (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No Miha,acum am vazut postarea cu detergentu'.Stai linistita ca nu am avut musafiri,oricum mersi ca mi-ai adus actele.
Io nu m-as fi incumetat sa fac clatite.De fapt si daca as incerca si se caraie putin Serban si eu il ignor imediat se pune pe bocit sora-sa,cum ca eu nu-l bag in seama si el saracutul e tare nefericit.Asa ca as avea doi bocitori si nervii mei nu rezista .
Ildy foarte scumpi copilasii tai si seamana bine intre ei.Nu ai emotii cand sare David prin jurul lui Ivette?am vazut ca avea in program sarituri de pe canapea

De unde luati voi detergentul Sano?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu tot de la amway am detergentii, pun lichid la colorate si solid la albituri. Si alte produse de curatat tot de la amway, desi inainte am mai luat si sano. Eu am gasit la ceva magazin in Vlaicu.

Miha, eu a trebuit sa imi astept copiii cu tort, asa au dat comanda, dupa care am facut si placinta cu mar, iar azi fac cremes ca n-am facut de mult. La clatite de ai mei e numai gura, ca de mancat nu le prea mananca, ma mai scapa Teo de ele...
Deci, ne intalnim in weekend la ceva loc de joaca? Adica maine sau poimaine.
Maria-rubi, aveam eu de vanzare masina mea identica cu a Alinei, dar am intrebat prima data prietenele astea apropiate daca sunt interesate, si prima intrebata...prima adjudecata. Am luat alta cu doua malaxoare.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
In sfarsit reusesc si eu sa scriu cate ceva, de citit am citit tot pe la 12 noaptea.
Aseara am fost la ziua unei prietene, ieri la lucru si-au sarbatorit 2 colege ziua de nastere, deci am mancat f mult, mai ales prajitura si tort...am pus pe mine 2 kg de la sarbatori.

Clau, ce s-a intamplat cu barbatul verisoarei tale, a fost bolnav? Imi pare rau!

Ada, si eu periodic fac ordine la jucarii, unele le dam, altele le ducem la tara si se mai joaca acolo cand mergem. Maica-mea le-a pus in saci si vara copiii le golesc toate in curte. Sa vezi ce bucurosi sunt.
Ioi ce pofta mi-ai facut cu cremesul, in liceu era prajitura mea preferata. Era f buna la cofetarie.

Citat:
Alina spor la treaba.Am si eu o verisoara asistenta la o dr.de familie si stiu ca fara voi nu s-ar descurca doamnele.

Carmen, mersi! Sa stii ca-i f adevarat.

Gabi, astept poza cu peretele mazgalit.

Ildi, sunt tare scumpi copiii, au niste ochi superbi amandoi!

Miha, subscriu, esti de admirat! Chiar daca ma repet mai zic o data, eu n-as rezista. Matia, ii un scump cu chitita lui.

Anca, imi place ca esti activa, tine-o tot asa. Ceva poze cu Alex nu ne pui?

Eu pe Niko m-am suparat ca nu ne-a pus nicio poza cu Bogdanel...

Cristinacsa, voi ce mai faceti, cum sunt fetele?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Cateva poze recente cu Alex aicihttp://good-times.webshots.com/album/569665908resddj
Nu prea am facut poze in ultimul timp... Dar va promit ca daca nu apuca Nico, fac eu niste poze cu Bogdanel si le pun sa le vedeti.

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, ce calut fain aveti si vad ca Alex e tare incantat de el!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen nu sunt tot timpul pe aceeasi masina, iar de mers mergem unde ne trimite(nu dor pe o anumita arie), si in Aard si in localitatile din apropierea lui....
Si chiar daca de multe ori avem de-a face cu tot felul de boschetari plini de paduchi, de tot felul de betivani agresivi.. sau de alte cele....mie tot imi place la nebunie ce fac.
Vrem poze de la ziua printesei tale!

Mara(ca maine lucrez de zi...)
Maria_rubi sa va traiasca papusica si sa fie sanatoasa!

Clau imi pare rau de sotul verisoarei tale....Condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Stie cineva ce piesa e la teatrul de papusi maine?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen eu nu stiu ce piesa e la teatru.
Anca ce a crescut Alex! E fain calutul si vad ca il indrageste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Carmen, eu am un numar de telefon de la teatru la care raspunde ceva robot din cate am inteles (inca n-am incercat) si iti spune ce piesa se joaca. 0357 414180.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Mara. Sa cresti mare , cuminte si sanaoasa. Cristina mie imi place Elsa. Tu chiar nu vrei sa ne arati burtica. poate faceti azi poze de ziua Marei.
Vad ca nu mai zice nimeni nimic de intalnire...

Mergi la inceput