Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
Hello si de la mine!
CLAU ce m-am distrat azi la birou de mesajul tau
Am vazut aseara pozele puse de Anca,wow ce gravidutza super si ce copilasi unul si unul! Am inca restante la poze,cele puse de Miha si parca mai erau ... poate apuc mai incolo.Acum ma apuc de urgente la conta,ce sa fac perioada cu declaratiile
la toate!
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maria_rubi spune:
Ada, dintre dravidute Nico a fost prima, apoi urmez eu cu DPN 20 martie si prietena noastra, Miha, cu DPN 12 aprilie din cate stiu. Pana acum am luat 10 kg, dar acum vine greul
30+ cu Mara 18.01.2007
gabitzica spune:
Cristina foarte faina burtica. Nu te-ai ingrasat , doar la fata esti schimbata mai tare. Ce a patit Maia la manuta? Bogdanel e un scump si seamana cu mami. Mara e tare dulce...oooo.... nu ma mai plang eu cu peretii mei ca ai tai sunt si mai si
Superba familia Pomel... am vazut toate pozele si filmuletele.
Clau e bine ca faci haz de necaz poate ai auzit ce nebunie e la noi la lucru... nu vreau sa intru in amanunte.
Moni cum mai esti cu sciatica? 394,392, etzetera....
Nu mai pot sa scriu de Ioana...
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Moni cum mai esti cu sciatica? 394,392, etzetera.... |
Inca n-am ajuns la ele sunt doar la jurnalele de TVA
Si cu sciatica tot asa
PS Adica vrei sa zici ca tineti de primarie si intrati la reducerile lui Falca ???
MONI 10s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
Citat: |
PS Adica vrei sa zici ca tineti de primarie si intrati la reducerile lui Falca ??? |
Da-da!
ILDI25 spune:
La multi ani MARA
Miha familia pomel .Ce faina-i poza cu baietii ,eu am ce am cu baietii,bine si fetele imi plac ca doar am si eu o printesa ,dar de cand ma stiu imi doream si un frate si cand am ramas insarcinata neaparat un baiat.
Gabi la pp 17 l-am inscris pe David .
S-a trezit Ivett ,a adormit pe la 8 , cam asta e programul ei ,adoarme la 8 si la 3 e treaza si ne jucam cam o ora ,iar dimi eu sunt zombie. Si tocmai vroiam sa mai invat pana pe la 12 ,ca de azi au inceput examenele si azi am avut unul.
Noapte buna
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
ancapolgar spune:
'Naseara! Nu de mult am ajuns si eu acasa, ca am fost la o plimbarica pana in Ungaria, in vizita la cineva nu la cumparaturi. Apai eu cand mi-a zis Ovi ca e rost de plimbare am si tulit-o cu el, ca abia astept sa ma recreez cate putin, desi tot cu gandul la Alex sunt, ca tot timpul imi e dor de el.
Cristinuto, oare calculatorul tau nou sa fie de vina pt faptul ca nu pot nicicum sa iti trimit pozele nici pe mail?Glumesc, nu are legatura, e ceva cu netul meu si nu stiu ce, ca nu am mai avut problema asta. Am incercat toata ziua si nu am reusit.
Ada, acum deja stau f nasol in ce priveste culoarea parului, trebuie sa ma vopsesc iar, ca mi s-a dus culoarea. Cu ciocolatiu de la Casting ma fac, imi place.
Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
ancapolgar spune:
Scumpica de Maia s-a taiat la degetel intr-un ciob de sticla, saracuta.O pupam sa treaca mai repede.
Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
adablackcat spune:
Ildi, la multi ani sotului tau Stefan! Sa aiba parte de sanatate sa-si poata ingriji frumusetile de copii ce-i aveti!
Rusinica tuturor (inclusiv mie) pentru lancezeala de la subiectul nostru.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Salut,
ai dreptate Ada. Am intrat si eu azi noapte pe la 2 sa vad ce-ati mai scris si surpriza NIMIC. M-am intimidat , m-am uitat pe poze si am iesit tiptil tragand usor usa dupa mine.
Am vazut pozele cu Alex pe calut. Se vede ca are mamica calareata. Si pozele de la ziua Marei. Multi copii frumosi, Maia o scumpa, Bogdanelu mic deja mare si seamana pe Nico, Alex serios cum ii sta bine unui cavaler intre atatea printese. Din pacate Mara s-a vazut cel mai putin in poze. Anca si mie imi place cum te prinde freza si culoarea.
In rest eu am fost calatorita pe drumurile patriei, am facut un tur de forta pana la Caransebes, Zavoi, Resita, Bocsa, inapoi Caransebes iar resita Timisoara si acasa. Ca urmare ieri a trebuit sa fac mancare, curat asa ca m-a prins 2 noaptea .
Copii sunt bine, tot mai scumpi. Matia cu Victor se iubesc de numa numa se imbratiseaza si se pupa de ma topesc cand ii vad. Daria a primit punctaj maxim la olimpiada de " educatie civica" si sunt tare mandra de ea.
Na hai ca am zis cate ceva cat am stat langa ametitu asta de fax care se tot blocheaza . Ma intorc la treaba.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008