Mamici din Arad...! (113)
Raspunsuri - Pagina 3
ILDI25 spune:
Ce liniste ...
Sper ca de data asta sa pot scrie tot ce vreau ,Ivett doarme ,iar David face puzzle langa mine ,n-am putut nici cum sa-l culc ,mai nou vrea tot mai des sa nu doarma de amiaza.
Am fost ieri si l-am inscris la gradinita pentru toamna ,la program prelungit ,de-abia am putut sa-l duc acasa ,ca el vroia sa ramana cu copii ,parca vad cand o sa trebuie sa mearga n-o sa mai vrea.
Clau nasol cu locurile de munca ,dar gasesti tu ceva poate chiar mai bun ,mai deranjant e cum ziceai si tu ca tocmai pe voi astia vechi v-au eliminat din joc , ca voi astia aveati pretentii la salar,conditii ,si aia noi la inceput tac din gura si e totul roz.
Ada si David e mare amator de puzzleuri ,mai trebuie sa-i iau cu mai multe piese ca alea de 24 bucati le face una doua si se satura.
am pus cateva poze mai vechi si mai actuale http://www.dropshots.com/ildi25#date/2008-11-20/15:50:31
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
Melania 14 spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaada si eu am facut ordine la jucarii.Adica jumate sau aproape jumate le-am dus in pivnita(temporar pt diversiune) si pe restul le-am rearanjat si tot ce a spus Mela a fost ca:"mami ai facut ordine?"A observat ca lipseste doar bucataria in rest ,ori nu a observat ,ori nu a interesat-o disparitia lor .De puzzle s-a saturat.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
Carmen si eu spal cu Sano.Miroase foarte bine, dar petele de fructe tot nu le scoate...
Ildi e superba Ivett...dar nici fratiorul ei nu e mai prejos. Unde l-ai inscris pe David la gradi? Si eu am inscris-o pe Ioana, am zis ca o duc din aprilie.
Ada ai mei sunt pasionati de pictura...mai nou rupestra... I-a lasat Cipri sa deseneze la ei in camera pe un perete. O sa fac poza intr-o zi sa vedeti ce au facut. Tudor a desenat casuta, oameni, animale iar Ioana a mazgalit. In rest...e cam pedepsit(Tudor). Am scos toate desenele de la televizor si a avut interdictie o saptamana la calculator. A descoperit si el potentialul prietenului google si trebuie sa ii caut jocuri cu personajele care mi le spune el, de obicei power rangers. Acum e la bunici si m-a sunat socru-meu( l-a combinat si pe el) sa ma intrebe cum ii gaseste jocuri pe net.
adablackcat spune:
Gabi, tare de tot Tudor! Iulia a invatat sa scrie barbie, dar acum ma pune sa-i caut cu "my little pony" si alte "maripose". Vezi...ea la power rangers nu s-a gandit, ca n-a mai avut de mult acces la jetix. Dar in curand... Oricum primul lucru dupa ce se descalta cand vine de la gradi e sa se aseze la calculator.
Nici ai mei n-au observat lipsa jucariilor, nici macar a cuburilor, care chiar erau multe.
Ildi, frumosi copii puteti avea mai! Ca niste papusi, si au niste ochi amandoi...
Ma duc sa-i spal ca-s in vana de ceva vreme ai mei.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ancapolgar spune:
Ildi, chiar ai niste puisori superbi!
Carmen, pai ce sa iti spun, angajatii mai vechi au plecat din mai multe motive, dar important e ca mai toti au plecat in perioada fostului director, care era un tacanit cu tulburari de personalitate, ramasite ale fostei slujbe din cadrul armatei... A dat afara unii dintre cei mai buni angajati, ca asa i s/a pus lui pata pe moment, sa le caute nod in papura. Pe unii i/a sunat a doua zi sa ii cheme inapoi; eu nu m-as fi intors nici in ruptul capului, pt ca atunci cand te dadea afara te facea in toate felurile. Din cate am inteles, nu suporta mai ales femeile cu personalitate, care nu stau cu nasul in pamant in fata lui. Si era f naspa, ca nu prea aveai voie sa vorbesti cu colegii, chiar daca iti faceai treaba in timpul ala. Avansarile...., numai directorii stiu pe ce criterii se fac, nu toti le merita, iar altii care ar merita, se spetesc degeaba.
Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
maria_rubi spune:
Fetele, care mai aveti de vanzare masina de facut paine? Am luat pt ai mei de la Alina si acum mai vrea o verisoara de-ale lui taica-miu...nu mai scapa de gura ei.
30+ cu Mara 18.01.2007
Somleac spune:
Doamne , Ildi ce frumosi sunt puii tai. Mi-ai bucurat dimineata cu pozele tale.
La multi ani Melania !!!
Carmen te rog sa ma scuzi ca nu te-am felicitat de ziua fetii, stiam ca e ziua ei dar m-am intimidat, zapacit, stii tu asa-s eu mai rusinoasa. Basca te-am mai pus sa cobori poate aveai musafiri.
Si mie mi se par aia de la Evetrix din ce in ce mai nesimtiti.
Las ca si tu ai calcat pe bec. Pai mie de ce nu-mi multumesti bre? ca si eu ti-am raspuns cu detergentu.
Clau imi pare rau de slujba ta. Las ca gasesti tu ceva mai bun. Condoleante verisoarei tale.
Eu am avut o seara dementiala. Pur si simplu m-au terminat trupetii. L-am luat pe Alex de la gradi impreuna cu prietenul lui. Ca o mama buna ce ma aflu ma apuc sa le fac clatite. Cand m-am apucat sa le coc pe Vic l-a apucat caraiala si agatatu de pantalonii mei, asa ca am facut clatitele ori cu Vic in brate ori tinand cu o mana de pantaloni ca mi-i tragea pruncu jos. Intre timp ma suna Susu sa-i trimit neaparat cu Daria ( o ducea la balet) ceva de mancare . Na bine ma gandesc ca-i trimit clatite. Asa ca primele le pregatesc pentru Susu si Daria. Matia fomist si nedormit le-a vazut si a inceput sa urle "chitita mea - chitita mea". Vic daca vede ca-i rost de urlat lasa caraiala si-i da si el pe urlete. Eu sa-l linistesc pe Matia ii zic las ca-ti da tie mama toate clatitele. Alex ma aude si se pune pe bocit, ca lor nu vreau sa le dau clatite. Na clatite mi-a trebuit clatite am primit fierbinti in freza.
Na hai ca m-am intins nu gluma.
Nu ne intalnim wekendul asta?
ancapolgar spune:
Ioi, Miha, chiar ca ai avut o seara beton!Cred ca ai nervi de otel, de rezisti in conditii din astea.
Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
maria_rubi spune:
Hai ca m-am binedispus cu "chitita mea". Miha, nu stiu cum rezisti
30+ cu Mara 18.01.2007
cristinacsa spune:
La multi ani, Mel!
Carmen sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorul ei.
Miha,.
Clau, imi pare rau...
Merg sa iau fetele de la gradi...